perjantai 24. huhtikuuta 2015

Liebster award

Sain Tuulta ja Tyrskyjä blogin Anskulta hetki sitten mukavan haasteen.  Kiitos Ansku haasteesta. Tässä tulee viimein vastaukset kysymyksiisi =D.

Mistä tässä haasteessa on kysymys? Haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille joilla on alle 1000 lukijaa. Ideana on vastata yhteentoista haasteessa annettuun kysymykseen ja keksiä itse yksitoista kysymystä seuraaville haastettaville. Lopuksi haaste laitetaan eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle.
Tällaiset kysymyset Ansku minulle laati, tässä tulee vastaukset =D.

1. Millainen ja missä olisi unelmiesi asunto?
Hmmm, jaa-a. En ole oikein koskaan miettinyt että millainen asunnon pitäisi olla. Ainakin siinä tulee olla sauna =D. En ole oikein sisustusihminen. Viihdyn hyvi monissa asunnoissa. Mutta oli asunto millainen tahansa, niin lähellä merta sen tulee olla =D.


2. Mitä harrastuksia / kiinnostuksen kohteita sinulla on?

Ihan liikaa kaikkea =D. Rakastan valokuvaamista ja Italiaa. Luen paljon kirjoja ja teen käsitöitä, lähinnä tulee nykyään neulottua sukkia. Sitten vielä soitan huilua eräässä soittokunnassa. Näiden lisäksi on vaikka mitä kaikkea, mitä haluaisin tehdä, mutta aika vain ei riitä. Niin ja tietysti blogin pitäminen on yksi harrastus!


3. Elämäsi suurimmat saavutukset?
Se taitaa olla tuo oma ihan tytär, hän on parasta mitä olen kokenut. Elämässä on muutenkin mennyt hyvin ja pieniä saavutuksia tulee joka viikko.


4. Millaisia blogeja luet mieluiten ja miksi?
Eniten seuraan blogeja joissa on kauniita valokuvia, luontoa ja tietenkin merta. Katsomalla muiden ottamia kuvia, saa hyviä vinkkejä itselle. Merelliset blogit ovat täynnä hyviä satamavinkkejä ja tietenkin upeita fiiliksiä kuvien kera. Lunto on ollut aina lähellä sydäntä. Luontoblogeista saa hyviä retkikohde vinkkejä. Oma bloginihan on sekoitus näitä kaikkia =D.

 
5. Runsas ja rönsyilevä vai selkeä ja moderni? (sisustus, vaatetus, puutarha yms.)
Tämä oli vaikea kysymys! Kaipa olen runsas ja rönsyilevä ennemminkin kuin selkeä ja moderni vähän kaikessa =D. Meillä ei ole puutarhaa (ei olisi aikaakaan sitä hoitaa) vaikka sellaisia muilla kovasti ihailenkin. Sisusus on sekoitus molempien huonekaluja, joten se on erittäin rönsyilevä. Veneellä kaikki on selkää, mutta ei niinkään modernia, vaan merellistä =).

 
6. Mihin haluaisit matkustaa ja miksi?
No kyllähän se olisi se Italia. Rakastan maata, sen kulttuuria, ruokaa ja ennen kaikkea kieltä. Italiassa olisi monia paikkoja jonne haluaisin mennä valokuvaamaan.

 
7. Järki vai tunteet?
Toivottavasti sekoitus molempia oikeassa suhteessä. Vaan välillä mennään tunteella ja lujaa. Yritän silti joskus pysähtyä ja "miettiä asioita" järkevästi. Olen kyllä muuten vahva tunne ihminen.


8. Uskallatko aina olla oma itsesi?
Väittäisin että uskallan. Minut on kasvatettu kunnioittamaan toisia ihmisiä ja siksi minun on helppo olla oma itseni. Ei kai kukaan jaksa pitkään olla jotain muuta kuin mitä oikeasti on =D.

 
9. Parhaat keinosi poistaa stressiä?
Kyllä se on lähteä merelle tai metsään. Luonnossa sielu lepää ja henkinen akku latautuu. Luonnossa saattaa tulla vastaan vaikka mitä kaunista tai ihmeteltävää. Kamera on tietty aina mukana.

 
10. Heikkoutesi?
Tämä oli vaikea =D. Ehkä se on liika empatia. Tunneihmisenä koen vahvasti myös muiden ilot mutta myös surut. Niitä jää monesti miettimään liian pitkään ja sitä kautta menettää itseltään energiaa.

 
11. Vahvuutesi?
Vahvuudeksi voisin sanoa positiivisuuden. Yritän löytää asiasta kuin asiasta sen hyvän ja valoisan puolen. Haastavissa asioissa se on välillä vaikeaa, mutta ei missään nimessä mahdotonta. Uskon mottoon "vaikeuksien kautta voittoon". Jokainen haaste elämässä tekee meistä entistä vahvempia ihmisiä.


Ja tässä tulevat minun 11 kysymystä:
1. Jos saisit tilaisuuden, lähtisitkö käymään kuussa?
2. Mitä harrastuksia / kiinnostuksen kohteita sinulla on?
3. Elämäsi suurimmat saavutukset?
4. Millaisia blogeja luet mieluiten ja miksi?
5. Pidätkö ruoanlaitosta, onko sinulla jokin oma bravuri ruoka?
6. Viini, olut vai siideri?
7. Järki vai tunteet?
8. Mistä unelmoit?
9. Parhaat keinosi poistaa stressiä?
10. Heikkoutesi?
11. Vahvuutesi?


Tässä blogit ja boggaajat, jotka haluan haastaa mukaan:
Aava kutsuu blogista Vedenneidon
Bocca buona blogista Paula-Maijan
Saaressa ja kaupungissa blogista Ammarin
Hetken kauneus blogista Mikon
Toinen jalka Italiassa blogista Taitsin
Curry Kaneli blogista Currykanelin
Orvokki4you blogista Orvokin
Virtauslanka blogista H:n
Kuvalliset askeleet blogista Liplatuksen
Lady Gracen blogikirjasta Elli-Jasmiinin

Tätä postausta koristivat kuvat, jotka otin pääsiäisenä Keski-Suomessa vanhempieni lintulaudalta. Ilokseni siellä oli täällä kertaa uusina lajeina punatulkku ja virhervarpunen.

Aurinkoista kevätviikonloppua teille kaikille!14 kommenttia:

 1. Kivat vastaukset ja upeat lintukuvat!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa oli lukea vastauksiasi kauniiden kuvien ryydittämänä.

  Luonto on Minullekkin parhain rentoutumisen paikka ja valokuvaus rakas harrastus.

  Kiitän haasteesta, arvostan huomiotasi.
  Annathan anteeksi, kun en rohkene lähteä mukaan antamaan vastauksia.
  Oma nimeni on nähtävissä bloggaamisessani, niin itsesuojelua.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus, ja ei mitään häntää, haasteeseen vastaaminen on vapaaehtoista =). Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, yritän Morriksen avustamana vastata kysymyksiisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvät =). Odotan jo innolla Morriksen vastauksia. Tuleehan hänestä myös paljon kuvia samalla =D.

   Poista
 4. Kiitos Katinka haasteesta. Ihania kuvia sinulla linnuista. Mä olen yrittänyt kuvat omalla pihalla lintuja, mutta karkaavat aina kun painan laukaisinta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä CurryKaneli =D. Lintujen kuvaaminen on kyllä haastavaa, ne kun eivät tahdo pysyä paikallaa millään. Mitä pienempi tirppa sen levottomampi hän on =D.

   Poista
 5. Upea tuo seitsemännen kysymyksen yläpuolella oleva siipienräpyttelykuva.
  Ja oli hauska lukea näitä vastauksia.

  VastaaPoista
 6. Olipa tosi mukavaa että otit haasteen vastaan! Nyt kun luin ihania vastauksiasi jäi hieman harmittamaan etten keksinyt mitään hohdokkaampia kysymyksiä ;)
  Aivan huippuja nuo sinun lintukuvat ♥
  Mukavaa sunnuntaita sinulle Katinka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai otin haasten vastaan =D Ja kysymksissä ei ollut mitään vikaa, päin vastoin niihin oli tosi kiva vastata. Leppoisaa sunnuntaita myös sinulle!

   Poista
 7. Katinka, kiitos haasteesta.
  Minulla on sama haaste toiselta ihmiseltä odottamassa. Eli en osaa luvata milloin jos ollenkaan osallistun. Elämässäni on nyt sellainen tylsä vaihe, että vaikka pitäisi saada aikaseksi paljon, niin mikään ei yhtään huvita ja väsyttää. Huomaan sen jopa valokuvausinnon puutteestakin.
  Tosi hienot kuvat sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki ja ole hyvä ja älä ihmeessä ota vastaamisesta paineita. Vastaa jos siltä joskus tuntuu. Ymmärrä hyvin sillä itsellänikin on välillä samanlaisia vaiheita, että mitään ei saa aikaiseksi, mikään ei oikein edes huvita ja runosuoni ei kertakaikkaan syki. Mutta sielä se into sitte taas tulee uudelleen. Ihana alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista