keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Rosala Handelsbod

Taalintehtaalta löytyi putiikkien putiikki, Rosala Handelsbod! Liike sijaitsee hieman "takana" mutta onneksi heti satamasta löytyi opaskyltit, joten paikka oli helppo löytää. Sain vinkin tästä ihanasta puodista jo laiturilla, että siellä kannattaa ehdottomasti vierailla.
Tilavalla terassilla oli mukava juoda päiväkahvit.
Tarjottimet olivat veneen muotoisia, ihania! Hyvä kahvi ja vastaleivottu munkki, maistui.


Terassille oli istutettu kukkien sijaan yrittejä. Jokaisesta löytyi kiva nimilappu, eli hieman tuntemattomatkin yrtit tulivat tutuksi, eikä tarvinnut arvailla, että mikähän se tämä mahtaa olla.
Tämä pörriäinen meni krassin keltaiseen kukkaan, minä perässä macron kanssa =D. Linssin takaa näytti siltä kuin olisimme olleet keltaisessa teltassa. Kuten kuvasta näette, pörriäisen keräilyreissu oli kestänyt jo jonkin aikaa, hän oli yltä päältä siitepölyssä =).


Sisällä myymälässä myytiin kaikkea ihanaa. Täällä meinasin seota ihan oikeasti! Katsokaa näitä leipiä, söisittekö?


Puodissa myytiin herkkuja läheltä ja kaukaa. Suomen lisäksi tuotteita oli myös mm. Italiasta, Ranskasta, Belgiasta ja Ruotsista. Tämä paikka on oikea herkuttelijan paratiisi!
Myytävänä oli niin suolaisia kuin makeita herkkuja.


Paikasta löytyi suklaaholvi! Kiinteistö on ollut ilmeisesti ennen pankki. Suklaaholvi oli ihana idea. Holvista löytyi suklaata moneen makuun, suklaan ystävän paratiisi =).


Tästä vaihtoehto perinteisille limonaadeille.
Puodista löytyi myös viehättäviä tuotteita. Tästä väriä keittiöön. Valikoimassa oli myös mm. saippuoita, käsitöitä, kynttiköitä...


ja keramiikkaa. Eivätkö olekkin ihania! Eli mikäli eksyt joskus Taalintehtaalle, niin piipahda e h d o t t o m a s t i  tänne. Putiikin nettisivuille pääset tutustumaan tästä.


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tänne voitais tehdä joskus yhdessä retki =)

   Poista
 2. Oi vau mikä puoti! Pistetään vinkkilistalle muistiin :) Ja ihania kuvia olit taas kerran ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Merenneito <3! Piipahtakaa joskus Kaminamilla Taalintehtaalla, satamasta ei ole pitkä matka puotiin =)

   Poista
 3. Mieletön paikka. Harmi vaan kun en tienyt aiemmin tästä. kesällä ajoimme Turusta Kemiön kautta mökillemme, mutta emme tietysti tajunneet ihan sinne "kärkeen" asti ajaa. No ensi kesän turneelle must-paikkoihin lisää:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita korvan taakse, sieltä se varmasti löytyy ensikesänäkin =)

   Poista
  2. Sain itse hauskan haasteen ja ajattelin laittaa sen sinulle eteenpäin. Haaste löytyy täältä. http://currykaneli.blogspot.fi/2013/09/sain-merjalta-aikuisen-naisen.html

   Poista
  3. Voi kiitos kovasti! Koppi, haaste otettu vastaan. Olipa hauska =)

   Poista
 4. Aivan ihana kuva tuosta siitepölyn peitossa olevasta pörriäisestä!! :D Ihan liian herkullisia otoksia olit napsinut tuolta puodista. Sinne mun on päästävä, vaikka sitten autolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3! Paikasta olisi voinut ottaa vaikka kuinka monta ihanaa kuvaa, mutta olisi tullut aivan liian pitkä postaus. Kannattaa käydä tutustumassa =).

   Poista
 5. Ihania herkkuja myynnissä!! Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 6. Nyt hävettää tunnustaa, Taalintehdas on kesäisin meille lähin asiointipaikka, mutta tässä puodissa en ole ikänä käynyt. Voi ei, näyttää ulospäin jotenkin vaatimattomalta, aina on kiire lossille tms. seli, seli. Ensi kesänä kyllä !!!!!!!! Kävittekö "tavaratalossa", sekin on nähtävyys.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Sinulla on mahdollisuus korjata asia ensikesänä. Minulla on sellainen kuva, että puoti oli tänä kesänä muuttanut Rosalasta Taalintehtaalle, joten sekin voi olla syy, ette ole siellä käynyt, kun sitä ei ole siellä ollut =). Kävin myös "tavaratalossa" ja kyllä, nähdätää oli paljon =D

   Poista