torstai 29. kesäkuuta 2017

Lomalle LOMPS !

Keskikesän juhlaa, juhannusta vietettiin viime viikonloppuna. Olimme tänäkin vuonna viettämässä juhannusta tutusti Gölisnäsissä. Olen esitellyt paikan aikaisemmin blogissani täällä, ja täällä. Paikka on meidän venekunnan mielestä yksi parhaista ja ennen kaikkea juhannuksen viettoon, sillä joka vuosi saadaan nähdä kokko, kuullaan livemusiikkia ja lopuksi vielä tanssitaan.


Lähdimme kotisatamasta kunnon sadekuuron saattelemana, mutta pian pilvet väistyivät ja saimme nauttia kauniista säästä. Perillä Gölisnäsissä oli laituri täynnä monia hyviä ystäviä. Tämän vuoden juhannuksesta kehkeytyi oikein veneilybloggaajien kokoontumisajot, sillä meidän lisäksi paikalla oli lake@sea, Lady Gracen blokikirja ja Aava kutsuu. Bloggaajien lisäksi olivat myös ystävämme Petra ja Joonas paikalla. Oli aivan valtavan ihanaa vaihtaa kuulumisia ja viettää yhteistä aikaa.


Juhannus aattona saimme tutusti juhannuskoivut laiturille. Purjeveneet nostiva juhlaliput salkoon. Aattona myös sää suosi mukavasti. Saimme iltapäivällä vain pienen sadekuuron ja sen koommin ei sitten ollutkaan sateesta haittaa. Gölisnäsissä on saariston parhaimmistoon kuuluvat saunat. Ennätimme käydä hyvin saunassa ennen kokon sytyttämistä.


Juhannuskokko paloi hienosti auringon laskiessa mailleen. Samaan aikaan saimme vielä lisää ystäviä satamaan, sillä Nina ja Marko saapuivat myös paikalle. Oli mukavaa olla vastaanottamassa heitä.


Yksi suloisimmista vieraista veneessämme oli tänä ihana bostonin terrieri Leni. Hän jaksoi koko juhannuksen mallikkaasti, vallankin kun sai välillä vähän levätä =D.
Lauantai olikin sitten hieman sateisempi, vaan sekös haittasi menoa. Vaihdoimme porukalla veneestä toiseen, välillä syötiin hyvää ruokaa ja saunotiin ja sitten taas vietettiin yhdessä aikaa. Kiitos ihanat ystävät teille jokaiselle yhdessä ja erikseen mukavasta juhannusviikonlopusta!Saimme vietää ihan huippu hetkiä.


Sunnuntaina ajelimme jälleen auringon paisteessa kotisatamaan päin. Sen verran olin laiskalla tuulella, että en kaivanut koko juhannuksen aikana järjestelmäkameraani esiin. Olen kuvannut Gölisnäsin kulmat niin moneen kertaan. Joten tämän postausken kuvat on otettu kaikki kännykällä (eihän sitä osannut pitää nolla toleranssia kuvaamisen suhteen)=D.

Nyt on menossa viimeinen työviikko ja tulevana viikonloppuna alkaa loma! Tämä viikko on mennyt venettä pakkaillessa ja Kippari on tehnyt hienosäätöä reitin kanssa. Tänä vuonna meitä kutsuu Viro pitkästä aikaa. Sinne on tullut paljon uusia satamia, mitä on mukava mennä katsomaan. Löytyy myös monia tuttuja paikkoja, jossa vaan kerta kaikkiaan on pakko päästä käymään uudelleen ja uudelleen. Kohteita pääsette näkemään etukäteen seuraamalla Instagramia (@Katinka20).

Toivon teille kaikki ihanat lukijat oikein aurinkoista kohta alkavaa heinäkuuta. Blogi jää lomalle ja elokuussa saatte sitten lukea, mitä kaikkea näimme ja koimme lomamme aikana.

Hyvää kesää!

20 kommenttia:

 1. Sateista huolimatta olet onnistunut juuri silloin nappaamaan kuvat, kun on ollut mitä kauneinta! Teillä oli selvästi ihan huippujuhannus :) Oikein kivaa lomaa ja kaunitta säitä!

  VastaaPoista
 2. Párekin Palvelijatar29 kesäkuuta, 2017 20:49

  Aurinkoisia lomapäiviä ja suotuisia tuulia teille. Varmasti taas elokuussa saamme ihastella upeita kuvia reissuiltanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Parek ja palvelijatar. Elokuussa ollaan tosiaan viisaampia mitä kaikkea sitä nähtiinkään =D.

   Poista
 3. Ihanaa lomaa ja suotuisia säitä!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, loma oli ihana ja kohta alkaa sataa Eesti postauksia =D.

   Poista
 5. Oho! Hämmästyttävää, ettet järkkärillä kuvannut yhtään. Mutta tiedän, että se on joskus vaan niin kivaa olla kuvaamatta mitään. Kauniita kuvia nämä kännykällä otetut ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle =D. Nämä kulmat on kuvattu niin moneen kertaan, että mukava oli pitää "vapaata" =).

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt alkaa lomakuvien ja juttujen purki ;).

   Poista
 7. Ihanaa lomaa ja nähdään varmaan taas laiturilla joku kerta :)

  VastaaPoista
 8. hei
  Meidän kotisatamasta ajaa Golisnäsiin rauhallisesti ehkä 15 minuutissa, mutta täytyy tunnustaa ettei olla koskaan rantauduttu. Olisiko liian lähellä ettei olla koko paikkaa edes huomioitu. Tänä kesänä tehdään asiaan parannus :).
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, käykää ihmeessä, on tosi kiva paikka! Niinän se on, että moni liian lähellä oleva jää helposti väliin =D.

   Poista