perjantai 2. kesäkuuta 2017

Elisaaren luonto tarjosi jälleen kaikkea ihmeteltävää

Elisaari on paikka, jonne meidän venekunta haluaa joka kesä ainakin kerran, mielellään useammin. Paikka on niin ihana, että siihen ei vaan kerta kaikkiaan kyllästy koskaan. Elisaari on myös siitä mukava paikka, että ei tarvitse koskaan miettiä, että mahtuuko, sillä Elisaaressa on 94 poijua. Meillä on tietty paikka, jonne aina haluamme kiinnittää veneen. Olen kirjoitellut Elisaaresta aikaisemmin täällä, ja täällä.
Tällä kertaa olimme Elisaaressa siihen aikaan, että näimme vihdoinkin kevätesikoiden kukkivan. Aikaisempina kertoina on kukista ollut jäljellä vain pelkät kuivuneet rangat. Elisaaressa on aivan ihana luontopolku, jonka varrella oli valtava määrä kevätesikoita.


Elisaaren tammimetsän puissa olivat lehdet vasta tuloillaan. Keväinen luontopolku oli jälleen kerran upeita luontoelämyksiä täynnä.
Valkovuokot kukkivat vielä kauniisti. Tänä keväänä minulta jäi vallan sinivuokot näkemättä. Ensi keväänä sitten uusi yritys.


Kurkiparvi lensi ylitsemme. Niiden menoa on aina upeaa katsella! 
Menneellä viikolla ilma lämpeni niin paljon, että lehdet tulivat puihin ihan ennätys vauhtia.


Näimme luontopolulla lauman valkohäntäpeuroja pariinkin otteeseen. Kun huomasivat meidät, ottivat ne hieman etäisyyttä ja yksi jäi selvästi vartioon. Luon tällä viikolla Helsingin sanomista jutun, jossa kerrottiin, että valkohäntäpeurat ovat vallan kovia punkkibusseja. Yhdessä peurassa saattaa olla yli kaksituhatta punkkia. Tästäköhän johtui, että minä sain irrotaa taas kaksi punkkia itsestäni tälläkin reissulla? Kesän myötä on taas hyvä tehdä punkkitarkastuksia aina kun vain liikkuu luonnossa.
Etsi kuvasta perhonen =D.
Elisaari ei petä koskaan. Paikat ovat siistissä kunnossa ja palvelu mukavan ystävällistä. Meillä oli jälleen ihania hetkiä. Tapasimme hyviä ystäviä ja vietimme heidän kanssa unohtumattomia hetkiä. Juniori sai tänä keväänä SUP laudan, jota hän pääsi kokeilemaan. Merivesi kävi jo 15 asteessa. Kipparini ja juniori heittivät jo talviturkitkin pois. Minulla on vielä päällä ja tällä menolla taitaa jäädäkin päälle =D. Lisää tietoa ja ajankohtaisia kuulumisia Elisaaresta voit lukea heidän nettisivuilta täältä.

16 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar02 kesäkuuta, 2017 12:28

  Henkeäsalpaavan upeat kuvat jälleen. Siniset kukat ovat hankalia kuvattavia, mutta sinä onnistut niissäkin täydellisesti.

  VastaaPoista
 2. Aivan huippuihania kuvia jälleen! Luonto on kyllä kauneimmillaan nyt, kun kaikki on alussa. Vihaan punkkeja ja suihkuttelen punkkikarkoitetta aina luontoon lähtiessä. Tummat gollarit täytyy vaihtaa vaikka harmaisiin, niissä punkit näkee helpommin. Harmi, että söpöt punkit on joutuneet ikävään tehtävään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle <3! Punkit ovat todella viheliäisiä ja minä olen oikein punkki-imuri. Jos minussa ei ole punkkia, niitä ei ole koko saaressa =D.

   Poista
 3. Hieno paikka kerrassaan! ja löysit noin paljon kuvauskohteitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki <3! Luonnosta löytyy aina kuvauskohteita, kuten tiedät =D.

   Poista
 4. Ihanat maisemat Ellisaaressa. Puunkkien kanssa saa olla varovainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kvilttaaja <3! Punkit ovat todella viheliäisiä.

   Poista
 5. Upeat kuvat ihanasta ja aina yhtä elämyksellisestä Elisaaresta!
  Hui! Punkit ovat pieniä, mutta sitäkin pirullisempia otuksia.

  VastaaPoista
 6. Hello Katinka,
  Very nice pistures. A wonderful nature.

  Best regards,
  Marco

  VastaaPoista
 7. Upeat kuvat. Taas kerran. Kaunista kukkaloistoa ja kurjetkin sait kuvaan.

  VastaaPoista