torstai 9. heinäkuuta 2015

AIDA Diva

Viikonlopun viimeinen laivabongaus oli Henresaaren laiturissa oleva AIDA Diva risteilijä. AIDA on Yhdysvaltalaisomisteinen Saksalalinen risteilijä yritys Rostockista Saksasta. Laivayhtiölle kuuluu useampia aluksia joista AIDA Diva oli käymässä Suomessa. Laivat purjehtivat Italian lipun alla.
Diva oli tulossa Pietarista ja Helsingistä se jatkoi matkaa kohti Tukholmaa. Jos haluaisi oikein tosissaan bongailla vierailevia aluksia, löytyy netistä sivusto, jossa on kerrottu millaisia aluksia on odotettavissa satamiin. Pääset katsomaan listaa täältä.
Viime syksynä kävimme Hampurissa ja vierailimme siellä Miniatur Wunderlandissa. Sieltä oli myös pienois satama, jonne tuli ja josta lähti matkustajalaivoja ja rahtialuksia. Matkustajalaiva oli juuri tämän näköinen. Se oli DIVA Blu. Siksi laiva tuntui heti tutun näköiseltä =D.


Tästä laivasta minulle tulee mieleen sellainen viehkeä sinisilmäinen Lady. Kun katsoo laivaa kohtisuoraan edestä, se hymyilee! Hyvän tuulinen laiva =D.

12 kommenttia:

 1. Kivat pusuhuulet ja tähtisilmät.
  Upea bongaus tämäkin.

  VastaaPoista
 2. Upeita Ladyja merellä seilaakin!
  Hienoja kuvia jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Sirpa, hän edusti naiskauneutta parhaimmillaan =D.

   Poista
 3. Hauska ilme laivalla. Viime vuonna Cozumelillä näkyi paljon Disney-yhtiön laivoja, jotka olivat hyvinkin monen kirjavia ulkoapäin. Ei ollenkaan sellaisia hillitysti maalattuja, mihin täällä on totuttu :).

  VastaaPoista
 4. Valtava laiva. Jos haluaa nähdä, mitä laivoja on satamassa tällä hetkellä, niin http://www.marinetraffic.com kartalta näkee. Noita risteilijöitä käy Hesassa kesäaikaan päivittäin. Kun näkee monta bussilastillista turisteja Sibelius-monumentin luona, niin voi olla varma, että satamassa on ainakin yksi suuri risteilijä. Aida-laivojen hymy on viehkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tuota pitääkin käydä katsomassa. Tykkään kaikista sovelluksista tosi paljon =D.

   Poista
 5. Merkillisesti maalattu laiva, mutta onhan se vähän merkillisen muotoinenkin. =D Mutta hauskahan tuo! Ja sisaraluksia sillä taitaa olla jopa viisi samantyyppistä! Tunnethan muuten tämän laivasivuston? : http://www.hhlweb.org/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut tuttu, kiitos vinkistä JPK, pitääkin käydä heti katsomassa mitä mukavaa sieltä löytyy =):

   Poista
 6. Naispuolinen laiva, kyllä siinä ukkolaivat ajavat karille kun tämän näkevät. Kivat kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D niin ajavat karille =D. Minustakin tämä oli mainio laiva. Sitä katsellessa tuli hyvälle tuulelle =D.

   Poista