torstai 21. helmikuuta 2013

Dirhami

Viron mantereen luoteiskulmassa sijaitsee kohtuullisen suojaisa vierasvenesatama Dirhami. Huviveneille löytyy laiturissa 20 paikkaa, isommilla veneillä on mahdollisuus kiinnittyä aallonmurtajaan.


 
Satamasta löytyy kaikki tarvittavat palvelut: satamakonttori, sähkö, suihku, langaton netti, polttoaine, juomavesi ja jätteiden vastaanotto.Erityismaininnan ansaitsee sataman kioskiravintola, jonne myös paikalliset ajavat iltaisin syömään. Ruoka oli todella hyvää! Omaksi suosikiksi nousi tom kha kai keitto.Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy  pieni kyläkauppa. Miten niin pieneen tilaan olikin saatu mahtumaan niin suuri määrä erilaisia tuotteita?Satama sijaitsee todella upealla hiekkarannalla. Ranta on pitkälle matala, joten on lapsiystävällinen. Hiekkaa riittää rakentamaan vaikka suuremmankin hiekkalinnan.Rannalta löytyy monenlaisia kasveja ja värejä. Hiekka on todella hieno rakeista, ihan kuin etelän rannoilla.Hieman isoampiakin kiviä löytyi.Kuten rannalla yleensäkin, lokkeja oli täälläkin.

Hiekkarantaa riittää aallonmurtajan molemmin puolin.Dirhamissa kannattaa pistäytyä, se on mukavasti matkan varrella kun lähtee Tallinnasta koluamaan paikkoja eteenpäin Viron rannikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti