torstai 8. helmikuuta 2018

Vene 18 Båt messut - Messulippu arvonta!


Kuvalähde: Kuvapankki/ Messukeskus
Kevättä kohti mennään kovaa kyytiä ja sehän tietä sitä, että kesä on päivä päivältä lähempänä. Ja kesän tulos puolestaan tietää uutta veneilykautta! Ja mistäpä muualta se veneilykausi voisi paremmin alkaa kuin Vene 18 Båt messuilta! Tämä kevään odotetuin kohokohta on käsillä ihan muutaman päivän päästä.


Mieli tekee kovasti jo merelle näihin maisemiin. Kuunnella aaltojen liplatusta ja antaa lämpimän tuuleen hivellä kasvoja. Kuunnella merilintujen ääntelyä ja ihailla maisemia.


Nyt on sinullakin mahdollisuus päästä fiilistelemään tulevaa veneily kautta muiden joukossa. Sain Messukeskukselta arvottavaksi kaksi lippua alkaville venemessuille. Osallistu arvontaan kommentoimalla blogin kommentti kenttään, että haluat osallistua arvontaa. Voittaja saa kaksi lippua, sillä kaverin kanssahan on paljon mukavampi fiilistellä =D. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 11.2.18 klo 14:00 jälkeen. Liput toimitetaan voittajan sähköpostiin. Onnea kaikille arvontaan!


Messujen aukioloajat:
Pe 9.2. klo 11–19
La 10.2. – Su 11.2. klo 10–18
Ma 12.2. – Pe 16.2. klo 11–19
La 17.2 – Su 18.2. klo 10–18

8 kommenttia:

 1. Ois kyllä syperkiva päästä messuille! :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Olisihan se mukavaa astua edes messuilla laivan kannelle, istahtaa ja kuvitella olevansa Saimaalla kohti autiota rantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mikäli haluat osallistua arvontaan niin lisää esim. sähköpostiviesti, minne voin ilmoittaa mahdollisesta voitosta =).

   Poista
 3. Kivaa, kun palasit bloggaamaan. En kuitenkaan halua lippuja venemessuille.

  VastaaPoista
 4. Moikka! Odotan innolla jo kesää ja tulevaa veneilykautta. Mitähän ihanaa ensi kesä tuo tullessaan? Muutakin kuin uusia koirakavereita Lululle. :)

  elli.kaarnajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevassa kesässä on todella parasta se, että se kaikki on vieä edessä päin =D

   Poista
 5. Toivottavasti onni suosii arvonnassa ja pääsee fiilistelemään tulevaa kautta :)
  @-postiosoitteeni lähetin sun @-postiin. T. Merituuli

  VastaaPoista