perjantai 13. huhtikuuta 2018

Hotelli Mai Khao Lak Thaimaa

Otamme reissun Thaimaahan aina silloin kun saamme sen hyvään hintaan. Tällä kerralla tarjous tuli hotelli Mai Khao Lakiin, joten sinne siis. Katsoimme netistä etukäteen, että hotellialue olisi suuri ja koska se oli Family Life, olisi luvassa paljon lapsia. Tämä mietitytti hieman aluksi, mutta luotimme siihen, että näin isolle hotellialueelle lapset hajaantuvat hyvin. Ja näin kävikin. Tätä hotellia voin suositella todella lapsiperheille, sillä lapset oli otettu hotellilla huomioon aivan erityisellä tavalla.
Hotellin respa oli ulospäin hieman vaatimattoman oloinen ollakseen neljän ja plus tähden hotelli. Respan vieressä oli tenniskenttä. Muita aktiviteettejä hotellilla oli mm. päivittäin ohjattu vesijumppa, vesipallo ja jalkapallo. Hotellilla oli erikseen vetäjät liikunta aktiviteetteihin.
Hotellialueella oli vesipuisto, viisi uima-allasta aikuisille, kaksi uima-allasta lapsille ja vielä vauvoille erikseen oma. Uima-altaiden ympärillä oli hyväkuntoisia rantatuoleja ja aurinkovarjoja. Hotellialue oli kaiken kaikkiaan hyvin hoidettu ja siisti. 


Hotellista on mahdollista varata normaali huone parvekkeella, huone, josta pääsee suoraan altaaseen tai sitten bungalow majoitus. Bungalowit sijaitsivat lähimpänä merenrantaa, joka ei ole ihan Thaimaan mittapuun mukaan parhaimmasta päästä. Rannalla oli jonkin verran korallia ja mereen mentäessä hiekka oli upottavaa. Khao Lakista löytyy parempiakin rantoja (niistä tietoa myöhemmin lisää).
Itse hotellihuone oli siisti ja tilava. Tässä meidän valtakunta Kipparini kanssa.


Juniorille oli pedattu peti toiseen huoneeseen. Molemmissa huoneissa oli oma televisio. Hotellin alueella toimi wifi. Huoneessa oli hyvin toimiva ilmastointi ja tallelokero.


Parvekkeella oli mukava sohva, jossa oli kiva kuivatella suihkun jälkeen. Parvekkeelta oli näkymät allasaluelle.


Koska hotelli ei ollut voinut viedä (jonkin Thaimaan uuden lain mukaan) rantatuoleja rannalle, oli asiakkaille varattu kätevä rantakassa alustan ja pyyhkeiden kera.
Tämä pieni vesipuistoalue oli monen lapsen riemu. Tarjolla oli isompaa ja pienempää liukumäkeä sekä merirosvolaiva. 
Hotellihuoneissa oli valkoiset pyyhkeet, joita käytettiin huoneissa. Rannalle ja allas alueelle sai ottaa käyttöön värilliset, paksumman ja isommat pyyhkeet. Rantatuolien varaamisesta pyyhkeillä mainittiin TUIn kohdeoppaassa, mutta sekös mitään auttoi. Oli hauskaa seurata, kuinka moni rantatuoli oli varattuna jo ennen aamiaista. Onneksi tuoleja oli paljon, joten jokaiselle riitti tilaa.
Hotellin alueella oli kaikkiaan seitsemän ravintolaa, pieni kauppa ja lääkäriasema. Lastenkerhoja oli tarjolla eri ikäisille lapsille ja kerhoissa aktiviteetit vaihtelivat päivittäin. Baby Clup oli nimensä mukaisesti vauvoille 0-36 kuukautta. Bamse Club oli tarkoitettu 3-5 vuotiaille lapsille. @611 oli 6-11 vuotiaille. Kun lapset olivat kerhossa, oli vanhemmilla mahdollisuus hengähtää kahden kesken vaikkapa altaalla. Iltaisin järjestettiin ohjelmalavalla mm. musiikkia, tanssia ja kilpailuja. Tekemistä täällä siis riitti kaiken ikäisille perheenjäsenille.
Hotellin aamiainen ansaitsee ihan oman maininnan. Se oli paras näkemäni valikoimaltaan ikinä! Tässä oli kylmien juotavien tarjonta: erilaisia mehuja, jääteetä ja jääkahvia. 


Yllä olevan valikoiman lisäksi puristi henkilökunta mehua tuoreista hedelmistä!


 Leipää löytyi joka lähtöön, kuvassa ei ole kaikkia vaihtoehtoja.
Gluteenittomat oli otettu erikseen huomioon ja täältäkin löytyi monia vaihtoehtoja.


Näiden ihanien hedelmien kanssa meinaa seota, niin hyviä ovat. Kaikki maistuvat niin paljon paremmilta kuin mitä täältä Suomesta saa. Hedelmien lisäksi ilahduin kovasti puurosta! Minusta pitkään haudutettu puuro vaan on niin hyvää. Omelettiin sai valita itse täytteen ja lisäksi oli tarjolla perinteiset munakokkelit, nakit ja pekonit. Tarjottavaa oli niin runsaasti, että ensimmäisenä aamuna teki tiukkaa, mitä ottaa ensin =D.


Ja tässä tulee ehkä koko aamiaisen paras idea, lapsille oma buffetti joka sisälsi sellaisia elementtejä joista lapset pitivät. Aamiainen oli tarjolla tarpeeksi alhaalla, jotta lapsi pystyi itse ottamaan mitä halusi syödä. Lapsille oli punaisia ja sinisiä Hello Kitty lautasia! Ja kun lapset saivat asioida omassa buffetissa, heitä ei myöskään ollut aikuisten seassa pyörimässä. Nerokasta!
Hotellialue oli niin suuri, että siellä oli mahdollisuus tilata itselle "baggi" kyyti. Käytännössä kyseessä oli sähköinen golfauto, jolla hotellin henkilökunta kuskasi asiakkaita hotellialueella. Niillä oli hauskaa ajella. 
Hotellin rannan puolella oli rantakatu, jonka varrelta löytyi monia ravintoloita, hierontapaikkoja ja pieni minimarketti. Aina ei siis tarvinnut lähteä taksilla kauemmaksi keskustaan syömään.
Myös hotellin rannalla oli kaunis auringonlasku. Hotelli Mai Khao Lak on napakymppi vaihtoehto lapsiperheelle. Mikäli haluat rentoutua pienemmässä ja intiimissä paikassa, tämä ei ole oikea valinta. Me tykättiin hotellista kyllä, vaikka Juniori ei ollekaan enää Bamsekerho iässä =D. Voit tutustua lisää hotelliin heidän omilla nettisivuilla täällä.

14 kommenttia:

 1. Kaunista ja hyvin viihtyisän näköistä. Oli varmaan ihana loma. :)

  VastaaPoista
 2. Párekin Palvelijatar13 huhtikuuta, 2018 14:37

  Ihanaa pästä jälleen näkemään upeita kuviasi reissuiltanne. Eikös kohta ala olla veneilyn aikakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Palvelijatar. Ja kyllä, vesille lädetään heti kun vaan jäät lähtevät rannasta. Ne on olleet tosi tiukassa tänä keväänä =D.

   Poista
 3. Tosi upea ja viihtyisän näköinen hotelli. Nämä kuvat on kuin suoraan hotellin mainosoppaasta (ja varmasti parempia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki <3. Viihdyimme hotellista tosi hyvin =).

   Poista
 4. Kiitos kauniista esittelystä.
  Viehättävä siisti paikka.
  Nykyisin alkaa olla hyvin otettu huomioon erilaiset ruokavaliot.

  Khao Lakissa en ole koskaan käynyt.
  Thaimaassa Koh Lantassa ja Hua Hinissä on tullut käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus =). Meillä on jo ostettuna seuraava reissu ensi kevälle Koh Lantalle, jossa olimme neljä vuotta sitten. Tosi kiva paikka.

   Poista
 5. Oi että! Näyttää ja kuulostaa kyllä tosi upealta.
  Upeat ovat myös kuvasi, kuten aina :)
  Ja kohta päästään taas vesille.....kunhan ensin nuo loputkin jäät sulavat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3! Jäät saisi jo todella lähteä, ovat olleet tosi tiukassa tänä keväänä. Ihanaa kun veneilykaisi on jo lähellä =D.

   Poista
 6. Upeita kuvia satumaasta. Täytyypä laittaa kohde mieleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pasi! Paikkaa voi suositella todella lapsiperheille =D. Puuhaa riittää pitkin päivää.

   Poista