lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pub ja Lexington

Tukholmassa keskustassa piipahdin myös Pubissa! Ja nyt ei ollutkaan kyseessä perinteinen Pub vaan Pub tavaratalo, jossa koin nipun elämyksiä! Vanha ja perinteikäs tavaratalo Högtorgetilla oli saanut uuden ilmeen. 


Netissä siteerattiin näin: "PUB on eräänlainen "elämäntyylitavaratalo", josta löydät niin taidetta, ruokaa kuin muotia. Kolmannesta kerroksesta löydät PUB.03:n, joka keskittyy kodinsisustukseen".


Elämäntyylitavaratalo... mielenkiintoinen määritelmä! Mielenkiintoinen ajatus oli myös tämä: "Jobba på Pub". Tavaratalon jokaisessa kerroksessa portaiden luona oli kuvan työskentelypisteitä, pöytä ja tuoli, jonne saattoi mennä tekemään esim. etätyötä. Ihan mielettömän hauska idea! Miettikää, olla etätöissä tavaratalossa! Harmi, että en asu Tukholmassa, sillä ihan heti olisin kyllä mennyt kokeilemaan, kuinka inspiroiva työympäristö tavatatalo olisi =D. Tämä on varmasi yksi osa sitä elämäntyyli määritelmää.




Tavaratalossa oli ryhmitelty myytävänä olevia tuotteita hauskasti värin mukaan. Tämä vaaleanpunainen oli tietysti minun suosikki =).






Kusmi teetä löytyi iso hyllyllinen. Valittavana oli ihan mieletön valikoima erilaisia teelaatuja ja makuja. Muutama purkki lähti tuliaiseksi kotiin.


Astiaosastolla oli hyllyt pyörien päällä. Hauska yksityiskohta.


Sitten nousin sinne kolmanteen kerrokseen ja voi luoja, mikä taivas! Sisustamiseen löytyi vaikka mitä, mutta itse hullaannuin täysin Lexingtonin osastosta!


Tuliaiseksi veneelle lähti kaksi yllä olevaa tyynynpäällistä.Hinnasta huolimatta rakastuin niihin ensi silmäyksellä, joten ostaa piti. Ja tokihan veneen pitää saadaa tuliaisia Tukholmasta =).


Kaikkea ihanaa olisi löytynyt vaikka millä mitalla lisääkin.




Tällaiset servetin mansetit voisi askarrella itsekin. Ei muuta kuin narukauppaan, liimapistoolin onneksi omistankin jo. Hieman "merihenkisemmät" saisi kun tekisi hamppunarusta. Kyseisen punoksen ohje löytyy netistä ja jokaisesta solmukirjasta (meidänkin hyllyssä solmukirjoja on ainakin 3 kpl).




Tämä nyt meni ihan Lexingtonin mainokseksi, mutta en malttanut millään jättää kuvia pois. Niin kovasti tuotteet miellyttävät ainakin minun silmää, uskon, että myös monia muita teistäkin =D.




Tämän kevään uutuuksia.


Kuten aikaisemminkin olen jo todennut, kehitteli ilmojen herra sateen iltapäiväksi ja niinpä päätimme hypätä perheen kanssa taksiin ja hurauttaa laivalle.


Samalla laivalla takaisin, yhtä harmaassa säässä. Reissu oli silti mukava ja tuliaiset lämmittivät mieltä. Saavuttuamme taikaisin laivalle, menimme perheen kanssa saunomaan ja lillumaan porealtaille. Erityisesti höyrysauna rentoutti mukavasti päivän päätteeksi.


Laivalla oli ransaviikot menossa, joten laitan teille vielää viimeseksi kuvan kivasta klovnista, joka viihdytti yleisöä ja toi osaltaan ranskan tunnelmaa.

10 kommenttia:

  1. Oi että, taas vaikka mitä upeita kuvia! Kiva käydä kanssasi Tukholmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vera! Mukavaa, että pääsit mukaan piipahtamaan Tukholmaan =D

      Poista
  2. Lexington on kyllä superihana! Teillä tuntuu olleen kiva reissu.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina, kyllä reissu oli mukava säästä huolimatta. Jyrki Sukula sanoi taannoin jossain ohjelmassa, että säälle ei saa suuttua. Näinhän se on, ei sille voi mitään =)

      Poista
  3. Upeita kuvia ja tuo Lexington-osasto, wau! Taivaallisen ihania tuotteita! Ja todella hienot tyynynpäälliset ostit veneellenne tuliaisiksi :) Meidänkin vene varmaan haluaisi samanlaiset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! Meinasin mennä ihan sekaisin Lexingtonin osastolla. Onneksi sai pidettyä itseni kurissa ja mukaan lähtivät vain nuo tyynynpäälliset. Niitä on sitten kiva ihailla kesällä veneessä =)

      Poista
    2. No mä olisin taatusti seonnutkin ihan täysin! HAH, mieti, mä intoilin jo niistä muumipappa-laseista :D Fiksun valinnan teit, ovat todella kauniit, joten niitä kelpaa ihailla :)

      Poista
    3. Kiitos! No kyllä se sekoaminen oli lähellä minullakin =D. Pitää ihailla koko rahan edestä ensikesän =)

      Poista
  4. Ihania kuvia. Lexingtonin osastolla on aina ihana piipahtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Samaa mieltä, ihana on piipahtaa kunhan ei sorru ostamaan liikoja =D

      Poista