tiistai 13. toukokuuta 2014

Huikopalaa

Päivä kalastaen ja kuvaten vaati tietysti myös huikopalaa. Mikäs sen parempaa kuin vanha kunnon makkara tulilla. Survosenkoskella on parikin paikkaa, missä voi istahtaa, tehdä tulet ja nauttia huikopalaa.
Olin ottanut vanhempieni puuliiteristä mukaan kunnon polttopuita. Paras puu on koivu ja tietenkin kuivana. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin saada aikaiseksi kunnon nuotiota ja hiillosta märillä puilla. Aikaiseksi ei meinaa saada muuta kuin kunnon savut ja hermojen menetyksen =D. Nämä puut syttyivät heti ja paloivat kauniisti.
Kun hillos alkoi olla valmis, soitin vanhemmilleni, että nyt saisivat startata. He ajelivat juniorin kanssa myös makkaran paistoon. Oli mukavaa istuskella yhdessä, nauttia luonnosta ja odotella makkaran kypsymistä. Ihana tuoksu tulee jo!
Maistuis varmaan sullekin =D.

4 kommenttia:

 1. Maistuis ja etenin tuollainen nuotiolla grillattu...nam.
  Upeat kuvat liekeistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa =). Maistuivat ne minullekin, nam!

   Poista
 2. En ole lainkaan makkaran ystävä, mutta kuvasi sai sen näyttämään niin herkulliselta! Kunnon nuotiolla paistettu makkara kerran kesässä on hyvää ja se tunnelma nuotion ääressä on sanoinkuvailemattoman rauhoittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D minä pidän makkarasta välillä hyvinkin paljon ja välillä pitää pitää taukoa.Parasta se on juuri näin nuotiolta suoraan. Ja mukavaa on istua ja paistaa makkaraa =).

   Poista