tiistai 3. heinäkuuta 2018

Blogger meinaa viedä hermot lopullisesti

Kiitos teille kaikille ihanista  kommenteista. Jälleen bloggerissa on se tilanne, että en pääse niihin vastaamaan. Kun menen blogiin, pyytää kirjautumaan ja kun painan sitä pääsen taikaisin sinne mistä tulinkin. Kierrän siis kehää! Sama tilanne oli päällä jonkin aikaa sitten kunnes poistui itsestään ja nyt tilanne on päällä taas. Lisäksi blogger ei enää lähetä sähköpostiin ilmoitusta, kun kommentti saapuu blogiin. Myönnän, hermo on pinnassa (kuten huutokauppa keisarilla on tapana sanoa) aina silloin kun tekniikka temppuilee. Sitä tuntee itsensä niin tyhmäksi, blodiksi, daijjuksi ja mitä kaikkia näitä on.


Joten nyt bloggaavat ystäväni, mistä ihmeestä on kyse? En viitsisi lähteä koko blogia siirtämään uudelle alustalle, mutta en kyllä jaksa taistella tämänkään kanssa enää pitkään. Onko tämäkin sen mokoman GDPR:n tuotiksia?


Kesäloma lähestyy kovaa kyytiä ja hetken hiljaiseloa elänyt blogini on muutaman viikon entistäkin hiljaisempi. Kun saavumme lomalta, on jälleen uusia juttuja luvassa. Minne lomamme suuntautuu tänä vuonna, siitä saa vihiä seuraamalla Instagramia =D. Jospa tämä blogger toipuisi sillä välin tästä toimimattomuudestaan.

Ihanaa ja aurinkoista kesää teille kaikille!

12 kommenttia:

 1. Ja die Änderungen bei Blogger verstehe ich auch nicht, die E-Mail Benachrichtigung funktioniert bei mir auch nicht mehr, mal sehen wie lange ich das noch alles mache bei Blogger. Aber es ist Sommer und die Sonne scheint wünsche einen schönen Sommer.

  Noke

  VastaaPoista
 2. Oletko kokeillut eri selaimia? Microsoftin edge on aika hyvä tuossa temppuilussa. Itseni suosima ilmainen Chrome on toiminut hyvin, siinä missä edge ei aina suostu avaamaan edes googlea =D.

  Jos itselläsi on jo tuo chrome käytössä, katso, että sen päivitykset ovat ajan tasalla, poista sen sivuhistoria, katso että koko koneen päivitykset ovat ajan tasalla ja käynnistä kone uudelleen. Saattaa auttaa, toivotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, nyt pääsin taas kommentoimaan myös Mozzillalla. Jännittävää tämä tekniikka =D

   Poista
 3. No voi pahus tätä bloggeria kun tuolla tavalla temppuilee:( en kyllä yhtään tiedä mistä voisi johtua, kun olen niin tumpelo näiden kanssa itsekkin:) Oikein ihanaa ja antoisaa lomaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jälleen toimii ainakin hetken. Loma on nyt ohi ja pian alkaa "sataa" päivityksiä siitä myös tänne blogin puolelle =D.

   Poista
 4. Olen Chrome-selaimella jatkuvasti kirjaantuneena Googleen. Käytän ko. selainta vain Googlen palveluihin. Käsittääkseni Gmailiin ei enää edes pääse muilla selaimilla. Safaria käytän sitten kaikkeen muuhun. Se että kommenteista ei tule sähköposteja on kurjaa. Ongelma on ollut Googlen tiedossa jo toukokuussa. Iloista lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kokeilla tuota Cromea. Loma on nyt ohi ja pian saatte lukea missä kaikkialla ennätimme neljän viikon aikana vierrailla =D.

   Poista
 5. Höh, harmi! En tunnista moista ongelmaa, joten tuskin on GDPR-juttu. Selain-kommentti voi kyllä pitää paikkaansa! Ihanaa lomaa teille ja nauttikaa merellä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi =D. Loma oli ihana ja nautimme siitä paljon. Pian pääsette lukemaan, missä kaikkialla vieraillem =D.

   Poista
 6. en tiedä minäkään mistä johtuu. Kurja juttu tuollainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taas toimii ja korjantui itsekseen. Tekniikka on tosi haastavaa välillä =D.

   Poista