maanantai 6. helmikuuta 2017

Vene Båt 2017 - messulippuarvonta

<Olen rummuttanut kevättä jo kertaalleen tässä blogissa. Veneilijälle varma kevään merkki on tietysti Vene Båt 2017 messutapahtuma!Tästä alkaa perinteisesti uusi veneilykausi käyntiin. Messuilla on mahtavaa tavata veneilytuttuja, käpistellä kaikkia ihania tarvikkeita ja tehdä tietenkin tulevan kauden välttämättömät hankinnat, kuten tiskiaine Pidä Saaristo Siistinä osaltolta. Talven aikana on hyvää aikaa tarkistella varusteita ja niiden kuntoa. Messuilta saa hankittua tarvittaessa täydennystä.


Oi joi... kuulen jo lokkien äänen ja veden liplatuksen rantakalliolla. Ja tuoksu, eikö tuoksukin meri ihanalta?


Hyvää ruokaa meren äärellä.


Pian satamat täyttyvät veneistä ja iloisista venekunnista. Saamme viettää aikaa yhdessä luonnon helmassa ja hyvässä seurassa. Tai sitten voi mennä ihan rauhassa luonnonsataman kuuntelemaan luonnon ääniä.


Kaikkea tätä on mahdollista päästä fiilistelemään tulevana viikonloppuna alkavilla venemessuilla. Minulla saan ilokseni osallistua messuille bloggaajana ja siitä hyvästä pääsen arpomaan kaksi kappaletta messulippua. Yksi onnekas voittaja voittaa molemmat liput, sillä kaverin kanssa on mukava mennä yhdessä messuille. Kirjoita kommenttikenttää, mitä meri ja luonto sinulle merkitsevät ja olet mukana messulippupaketin arvonnassa. Arvonta alkaa n y t .. nyt ja päättyy torstaina 9.2.17  klo18:00. Voittajalle ilmoitetaan arvonna jälkeen ja tulos julkaistaan myös täällä blogissa. Messuliput toimitetaan sähköpostilla voittajalle. Anonyymit huom. muistakaa kirjoittakaa kommenttikenttään sähköpostiosoite, jonne voi ilmoittaa voitosta ja toimittaa liput. Onnea kaikille arvontaan!


Messut alkavat tämän viikon perjantaina ja kestävät aina seuraavanviikon loppuun.

Messujen aukioloajat ovat seuraavat:

perjantai 10.2. klo 14-18
la-su 11.-12.2. klo 10-18
ma-pe 13.-17.2. klo 11-20
lauantai 18.2. klo 10-18
sunnuntai 19.2. klo 10-17

14 kommenttia:

 1. En osallistu arvontaan, koska en halua viedä intohimoiselta veneilijältä yhtä mahdollisuutta parempaan onneen. :)
  Mutta meri merkitsee minulle muistoja lapsuuden Kustavista ja Kemiöstä.Ihania kesäisiä päiviä meren rannalla.
  Espoossa ja Kreetalla, aina merenrannalla asuneena oleellinen osa elämääni.
  Tervantuoksu satamapoukamissa lokit,tiirat ja rantakalliot.Nuoruuden juhannukset ja kesäviikonloput isolla porukalla Espoon saaristossa.Meri on meri-rakas, hiukan ajoittain pelottavakin kauneus.<3
  Ja luonto-elinehto.
  Kiitos Katinka, kun toit kesän taas kylään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten upeasti osasit kuvailla merta. Se on kaikkea tuota mitä kerroit myös minulle =D.

   Poista
 2. Veneily, meri, luonto... lyhyesti sanoen KAIKKEA :) kesäviikonloppuja, rentoutumista, tuoksuja, ääniä, , valokuvaamista, rahanmenoa ;)(veneilyn kustannukset), perheen yhteistä aikaa, lomailua, aurinkoa, joskus sadetta jne.
  t. Merituuli


  lovesea8500@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... rahan menoa, just sitäkin se, vaan mikäpä harrastus ei maksaisi. Meidän venekunnalla on se periaate, että koska se juurikin vie melkein kaikki rahat, nautimme siitä senkin edestä =D. Onnea arvontaan!

   Poista
 3. Luonto, etenkin meri on kuulunut aina elämääni. Mulle se merkitsee iloisia kesäpäiviä, mielenrauhaa ja vapautta. Paljon on ihania muistoja metsäretkiltä, mökkilomilta ja nyt viime vuosina oman veneen kanssa tehdyiltä reissulta.
  Kiitos muuten ihanista kuvista, ihan jo alkoi tuntua kesäiseltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi =D. Meri on ihan parhautta =). Onnea arvontaan!

   Poista
 4. Ensi kesän postauksia odotellessani osallistun mielelläni messulippujen arvontaan.

  mikkotapiovahtera@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesänä niitä taas tulee, potauksia nimittäin =D. Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Meri ja saaristo ovat jotain niin syvällä sisällä olevaa, ettei sitä osaa kuvailla muuten, kuin maailman parhaana paikkana, jossa haluaa viettää aikansa. Mastojen helinä ja meren laineiden liplatus ja sitten vielä se, kun peset emaliastiassa perunoita mökkirannassa. Voi että. Eli lippuarvonnassa mukana, että pääsee vähän ennakkoon fiilistelemään. Ja ostamaan just kans sen saman tiskiaineen!

  email: lexingtonstreet.blog@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... tuli mieleen, että me ketkä veneillään, meille ei asiaa tarvitse selittää (mitä meri merkitsee) ja ketkä ei veneile, heille ei kannata =D. Niin hienosti osasit kuvailla tuon kaiken. Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Hello Katinka,
  Great pictures. Wonderful de harbor with the boatsand that lighthouse.
  And a cozy place to have a drink on shot 2.

  Kind regards,
  Marco

  VastaaPoista