tiistai 19. helmikuuta 2013

Tervetuloa mukaan!

Olen aina tykännyt katsoa mieluummin hyviä valokuvia kuin maalattua taidetta. Vuosien varrella mietin, osaisinkohan minäkin. Tammikuussa 2011 ostin itselleni järjestelmäkameran, merkki: Canon EOS 550D.

Tästä lähti opiskelu käyntiin. Olen opetellut kokeilun ja erehdyksen kautta ja vielä on monia asioita listalla, joita haluan ehdottomasti oppia. Valokuvaaminen on mieluisa harrastus. Minua inspiroi erityisesti luonto, eläimet ja meri. Veneilemme perheen kanssa kesät merellä ja siksi kuvia saaristosta on kertynyt erityisen paljon.

Halusin perustaa tämän blogin, jotta voin laittaa kuviani (joita on siunaantunut jo valtavasti) näytille ja erityisen kovasti minua ilahduttaisi, jos saisin niistä palautetta. Mitkä kuvat miellyttävät? Mitä olisin voinut rajata toisin? Olisiko johonkin ollut kenties olemassa parempi kuvakulma?

Samalla esittelen kuvien avulla mm.erilaisia paikkoja saaristosta ja Roomasta, jossa kävimme perheen kanssa toukokuussa 2011. Viikon reissusta jäi mukaan 1941 valokuvaa! Rooma oli aivan upea ja kuvauksellinen paikka.

Tässä alkuun muutama "maistiainen".Tämä kyyhkynen istuskeli patsaan päällä Pantheonin temppelin edessä Roomassa.Tämä pääskynen puolestaan paistatteli päivää Viron puolella Haapsalussa.

Luonto, joka inspiroi minua erityisesti, tarjoaa monia värisävyjä eri vuodenaikoina.


Mielestäni kuvia ei tulisi käsitellä, vaan kuvaajan pitäisi saada vangittua maisema ja väri sellaisenaan kuin se kuvaushetkellä on. Silti, joskus on hauska tehdä kokeiluja kuvankäsittelyohjelmilla =).

Blogini yläreunassa oleva kuva on otettu Jussarön saarelta, josta tulee myöhemmin enemmän kuvia näytille. Saari on aivan ihana paikka ja sillä on hieno historia.

Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Tästä se lähtee! Upea kuvien kirjo ja oppimisen mahtava kokemus! <3

    VastaaPoista