maanantai 26. tammikuuta 2015

Talvinen Kuopio

Tähän mennessä ainut talvi, jonka olen päässyt näkemään, oli juuri Kuopiossa. Palattuamme sieltä kotiin, lämpeni ilma aste asteelta mitä lähemmäksi pääsimme pääkaupunkiseutua. Perillä satoi vettä ja oli jo plussan puolella. Tässä vielä teille näytille muutama talvinen kuva Kuopiosta.


Mukavaa viikonalkua teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Niin on erilainen keli kuin täällä etelässä. Toisaalta on hauskaa, ettei tarvitse palella pakkasessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolloin oli todella talvi, toisin kuin nyt täällä etelässä =D. Pieni pakkanen on kiva, mutta paukkupakkaset saavat pysyä poissa =D.

   Poista
 2. Kyllä on kaunista! Eipä ole juurikaan tarvinnut talvisia lajeja täällä etelässä harrastaa. Lumikengät ja sukset lojuvat edelleen käyttämättöminä varastossa. Helmikuun jälkeen talvi saisi kyllä jo väistyäkin, lopullisesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku =). Jos talvi tulee, niin saisi pitää kiirettä, sillä olen samaa mieltä, että kevät saapi tulla kohta ihan rytinällä =D.

   Poista
 3. Kyllä oikea talvi vaan on kaunis. Kelpaisi tännekin. Nytkin tuolta tulee taivaan täydeltä tuollaista rännän ja lumen sekoitusta ja maa on loskassa ja jäässä vuorotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea talvi on nimen omaan kaunis, kuten sanoit. Loska on mustaa tai harmaata ja likasita, talvi on valkoinen ja puhdas =).

   Poista