sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Vene 2019 Båt - lippuarvonta

Mikä on se, kun alkaa päivä pidentyä, aurinko paistaa lämpimästi, räystäät tippua ja linnut virittelee kosiolauluja? No sehän on tietenkin KEVÄT! Ja koska tämän vuoden venemessut lähestyvät kovaa vauhtia, tarkoittaa se uuden veneilykauden alkua, tai ainakin sen suunnittelua =D. Kevään myötä, pitää myös pyyhkiä pölyt talviunilla olleesta blogista ja laitaa pystyyn messulippu arvonta!


Kuulen jo korvissani meren pauhun ja lokkien äänen. Tunnen nenässäni raikkaan meri-ilman. On kevät vaan niin parasta aikaa. Kaikki kiva on vielä edessä ja mikä parasta, nyt viimeistään aloitetaan Kipparini kanssa kauden suunnittelu. Suunnitelmat voivat mennä uusiksi moneen kertaa, mutta sellaista se on veneilyharrastus =D.


Onkohan tulevanakin kesänä pesä taas kalasääskellä Hiittisten suoralla?

Veneilykausi on mukava aloittaa aina venemessuilta. Siellä voi tehdä hankintoja (tarpeellisia ja sitten niitä vähemmän tarpeellisia), tavata saman harrastuksen parissa olevia ystäviä ja fiilistellä kaikea tämän ihanan harrastuksen ympärillä. Me ei jätetä Kipparini kanssa venemessuja välistä mistään hinnasta!


Olen saanut yhteistyössä Helsingin Messukeskuksen kanssa arvottavaksi kaksi vapaapääsyä venemessuille, joten yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus ottaa kaveri mukaan ja lähteä yhdessä katsastamaan veneilyharrastuksen uudet tuulet. Arvontaan osallistuminen on helppoa, käyt vain kertomassa kommenttikentässä, että haluat olla mukana arvonnassa. Mikäli lisäät osallistumisesi anonyyminä, laita mukaan joku nimimerkki, jotta erotut porukasta. Messu alkavat tulevan viikon perjantaina joten arvonta suoritetaan torstaina 7.2.19 klo 20:00. Liput lähetetään voittajalle sähköpostiin.

Onnea kaikille arvontaan!


Messut ovat avoinna: 
pe 8.2. klo 11–19
la–su 9.–10.2. klo 10–18
ma–pe 11.–15.2. klo 11–19
la–su 16.–17.2. klo 10–188 kommenttia:

 1. Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan! Viime vuonna messut jäivät väliin, ja juuri päätin, että nyt pitää sinne päästä fiilistelemään. Mahtavaa siis, että avasit arvonnan! Ja sanoit kyllä tosi osuvasti tuon, että nyt aletaan jo suunnitella veneilyjä, vaikka viis siitä, jos suunnitelmat moneen kertaan muuttuvat :)). Ihan varmasti muuttuvat, mutta siinä juuri on suunnittelun hauskuus!

  VastaaPoista
 2. Olen mukana arvonnassa!
  ljarvinen@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Haluan olla mukana arvonnassa.

  T:Eki

  eerikkih@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana, veneilykausi siintää jo silmissä!

  VastaaPoista
 5. No niinpä, uskomatonta, että kohta päästään laskemaan veneet! En ole tällä kertaa mukana arvonnassa, mutta messuilla nähdään. Oli vain pakko kommentoida, kun tuli niin kiva fiilisä kuvistasi! :)

  VastaaPoista
 6. Hei,
  kovasti jo kevättä odotellaan ja mukana tietty arvonnassa :-)
  Terv. mika(at)tiki10.com

  VastaaPoista
 7. Heti tuli kevätfiilis, kun tämä blogi heräsi talviuniltaan! Ja kuvat jälleen kauniita. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista