perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kesäkosmetiikkaa

Olin tässä kevään aikana eräässä koulutuksessa työni puolesta ja samassa koulutuksessa oli mukana myös Berneriltä henkilö. Hänen kanssa tuli puheeksi, että Berner tekee paljon yhteistyötä kosmetiikka bloggaajien kanssa. Minähän en kuulu siihen joukkoon. Ymmärrän meikkaamisesta yhtä paljon kuin harakka hopealusikasta =D. Keskustelun aikana virisi kuitenkin muutama pointti myös minun blogini ympärille. Kosmetiikka, joka on tarpeellista ja hyväksi havaittua nimenomaan veneily- ja retkiolosuhteissa! Niinpä sain minäkin testipaketin, jonka kimpussa olemme olleet Juniorin kanssa kilpaa =D.


Tukka hyvin, kaikki hyvin! Minulla on sellaiset puolipitkät hiukset ja siihen on olemassa ihan mukavuus syy. Hätäponnari =D. Tuntuu että aamuisn ei ole aikaa värkätä hiusten kanssa. Ihailen kyllä aina muiden upeita leikkauksia ja kampauksia, mutta sitten muistan mitä se vaati. Vaikka en panostakkaan itse kapaukseen, haluan, että hiukset ovat puhtaat. Inhoan rasvalettiä ja sen tunnetta. Merellä ei välttämättä ole aina suihkua tarjolla, joten ratkaisu on ..... tadaa... kuivashamppoo! Oikeasti ihan mieletön keksintö ja monen venereissun pelastus. Herbina sarjasta löytyi loistava tuoteperhe, johon kuului kuivashamppoo, hiuskiinne ja muotovaahto punaherukan tuoksuisena. Tuoksu ei ole kovin vahva ja se oli ihana raikas.


Hajuherkille henkilöille tuotteita löytyy myös hajusteettomana. Hajusteettomat tuotteet ovat myös silloin hyviä, kun ei haluta sekoittaa monia tuoksuja sekaisin.




LV tuotteet sopivat herkkäihoisille koska ne eivät sisällä väriaineita ja ovat hajusteettomia. Hajusteeton tuote antaa tilaa kesän ja ennen kaikkea meren omille tuoksuille. Jälleen paljastus, olen todella, siis oikeasti todella laiska rasvaamaan itseäni. Ja jos saan sen aikaiseksi, niin tuotteen pitää vähintään imeytyä hyvin ja nopeasti. LV sarjasta löytyy kosteusvoide, jossa on aurinkokerroin 15 - erittäin hyvä ominaisuus merellä, jossa ei pääse pakoon aurinkoa. Ja kun sitä aurinkoa saa, niin kosteusvoidettakin tarvitaan. Välilä oikein naamaa kiristä ja se huutaa kosteutta. Ja kun tilanne on oikein paha, löytyy samasta sarjasta apu siihenkin, kasvoseerumi. Se on kosteuttava ja helposti imeytyvä joka rauhoittaa ja suojaa tehokkaasti ihoa. Tämä tuote tuntui todella hyvältä! Se käy myös laitettavaksi varsinaisen kosteusvoiteen alle.



Käsidesi on tarpeen niin retkellä, mökillä kuin veneellä. Aina ei pääse käsiä pesemään, joten käsidesi on oiva tuote. Pakkauskoko on järkevä, jolloin sen saa hyvin mukaan vaikkapa taskuun. LV tuotesarjassa oli myös yksi todella oiva tuote veneilijälle, misellivesi. Vaikka en juuri meikkaa, on päivän päätteeksi mukava pestä naama aurinkorasvasta, pölystä ym. kaikesta. Misellivesi on emulsiopohjainen ja se puhdistaa ja kosteuttaa sekä hoitaa ihoa, ilman vettä! Iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Tuote todella minun mieleen. Puhdistus vaahto puhdistaa kasvon meikit ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Tuote sisältä hoitavaa öljyä joten se säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon. Tämä vaati vielä huuhtelun vedellä.





Paketissa oli mukana myös kaksi Herbinan Body Mistiä. Nämä tuotteet ilahduttivat kovasti ja Juniorin kanssa teimme niistä heti tasajaon. Minä sain Blue Lagon tuoksun ja Juniori halusi Paradise Passioni. Ihania tuoksuja olivat molemmat. Näitä on ihana suikutella saunan jälkeen koko vartalolle. Tuoksu on mukavan mieto. Ja jälleen kerran iso kiitos pakkauskoolle. Pullo mahtuu kätevästi toalettilaukkuun.




Vielä on yksi tuote esiteltävänä, nimittäin IsaDoran Quick Nail Polis Remover. Se puhdistaa kynsilakat ilman erillisiä vanulappuja. Sormi vain purkkiin, pientä pyöritystä ja lakka on poissa - kätevää! Juniori ennätti testaamaan tätä ja hän li todella innoissaan, hyvin toimi! Kyllä näiden tuotteiden kanssa kelpaa lähteä lomalle merelle. Hieman on uskomaton tunnelma, sillä loma alkaakin jo ensiviikolla. Loma, jota on suunniteltu talven pitkinä iltoina, on nyt todella lähellä.

Postaus on tehty yhteistyössä Bernerin kanssa, mutta mielipiteet ja kokemukset tuotteista ovat minun omiani.

18 kommenttia:

  1. Mulla on melkein noita kaikkia tuotteita (eri brändeiltä) aina messissä, etenkin misellaarivesi on ihan taivaanlahja, koska veneen omat lavuaarit ovat aina superpieniä.. Hyvää lomaa, perästä tullaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavuarit ovat todella pieniä ja niissä kun pesee (mitä vaan) niin aina on jokapaikka märkänä =D.

      Poista
  2. Minullakin on usein hätäponnari:)

    Todella kiva postaus! Pakko todeta, että yhteistyöpostaukset ovat monissa blogeissa hieman väkisin väännettyjä, mutta tämä on todella onnistunut. Testatut tuotteet kauniisti esillä ja oma mielipide niistä.

    Minäkin odotan lomaa, juhannuksesta lähtee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sussi =). Minullä on ollut toistaiseksi melko vähän yhteistyöpostauksia, mutta jos sellaisen teen, haluan perehtyä asiaan kunnolla =). Ihanaa, että sinullakin on loma juhannuksesta, niin meilläkin =D.

      Poista
  3. Devem ser excelentes produtos.
    Um abraço e bom fim de semana.
    Andarilhar

    VastaaPoista
  4. Párekin Palvelijatar17 kesäkuuta, 2016 13:51

    Hieno tuote-esittely. Ei puuttunut kuin sopiva dödö niin kaikki tarvittava ja jotain ekstraakin on kasassa. Oikein hienoa ja antoisaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Palvelijatar =). Dödö tuota tosiaan vielä puuttuu =D.

      Poista
  5. Hätäponnari! Nyt on kasvatettava hiuksia, että ei tarvitse aina olla pipo päässä. Minusta on aina keväällä kiva miettiä, mitä shamppoota, hoitista ja rasvoja vien mökille. Bernerin tuotteet on tuttuja, samassa firmassa on yksi mökkinaapureista töissä : ) Oikein ihanaa lomaa, vaikka ehkäpä vielä tulee joku postaus ennen loman alkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marle, kyllä blogi laitetaan vielä virallisesti lomalle =D.

      Poista
  6. Huh huh, tuollaisen tuotearsenaalin hinaamiseenhan tarvitaan iso paatti. Merellä nahka palaa helposti, joten kaikki aurinkosuojat ovat tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkosuojat ovat todella tarpeellisia, merellä kun ei pääse aurinkoa oikein karkuun =).

      Poista
  7. Harakka hopealusikastaan :D

    Miten ne voi nuo purkit ja putelitkin kuvata noin nätisti! Herbinan hajusteettomat hiushommat on mun juttu -toimii myös pyöräillessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rita, olisit nähnyt kun minä konttasin purkkien ja kameran kanssa saaressa =D.

      Poista
  8. Berner saa olla ylpeä uudesta tuote-esittelijästään. Esittelit tuotteet vallan mahottoman hyvin.
    Hätäponnari. Vai silleen. Minulla on kokopäiväponnari tai sitten lippis, jonka taka-aukosta nykäisen hiukset ulos.
    Toivotan ihanaista lomailua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Aimarii =). Kokopäiväponnari se on täällä minullakin käytössä =D.

      Poista
  9. Vitsi miten kiva sattuma ja mahtia, että sait oman testipaketin. Herbinan tuotteet tuoksuvat huumaavan hyviltä ja Lv tuotteisiin vankka luottamus.

    Ihanaa uutta viikkoa Katinka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itsekkin tosi iloinen että sain paketin. Totteet olivat ihaia =).

      Poista