sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Elephant Fly Khao Lak Thaimaa

Thaimaan Khao Lakista löytyy mukava pieni seikkailupuisto jossa pääsee seikkailemaan jopa 300 metrin korkeudessa. Jostain syystä paikka jäi väliin viime vuonna, joten asia korjattiin tällä lomalla. Meistä Kippari ja Juniori ovat ne varsinaiset hurjapäät, minua ei saa vaijerien varaan kilon paloinakaan =D.
Paikassa on järjestetty turvallisuus hyvin. Jokaisella osuudella kytkettiin varaköydet. Asiantunteva henkilökunta asensi valjaat päälle ja sitten vain menoksi.


Asiakas sai valita kolmesta eri ratavaihtoehdosta. Hinta muuttui sitä mukaan mitä enemmän oli ratoja vaihtoehdossa. Kaikkein pisimmän radan maksanut sai mukaansa paikan T-paidan muistoksi.
Harry Potterin luuta =D.


Henkilökunta oli radalla mukana koko ajan ja opasti, sekä laittoi turvavaljaat kiinni.


Oletko ajanut polkupyörällä koskaan ilmojen halki? Täällä sekin on mahdollista =D. 
Itse todellakin tyydyin vain katselemaan kun muut pitivät hauskaa. Paikasta löytyy pieni kahvila, josta nautin erittäin maukkaan jääkahvin. Juniori ja Kippari olivat aivan innoissaan paikasta, joten uskalla suositella sitä myös muille hurjapäille. Lisää tietoa ja mm. videoita löydät paikan omilta facebook sivuilta täältä.

4 kommenttia:

 1. Upeat kuvat ja nuo seikkailupuistot on kyllä jänniä paikkoja:) Varmasti on ollut hauskaa seikkailijoilla ja kahvihetki kuulosti myös kivalta:) Leppoisaa sunnuntaita❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päden paja. Juniori ja Kippari oli molemmat tosi innoissaan kun tulivat radalta =D.

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar15 huhtikuuta, 2018 15:12

  Hui hui, hyvä jos uskaltaisin edes katsella moista menoa! Juniori ja Kippari ovat kyllä melkoisia fakiireja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, minua ei olisi saanut narujen varaan tuonne kilon paloinakaan =D.

   Poista