maanantai 3. lokakuuta 2016

Blogger Recognition Award

Sain jonkin aikaa sitten todella mieluisan yllätyksen Ritalta blogista 365 kuppia kahvia!





Homman nimi on seuraavanlainen;

1.Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.

2.Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.

3.Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.

4.Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi.

5.Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.


1. Tässähän tämä tulee, postaus tästä palkinosta logoineen =).

2. Olen aina tykännyt kovasti valokuvaamisesta ja mietin, että mitä voisin tehdä niillä tuhansilla ja taas tuhansilla kuvilla, joita kovalevyt pursuavat. Siitä lähti ajatus blogin perustamisesta, jossa pääosassa olisivat enemmän kuvat kuin tarinat. Olen aina haaveillut, että oppisin kunnolla valokuvamaan ja haaveilen edelleenkin, siitä hyvästä kuvasta. Ensimmäisen postauksen tein 19.2.2013. Tuolloin en osannut kuvitellakaan, minkälainen maailma blogin myötä avautui. Nyt kun bloggaamista on takana reilu kolme ja puolivuotta, olen edelleen todella iloinen, että tuli aloitettua. Muuten olisi jäänyt moni blogiystävä tapaamatta, moni ihana kommentti lukematta ja moni ihana blogi tutustumatta.

3. Ohjeita aloittelevalle... jaa-a. Vähän tuntuu, että mikäs minä olen neuvomaan, kun olen melko noviisi vielä itsekin. Sen verran ehkä, että kannattaa vastata kommentteihin. Se on mukava huomio heille, ketkä ovat blogiisi kommentin jättäneet. Tee blogistasi itsesi näköinen suurella sydämellä, niin kyllä se siitä =).

4. Minut nimesi Rita blogista 365 kuppia kahvia. Hän kommentoi blogiani seuraavasti:
"Haaveena hyvä kuva blogin Katinkan kuvat ovat kauneimpia mitä tiedän! Jos Katinka haaveilee edelleen hyvästä kuvasta, niin itse haaveilen joskus saavani sellaisen kameran, jolla voisi yrittää ottaa edes vähän niin hyviä kuvia, kuin Katinkan blogi on tulvillaan :) Emme ole tavanneet, mutta jos tapaisimme, nostaisin ensitöikseni hattua!"
Kiitos Rita aivan ihanista sanoistasi. Ne lämmittivät mieltäni valtavasti ja rohkaisevat jatkaman valitsemallani tiellä =D. Ritan blogista on mukava lukea hänen retkistä ja ihanista kahvihetkistä.

5. Seuraan monia blogeja ja useimmat niistä ansaitsisivat tämän tunnustuksen. Ohessa blogit, joille haluan antaa tämän tunnustuksen:

1) Kun haluat päästä merelle ja katsella todella kauniita ja ammattimaisia kuvia, kannattaa mennä vierailulle Aava kutsuu Blogiin. Kauniiden kuvien lisäksi Vedenneito esittelee monia ihania paikkoja sujuvalla ja viihdyttävällä tekstillä. Tänä kesänä oli ilo tutustua Aavan venekuntaan ihan kunnolla. Aivan ihania ihmisiä kaikki!

2) Anskun blogissa Tuulta ja tyrskyjä liikutaan myös paljon merellä. Anskun maalaa valokuvilla kauniita maisemia Suomen saaristosta. Lisäksi hän pohtii kauniilla tavalla elämän pieniä ja suuria kysymyksiä. Täältä blogista saa paljon ajattelemisen aihetta ihan omaankin elämään. Anskun kanssa ollaan tavattu parikin kertaa ja hän oli heti ensimmäisestä kerrasta minulle oikea sielun sisko

3) Blogi, jonka parissa henkäilen joka kerta ihastuksesta on Tillariinan ylläpitämä blogi Tillariinan fotobox. Hän kuvaa paljon luontoa ja kaikki kuvat ovat eläinkirja ainesta. Tillariinalta ottaisin mielelläni vinkkejä, miten hän saa noin hyviä kuvia aikaiseksi. Toivottavasti pääsisin häneen jonain päivänä tutustumaan, tarinaa valokuvaamisesta kyllä riittäisi =).

4) Kun haluat lähteä kunnolla merelle purjetimaan, lähde Mereneidon matkaan blogissa Matkalla merenneidoksi. Hänen ja kipparin veneretkiä on ihana lukea. Sujuvaa tekstiä maustaa kauniit merelliset kuva. Myös Merenneidon ja nen kipparin kanssa olemme tavanneet ja heti oltiin samalla aaltopituudella. Liekkö osutta sillä asiaan, että meitä yhdistää sama intohimo, veneily =D.

5) Kun haluat piristää päivääsi suloisen karkeakarvaisen mäyräkoiraherran mietteillä, kannattaa vierailla blogissa Parek pakisee ja voin luvata, että tulet hyvälle tuulelle =D. Parekin ja hänen Palvelijattaren päivälenkkejä ja muita puuhia on aina mukava seurata. Parek mietiskelle suuria ajatuksia hyväntahtoisella tavalla. Kerrasaan viehättävä koiraherra!

6) En ole kovin innostunut asu taikka meikki blogeista, mutta yksi blogi tekee poikkeuksen. Tiian blogi Minäkö keski-ikäinen? on kerrassaan hersyvällä huumorilla maustettu hyvän tuulen blogi. Tiia pureutuu kosmetiikka esittelyjen lomassa elämän eri osa-alueisiin ja laittaa itsensä todella likoon. Ihanaa rehellistä elämää aikuisen naisen huumorilla, odotan hänen päivityksiä aina innolla.

7) Pasin blogi Lepolandian majakka on ollut yksi suosikki blogini pitkään. Arvostan suuresti hänen ammattimaisen hyvvalokuvia. Pasi kuvaa monipuolisesti erialisia asioita ja onnistuu joka kerta hyvin. Olen saanut hänen blogin kautta itsellenikin monia hyviä kuvausideoita.

8) Pilvin blogilla Villa Idur on jo pitkä historia ja paljon lukioita. Silti haluan antaa hänelle tämän tunnustuksen, sillä itse nautin tästä blogista valtavasti. Pilvin elämää on ihana seurata kauniissa saaristomaisemassa. Hänellä on ihan pistämätön maku sisustuksen suhteen. Moni vanha tavara taipuu nykyaikaan hänen hurmaavista sisustusideoissa. Voisin ostaa ne kaikki!

9) Orvokin mainiot kuvahetket ilahduttavat minua aina valtavasti hänen blogissa Orvokki4you.  Hän löytää monista asioita upeat, jopa humoristiset kuvakulmat. Orvokin blogi on todellinen hyväntuulen blogi.

10) Kun haluat päästä kunnon nojatuolimatkalle, käy vierailemassa Maaritin blogista Maarit Helena, ja et tule pettymään. Hän esittelee paikkoja sujuvalla kerronnalla ja valokuvien laatu on ammattilaisen tasoa. Olen ihaillut ( ja ollut vähän jopa kateellinen) hänen upeista kuvista. Jos tapaisin hänet jonain päivänä, haluaisin ehdottomasti selvittää, miten hän sen tekee. 

11) Tiedän, piti nimetä vain kymmenen, mutta en malta olla kertomatta vielä Elinan blogista Vaihda vapaalle. Kun iskee kunnon kaukokaipuu, ei kun vierailulle Elinan blogiin. Hän vierailee niin uskomattomissa paikoissa, että itse en voi kuin haaveilla useimmista niistä. Vaan onneksi pääsen tämän ihana blogin myötä nojatuolimatkalle. Enkä voi jättää vähemmälle huomiolle tämäkään blogin upeita valokuvia, kerrassaan ihania!


Kiitos Rita Awardista! Ja kiitos myös teille kaikille lukijoilleni. Yllä mainitsemani blogit ovat ainakin minun mielestäni sellaisia, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla.



 

27 kommenttia:

  1. Kiitos palkinnosta ja kauniista sanoistasi! :) Yritän viikonloppuna tarttua haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että tartuit haasteeseen. Blogisi on todella mainitsemisen arvoinen =).

      Poista
  2. Voi kiitoksia tästä ihanasta maininnasta ja tunnustuksesta! Monta kaunista blogia olitkin tuohon listannut. Oli mukava lukea sinun blogisi aloittamisesta, ja onpa siitä jo ehtinyt hujahtaa pitkä aika. Olet ollut kyllä alusta asti oikea ilahduttaja blogimaailmassa! :) Ehkäpä me joku kerta tavataan ja käydään yhdessä vaikka kuvakävelyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, blogisi on ollut pitkään yksi ehdoton suosikkini. Olisi todella kiva joskus jossain tilanteessa "törmätä" ja vaihtaa kokemuksia valokuvaamisesta =D.

      Poista
  3. Oi ihana Katinka, kiitos niin paljon tunnustuksesta. <3 Ilman muuta tämän kunnian otan vastaan ja polttelee jo ryhtyä toimimaan. <3 Hui mutta miten valita 10 blogia, ihan mahdotonta, siinä tuleekin tenkkapoo. Rakastan sinun kuvia ja koska meri on itselle tärkeä, Sipoossa kest lapsuudessa viettäneenä, niin sinun blogi tuo sen kaiken lähelle sydämeen.

    <3 Kiitos ja ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi hersyvällä huumorilla ja välillä vakavallakin asialla höystetystä blogistsi. Sen parissa tulee aina niin hyvälle tuulelle =).

      Poista
  4. Hei kiitos vinkeistä - tässä oli minulle monta uutta tuttavuutta ja pikaisen vilkaisun perusteella ainakin pari jäänee seurantaan :) Oikeaan osoitteeseen tuli tämä huomionosoitus :) Kivaa päivää, Katinka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset itsellesi ja ihanaa päivää myös sinulle =).

      Poista
  5. Kiitos kiitos Rakas Katinka. Että kelpuutit minut näiden kauniiden blogien joukkoon. Olen otettu. Ja kiitos Awardista. Sinun blogi ja siis erityisesti kuvat on huippuluokkaa ja superkauniita. On aina ilo vierailla luonasi.
    Mutta ethän pahastu, kun en jatka tätä. Se vaatisi niin pahuksenmoisen työrupeaman eikä minulla ole siihen vaadittavaa inspista eikä energiaa nykyisellään. Pitäisi saattaa loppuun tuhat aloittamaani projektia ym ym... Mutta lämmöllä ajattelen tätä, ja kävin myös kurkkailemassa muita blogeja, ja yhdyn sinuun, ne on upeita. Osaa niistä seuraankin entuudestaan.
    Mukavaa lokakuuta sinulle, aurinkoisten kelien kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Orvokki. Ja tietenkään en pahastu, ei mitään paineita jatkamisesta =). Blogiasi on ollut mukava seurata jo pitkään =).

      Poista
  6. Onnittelut :) ja kiitoksia myös tunnustuksen jakamisesta <3 Tartun tähän pienellä viiveellä, kunhan viimeisimmät kisadraamat on ensin saatu raportoitua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset itsellesi, blogisi on todella tunnustuksensa ansainnut =).

      Poista
  7. Hei Katinka! Olet pystisi ansainnut, kiva oli lukea vastauksesi ja tutustua uusiin blogeihin. Kauneinta syksyä! Rita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vielä kerran sinulle Rita ja ihanaa syksyä myös sinulle!

      Poista

  8. Onnea ensi alkuun sinulle! Olet todellakin tunnustuksen ansainnut.
    Ja sitten onkin vuoroni kiittää sinua, sielunsiskoani!
    Olen niin otettu, etten oikein tiedä miten päin olisin ;) Varsinkin kun näin miten upeaan seuraan olit minut kelpuuttanut.
    Vastaan toki haasteeseen, mutta kymmentä blogia tuskin millään pystyn nimeämään. Katsotaan mitä keksin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokse Ansku itsellesi. Blogiasi on ollut ihana seurata jo pitkään =). Ja laitat sen verran kun hyvältä tuntuu, ei tämä niin vakavaa ole =D.

      Poista
  9. Congratulations for the award!
    You make beautiful photos!

    VastaaPoista
  10. Sinä olet todellakin nimeämisesi ansainnut upeine, korkeatasoisine kuvinesi ja asiatäytteisine postauksinesi esim.kesäreissukohteissa! <3
    Kävin oman listasi läpi tutustumassa. Jokunen tuttukin siellä oli ja löysin muutaman uuden, hyvin mielenkiintoisen minulle uuden bloginkin.
    Onnea! :)

    VastaaPoista
  11. Oih, kaunis kiitos, yhdyn Anskun sanoihin yllä :). Ja sinä kyllä ansaitsit tämän tunnustuksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Pilvi. Myös sinun blogia on ollut ilo seurata =).

      Poista
  12. Párekin Palvelijatar05 lokakuuta, 2016 10:59

    Sinulle Katinka kuuluu ehdottomasti aivan erityismaininta ja suurin mahdollinen pokaali tästä upeasta blogistasi. Kuviasi katselee mielellään ja matkakertomuksiasi lukee innolla useampaankin kertaan. Sydämellinen kiitos kauniista sanoistasi Párekin blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset sinulle Palvelijatar =).Parekin pakinoita on aina niin mukava seurata =D.

      Poista
  13. Olipa kiva luettelo monesta minulle tuntemattomasta blogista. Helpommin uusiin blogeihin tulee tutustuttua, kun on pieni selostus niiden sisällöstä. Ja onnea, ehdottomasti sun blogisi on tunnustuksen arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina. Itsekkin olen löytänyt monet blogit juuri näin ja toisten blogien seinältä =D.

      Poista
  14. Voi kiitos Katinka <3 Kylläpä olit hyvän blogilistauksen muutenkin tehnyt tässä. Haasteeseen vastaan kyllä - tovi saattaa kyllä mennä... ;)
    Meillä on ollut luvattoman kauan hiljaiseloa Aava kutsuu -blogissamme, koska syksy on ollut todella ja aivan liian työntäyteinen. Mutta eiköhän tässä taas kesän meriretkiin tule paneuduttua, kun räntä vihmoo ikkunoihin :D

    VastaaPoista