torstai 15. toukokuuta 2014

Sammakko kohmeessa

Keski-Suomessa lähdimme maittavan pääsiäispäivällisen jälkeen kävelemään. Ehdotin,että menisimme yhdessä kuvaamaan näsiää (josta postaus täällä), joka kukkisi lähistöllä tien poskessa. Matkalla näsiän luokse löysimme tieltä sammakon.


Siellä se oli tienposkessa littanana ja piteli korvistaan. Ihan kuin olisi ollut liikaa melua ympärillä ja se oli käynyt sammakon hermoille =).
Ensin luulimme, että se olisi jäänyt auton alle. Mutta ei onneksi, sammakko taisi vain olla kohmeessa. Kipparini otti sen käteen ja lämmitti vähän aikaa toista.

Kippari vei sammakon metsän reunaan sammalmättäälle virkoamaan. Emme ennättäneet lähteä vielä paikalta pois, kun se jo lähti loikkimaan kohti metsää. Siellä sammakolla on turvallisempaa kuin autotiellä.Toivottavasti säästyt hengissä!

8 kommenttia:

 1. Ihana! Et turhaan hommannut uutta mahtavaa kameraa/zoomia :)

  VastaaPoista
 2. Nätisti tehty kun veitte rauhallisempaan paikkaan.
  Hienot lähikuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki! Ei toista tohtinut siihen tien poskeen jättää, olisi jäänyt seuraavan auton alle =).

   Poista
 3. Ei se mikään kaunis ole, mutta katsoppas sen silmiä. Näin sanoi veljeni ihan pikkupoikana, kun hän oli rakastunut yhteen vanhempaan naiseen ja äiti sitä ihmetteli mitä veli hänessä näkee. Sammakon silmät ovat todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D ihana tarina! Todellakin, sillä on kaniit silmät, nyt kun sanoit =).

   Poista
 4. Hienot makrot sammakosta. Hyvä, että veitte Sakun turvallisempaan paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa =). Piti toinen tosiaan siirtää ettei jäänyt auton alle. Sen verran oli kohmeessa, että ei olisi ehtinut alta pois.

   Poista