lauantai 28. helmikuuta 2015

100.000

Blogini täytti viime viikolla kaksi vuotta! Miten tämä aika vierähti näin nopeasti? Kun aloitin blogini pitkän pohdinnan jälkeen, ajattelin, että tuskin kukaan jaksaa lukea näitä minun juttunani. Saatikka katsella kuviani. Vaan miten kävikään, eilen meni 100.000 lukukerran raja rikki! Uskomatonta, olen niin onnellinen ja aivan otettu tästä kaikesta. Blogini myötä olen saanut uusia ihania blogiystäviä, mielenkiitoisia kommentteja ja keskusteluja. Samalla on tullut dokumentoitua vuodenaikoja, kesäloma reissuja, luontoa, valokuvaaminen on lähtenyt lähes käsistä =D. Olen myös itse tutustunut moniin upeisiin blogeihin, bloggareihin ja päässyt ihastelemaan kauniita valokuvia.

Suurin kiitos kuuluu teille ihanat lukijani ja blogiystäväni! Jokainen kommentti on innostanut ja lämmittänyt mieltäni valtavasti. Tästä on ilo jatkaa. Uusia lukijoita on tullut tasaiseen tahtiin mukaan, lämpimästi tervetuloa teille kaikille! Ja koska osa teistä lukijoistani on ulkomailta, so I wish all my blogs readers to welcome! You make me happy all thanks!


Tämä kuva on otettu viime kesälomalta Eestistä matkalla Kuivastusta Pärnuun. Meri oli tyyni ja edessä ei mitään. Vain taivas ja meri, kaksi sinistä ihanaa ja rakastamaani elementtiä luonnosta. Tunnen vieläkin tuon ihanan fiiliksen ja meren raikkaan tuoksun. Kuvien kautta pääsee palaamaan ihaniin hetkiin aina uudelleen ja uudelleen.

Jälleen on tullut uuden loman aika, joten blogi hiljenee reiluksi pariksi viikoksi. Vinkkiä siitä, minne lomamme suuntautuu, saa seuraamalla Instagramia. Luvassa on merta, lämpöä ja aurinkoa. Ja tuliaisina tulee tietenkin muistikortit piukeena valokuvia =D.

Aurinkoista kevättä teille kaikille!

44 kommenttia:

  1. Paljon onnea Katinka! Kaksi vuotta on kulunut kuin siivillä upeiden kuviesi ja juttujesi parissa, kiitos sinulle niistä sekä blogiystävyydestäsi ♥
    Ihanaa lomaa sinulle ja perheellesi! Jään innolla odottamaan tulevia postauksiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku itsellesi <3! Tämä on ollut ihanaa aikaa ennen kaikka juuri siksi, että olemme "tavanneet" =D. On ollut mukava löytää sinun kaltainen sielunkumppani =D.

      Poista
  2. Onneksi olkoon!
    Vackra bilder och en fin blogg du har!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kiitos Mina Fotostunder =D. Mukavaa, että olet ollut tällä blgimatkallani mukana!

      Poista
  3. Melko vasta olen löytänyt blogisi, tutustunut siihen ja ihastunut. Olen samaa mieltä, juuri blogituttavuudet ja kommentit ovat niin antoisia. Vaikka joskus on hiljaisemoia aikoja, kuten itselläni, niin ei se haittaa.
    Onnittelut sinulle ja blogillesi, sekä ihanaa lomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aimarii ja mukavaa että olemme löytänee toisemme =). Blogin pitäminen on ollut todella paljon antoisampaa kuin mitä olisin ikinä voinut kuvitella. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  4. Onnittelut blogillesi! Tänne on aina kiva tulla, on hienoja kuvia hyvine teksteineen.

    Oikein iloista ja aurinkoista lomailua, siellä on ainakin lämmintä :=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Sirpa =). Ja mukava kuulla, että viihdyt juttujeni parissa =). Sinun blogisi on myös paikka, jonne on aina mukava piipahtaa. Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  5. Kiitos sinulle kuvista ja tekstipäivityksistä :-). Olet jakanut ihanaa tietoa ja tunnelmia. Ilahduttanut blogikommentoimalla blogiani. Oikein hyvää blogisynttäriä ja tulevaa matkaa <3. Innolla uusia päivityksiä odotellen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Viherrys =). Tulossa on varmasti koko kevään mittaan päivityksiä pelkästään tulevasta matkasta =D. Saatte aurinkoa kuvien kautta ihan ähkyksi asti =D.

      Poista
  6. Paljon onnea kaksivuotiaalle!
    Nopeasti aika todella menee. Kohta on taas uusi kesä ja pääset kertomaan kaikista ihanista, mielenkiintoisista venereissuistanne!
    Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Vikki =). Kevät on todella jo ihan ovella, vaikka hieman luonnon puolesta hirvittääkin, ettei menisi ihan sekaisin. Lomaa täällä todella odotetaan ja pian päästään starttaamaan =D.

      Poista
  7. A gorgeous collection of blue colours. Have a nice weekend!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks a lot Marleen and very nice weekend to you too =).

      Poista
  8. Onnittelut! Minulle blogisi on aika uusi tuttavuus. Hyvin olen viihtynyt. Samoissa aatoksissa olin minäkin aikoinani, mutta onhan noita lukijoita löytynyt ja kävijöitä käynyt. Nyt tosin tuntuu vahvasti, että löytyykö enää kuvattavaa kun on pyörittävä näissä kotinurkissa enimmäkseen. Mukavaa Viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Tillariina! Ja mukava kuulla että olet viihtynyt. Itse jaksan ihastua joka kerta enemmän ja enemmän sinun upeisiin lintukuviin, joten anna palaa vaan, niihin ei kyllästy koskaan =D. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  9. Congratulations on your two year anniversary! I have enjoyed your blog very much with all the marvelous photos you take. This one is fantastic! I love to visit the sea, even in pictures :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh thanks a lot Denicein =). When our holiday is over, you can see more and more pictures from sea =D. Have a nice weekend!

      Poista
  10. Onnittelut kaksivuotiaalke blogillesi! Olipa kiva että päätit aloittaa bloggaamisen :)

    Lämpöistä, valoisaa, värikästä ja makoisaa lomaa koko perheellesi! Palaamme blogien äärelle sitten suunnilleen samoihin aikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset itsellesi Merenneito =). Pitkään mietin että uskallanko aloittaa, mutta onneksi aloitin sillä tämä on ollut enemmän kuin ihanaa. Ja kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea teille ihanille blogiystävilleni <3! Ihanaa lomaa myös sinulle. Reissun jälkeen riittää jälleen postattavaa ennen kuin päästään merelle =D.

      Poista
  11. Paljon onnea niin kahden vuoden rupeamasta kuin hienosta katselijamäärästä! Upea tuo merikuva! Hyvää lomaa. Tästä on hyvä taas jatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset JPK kovasti. Tästä jatka niin mielelläni. On tämä blogi"touhu" osoittautunut sen verran mukavaksi =D.

      Poista
  12. Onnittelut blogisynttäreistä ja mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  13. Onnea kaksivuotiaalle huikeasta lukemasta! :) Rentouttavaa lomaa ja tuokaa mukananne aurinkoa & lämpöä (=kevät) tänne harmaan jään keskelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vedenneito =). Lupaan ottaa mukaan säkillisen aurinkoa tuliaiseksi =D.

      Poista
  14. Onnea kaksivuotiaalle blogille :) Bloggaaminen on niin paljon muutakin kuin pelkkiä postauksia. Tämä on yllättävänkin sosiaalista puuhaa. Kiitos sinulle upeista kuvistasi ja kertomuksistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Elina itsellesi =). On todella ollut yllätys, millainen ihana maailma tähän bloggaamiseen sisältyy ja mitä kaikkia ihania asioita se onkaan tuonnut tullessaan =).

      Poista
  15. Onnittelut 2-vuotiaalle! Bloggaaminen on kivaa:)

    VastaaPoista
  16. Onnittelut kaksivuotiaalle! Tänne on aina yhtä mukavaa tulla lukemaan postauksiasi :)
    Upeita kuvia ja ajatuksella kirjoitettua tekstiä. Olen iloinen kun olen löytänyt sinut!
    Oikein mahtavaa lomaa teille, seuraavaksi sitten katsellaan lomakuvia :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuitiina, ihanhan tässä liikuttuu kyyneliin =). Mukavaa että olet löytänyt tänne ja sen myötä minä löysin myös sinut! Mukavaa viikonalkua, huomenna starttaa meidän loma =D.

      Poista
  17. Paaaaaljon onnea blogin synttäreille kuin myös 100 tonnin rikkimenemiselle.
    Osaat niin kauniisti kirjoittaa ja kiittää meitä, jotka puolestamme saisimme tuhansin ylistävien sanojen kera kiittää sinua siitä, että olet pitänyt tätä blogia, kertonut ja näyttänyt (eritoten just näyttänyt) kivoja ja ihania asioita. Kiitos sinulle siitä.
    Ja pitäkäähän hauskaa lomaa !!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Orvokki =) Ihan tässä meinaa liikuttua jälleen kyyneliin! Kyllä yksi syy, miksi bloggaaminen on niin kivaa, on juuri sinun kaltaiset blogiystävät =). Huomenna startataan loma kuvia tulossa siten reilun parin viikon päästä =).

      Poista
  18. Una fotografía preciosa que invita a relajarse, enhorabuena por todas esas visitas a tu blog que está muy bonito.

    Un saludo.

    VastaaPoista
  19. Jee onnea! Upeita saavutuksia. Ja sinulla on muuten blogimaailman kaunein banneri. Ja tuo tyyni merikuva, se salpaa hengen. Rakastan veneillessä tuota fiilistä, vapaus ja vieno tuulenvire ja meren tuoksu. Ah paras rentoutumispaikka. Tuo kuva tulisi kehystää seinälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia! Kommenttisi lämmittää mieltäni kovasti =). Meri on kyllä ihan yksi parhaista paikoista tyhjentää kovaleyvä =D.

      Poista
  20. Onnea 2-vuotiaalle ja ihanaa matkaa teille! Blogimaailma on tosiaan yllätyksiä ja ihania ihmisiä täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirjailijatar. Loma on nyt vietetty ja oli aivan ihanaa. Tulossa juttua blogiin lähipävinä =).

      Poista
  21. It is a great pleasure to enjoy your beautiful publications, both maritime landscape as colorful flowers.

    Congratulations and greetings from Gran Canaria - Canary Islands (Spain).

    See you soon .....

    VastaaPoista
  22. Paljon onnea 100 000 katsomisesta sekä kaksi vuotis-juhlista!

    VastaaPoista