tiistai 19. helmikuuta 2019

Lisää venemessu fiiliksiä

Veneitä messuilla oli näytillä yli 500 kappaletta. Niitä olis ollut ihan mahdoton ottaa kaikkia haltuun, joten keskityimme Kipparini kanssa pariin tärkeään, minkä halusimme katsoa. Ensimmäisenä vastaan tuli Marex veneet.




Marex veneet miellyttää meitä kovasti ja hyvin voisimme seilata tällaisella veneellä merellä (pitää laittaa lotto vetämään). Tilat ovat erinomaiset ja ennen kaikkea makuutilat on tehty järkevästi. Nämä veneet käyvät hyvin isommallekin perheelle. Kaappitilaa oli tarjolla loistavasti ja veneet olivat kodikkaita.

Vierashytti parivuoteella.


WC tila on kanssa mukava aina katsoa. Ennen kaikkea miten suihku on sinne järjestetty. Marex veneissä oli kaikissa erillinen suihkukoppi, joten ei tarvitse kastella koko vessaa suihkussa käydessä.




Koska meillä on itsellä tällä hetkellä Jeanneaun vene, halusimme käydä katsomassa myös niitä. Seuraava suurempi vene voisi olla hyvin Jeanneaun Prestige, mutta niitä ei valitettavasti ollut messuilla näytillä. Kuulimme iloksemme, että syksyn uivilla messuilla Lauttasaaressa ne ovat tulossa näytille, joten sinne sitten syksyllä. 




  Kyllä tässä söisi aamupalaa ja katselisi auringon nousua =D.








Pidä saaristo siistinä ry täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi heiltä voi ostaa tällaiset ihanat pienet snapsilasit. Lasit on tehty kovemmasta lasista, joten eivät mene helposti rikki vieneessä. Pidä saaristo siistinä tekee tärkeää työtä meidän veneilijöiden viihtymiseksi, mutta sen lisäksi myös Itämeren hyvin vointiin eteen. Joko sinä olet jäsen? Ellet, pääset liittymää tästä.





PSS Ry on tehnyt yhteistyössä Makian kanssa ihania T-paitoja ja huppareita. Toki tällainen piti saada myös itselle =D.


Yksi ihan ehdoton suosikki osastoni on aina yhtä ihana Ocean Spirit. Näin ennen venemessuja heidän facebook sivuilla aivan ihanat lakanat ja laitoin heti viestiä, että liikkeen omistaja ottaisi ne messuille minulle mukaan. Ensi kesänä meillä on siis uusi look keulahytissä =D. Ocean Spiritistä voi myös ostaa PSS Ry:n tuotteita.




Osti jo viime vuonna näitä ihania Linan hamampyyhkeitä. Ja nyt olisi tehnyt mieli ostaa lisää! Nämä ovat niin namuja. Osean Spiritin tuote valikoimaa voit selta ja ostaa tuotteita kätevästi heidä netti sivuilta täältä. Kivijalkakauppa löytyy Turusta osoitteesta Linnankatu 37. Kiitos jälleen hyvästä palvelusta, oli ihana nähdä pitkästä aikaa!


Pääkaupunkiseudulta Helsingistä puolestaan löytyy hyvä valikoima merellisiä tuotteita Erottajan Majakasta.


Kipparini on kerännyt minulle näitä majakka mukeja. Huomasimme, että nyt valikoimaan oli tullut uusi mukimalli. Yhteinen päätös oli, että niitä ei aleta keräilemään, vaan pysymme Teeman mallisissa mukeissa (joita alkaa olla jo hyvä määrä kotona).


Ja sitten messujen todellinen löytö, "muumimajakka" Glosholm! Siis niiiiiiin ihana! Minulla on jo kolme majakan pienoismallia, Marjaniemi, Söderskär ja Isokari. Jätin pitkin hampain Glosholmin vielä ostamatta. Saas nähdä kaunako tämä majakkahullu saa pidäteltyä itseään =D.






Olen etsinyt jonkin aikaa itselleni uutta kevytuntuvatakkia. Olen hieman haastava vartaloltani ja sopivaa ei niin helposti löydy. Messuilla sitten onnisti. Kipparini löysi minulle sopivan takin Henri Lloydin osastolta! Haasteeksi tuli väri. Kumman otan sinisen vai punaisen? Molemmat olivat todella ihania värejä, joten ostin molemmat! Toistahan voi pitää veneellä ja toista kotona =D.




Ortlieben osastolla meille esiteltiin heidän uutuus reppu Atrack. Kyllä oli kätevä! Repun vetoketju oli selkäpuolella, joten vaikka jos ajaa pyörällä reppu selässä, pysyy vetoketju puhtaana. Lisäksi repussa oli sisällä neljä erillistä lokeroa. Itse inhoan reppuja juuri siksi, että siellä on tavarat kaikki sekaisin keskenään. Ja kun jotain sieltä kaivaa, on tavarat entistä enemmän sekaisin =D. Atrack repusta löytyy kolme eri kokoa 25L / 35 L / 45L.  Tällaisen repun voisi hyvin hankkia itselle.




Repusta oli monia eri värivaihtoehtoja tarjolla.


Yksi hauska löytö oli nämä Skinners sukat, vai onko nämä kengät? Tai sitten ovat sukkakengät =D. Pohja on tukeva ja eristää terävät asiat, joten näiden kanssa voisi kävellä vaikka rannalla, sukkasillaan.



Pari päivää messuilla kävelleenä ilmeeni oli lähes samanlainen kuin tällä mallinukella. Olo oli väsynyt, mutta onnellinen =D. Hyviä hankintoja tuli tehtyä uudelle veneilykaudelle. Voi kumpa pääsisi jo vesille!


Kiitos Helsingin messukeskukselle bloggaaja passista. Tämän postauksen kaikki nostot perustuvat minun omiin mieltymyksiini eikä niihin liity blogiyhteistyötä.



2 kommenttia:

  1. Nuo kevytuntsikat oli tosi suosittuja, mekin käytiin sovittamassa! Hamam-pyyhkeet olivat myös viime kesänä kovassa käytössä. Nyt kun ei tavattu messuilla, koetetaan osua samaan satamaan kesällä? Kaksi ja puoli kuukautta vesillelaskuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta, olisi tosi ihana nähdä jollain laiturilla. Ja todellakin, pian päästään merelle <3! Tämä on ehkä ihan parasta aikaa, saa suunnitella, unelmoida ja ennen kaikkea kaikki ihana on vielä edessä! Ihanaa kevättä ja veneilykaiden odotusta <3.

      Poista