torstai 9. helmikuuta 2017

Venemessulippu arvonan voittaja 2017

Olen ajatellut pitkin vuotta vaihtaa jossain vaiheessa blogini alustaa. Ja nyt se tuli jälleen mieleni päällimmäiseksi, sillä osa kommenteista ei ollut tullut blogiin, vaikka olin ne mielestäni sinne hyväksynyt. Onneksi kommentit olivat tallella sähköpostissa, joten sain kaikki halukkaat mukaan arvotaan. Blogger on haastanut minua alustana jonkin aikaa ja tuntuu että tahti vain kiihtyy, joten vinkkejä toimivasta blogialustasta otetaan lämmöllä vastaan!


Vaan mennäänpä asiaan. Osallistujamäärä ei ollut suuren suuri, mutta kaikilla osallistujilla oli sitäkin suurempi intohimo merelle =D. Oli mukava lukea teidän kommentteja (myös ne jotka löysin sähköpostistani), ne olivat niin kuvavia ja pystyin samaistumaan ihan jokaiseen.


Arvontalaput laitettiin kameran objektiivipussiin. Juniori toimi tälläkin kerralla onnettarena ja voittaja on...... (rumpujen pärinää)..... SUVI! Onnea Suvi voitosta! Lähetän sinulle kaksi pääsylippua sähköpostiisi. Antoisia messuhetkiä rakkaan harrastuksesi parissa. Ehkä jopa nähdään messuilla =D.

12 kommenttia:

 1. Jee aivan ihanaa, kiitos!!! :) Nyt täytyy kaivaa kalenteri esiin ja etsiä sopiva päivä messuvierailulle.

  VastaaPoista
 2. Suosittelen wordpressiä. Siellä mekin ollaan, https://collabella.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wordpress on vahva vaihtoehto. On vaan niin ikävää alkaa opetella uutta kun muka ei olisi siihen aikaa. Tosin ei ole aikaa tapella bloggerinkaan kanssa =D.

   Poista
 3. Hei Katinka! Sinulla on tosi innostava blogi. Olemme pari vuotta aloittaneet veneilyn pienellä 6 m pitkällä moottoriveneellä. Olemme tehneet retkiä tähän mennessä Pihlaja- ja Vasikkasaareen sekä Vuosaareen. Tänä kesänä olisi ensimmäistä kertaa tarkoitus yöpyä jossain saaressa (tai satamassa) kohtalaisen matkanpäässä Helsingistä (asumme keskustassa). Olisiko sinulla kokemusta saarten tai satamien yöpymispaikoista? Kaunissaaressa ilmeisesti olisi mökkejä vuokrattavana, mutta se on avomerellä, ja pelkään että kokemuksemme ei vielä riitä niin uskaliaaseen retkeen.

  Kiitos jo etukäteen jos viitsit kokemuksiasi jakaa (postaus aiheesta voisi olla myös kiva:)) ja mukavaa viikonloppua!

  Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Mia <3! Ja aivan mahtavaa, että olette löytäneet veneilyn ilon. Siitä se on meidänkin veneilyinnostus lähtenyt. Ensin päiväretkiä pienellä veneellä saareen, sitten kun huomasimme, että viihdymme siellä, isonsimme venettä jolloin reviiri alkoi heti laajentua =D. Ja nyt on sitten kolmas vene menossa, joka sekin on myynnissä, sillä isompaa tekee mieli =D. Meillä oli aikanaan sellainen Lohi 585 (eli suunnilleen saman kokoinen kuin teillä nyt) ja sillä teimme retkiä jo pitkällekkin. Voiko teidän veneessä yöpyä, vai onko mökkimajoitus välttämätön? Ihania paikkoja ovat mm. Lähteelä, siellä ei ole mökkejä, mutta voi telttailla. Porkkalalan selän yli kun menee, niin Elisaari ja Gölisnäs ovat ihan ehdottomia. Molemmissa on mökkejä vuokrattavana. Tuon Porkkalan selän kanssa pitää olla varovainen, mutta hyvällä tuulella pääsee teidänkin veneellä. Tuulia kannattaa seurata. Mukavia saarikohteita ovat myös Espoon saaristossa olevat Stora-Herrö, Stora-Brandö, Gåsgrund. NÄissä ei ole majoitusta, joten omassa veneessä pitää yöpyä, tai sitten ihan päiväretkelle. Useimmista löytyy esittely tästä blogista, lauta tuonne hakukenttän vaan paikan nimi. Veneilyn iloa teille tulevana kautena. PS: Venemessuilta saa myös hyviä vinkkejä =D.

   Poista
  2. Kiitos paljon vinkeistä! Täytyy tutustua noihin paikkoihin huolella. Onneksi saamme asua täällä rannikolla, Helsingin saaristo on kyllä niin kaunis. Onnea uuden veneen hankintaan :)

   Poista
 4. Tämä blogialusta-asia on kyllä mielenkiintoinen. Minulla on wordpress saaressa.comissa ja sitten blogger saaristopuutarha.comissa. Tykkään ehdottomasti kirjoittaa enemmän wordressillä, kuvat tulee mielestäni enemmän sen näköisinä kuin kuuluukin jne. Olen kuitenkin huomannut, että blogger-blogin kautta tulee enemmän kommentteja. Jotenkin google-tilillä on niin paljon helpompi jättää kommentti, kun ei tarvitse kirjoitella mitään erillisiä osoitteita jne. Ja kommentit ja juttelu vaikkapa muiden bloggaajien kanssa tekee kuitenkin blogin kirjoittamisesta hauskempaa. Ja niinkin hassu juttu, että miksi minulla ei ole blogi-listausta, joka päivittyisi nätisti tuohon oikealle? No sellaista ei ainakaan ollut vielä pari vuotta sitten wordpressille. Joten hankalia päätöksiä... Mitä muita pohjia olet miettinyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä näkökulma tosiaan.... Bloggeriin on kyllä helppo tehdä kommentteja ja siksi niitä varmasti sinne tuleekin. Meneepä edelleen vielä mietintämyssyyn koko vaihto, vallankin kun siinä on oma hommansa tehdä se =D. En ole muihin tutustunut, tuo Wordpress on ollut sellainen jota moni on suositellut. PS: Tämä sinun kommentti oli tullut kahteen kertaan ja minä blondina sitten tietty hyväksyin molemmat, joten siksi poistin tuon toisen =D.

   Poista
  2. Haha, tämä kertoo miten vaikea on tehdä kommentti ristiin blogialustojen välillä. 😀

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista