sunnuntai 29. syyskuuta 2013

UUSI KUVAKULMA - haaste

Ennen kuin jatkamme kesälomareissuamme, otetaan tähän väliin haastepostaus.

Sain jokunen aika sitten CurryKanelilta haasteen, joka on lähtöisin Kotila-blogista. Kiitos CurryKaneli haasteesta =).

KOTILA -blogin UUSI KUVAKULMA -haaste on seuraavanlainen:

- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.
- Have fun!

Ja sitten miettimään, että mitä ihmettä kuvaisin. Kodistani en juurikaan ole kuvia vielä koskaan blogiini laittanut. Blogini aihepiirit liittyvät melkolailla merellä olemiseen (ainakin kesäisin), joten sieltä se idea sitten lähti. Koska rakastan kaikkea merellistä ja ennen kaikkea majakoita ja kiviä niin niitä löytyy meidän kodistakin (yllätys yllätys).


Tämä majakka on pienoismalli Isokarista. Olen saanut sen mieheltäni syntymäpäivälahjaksi. Hän todella tietää, että olen ihan majakkahullu ihminen =). Näitä kiviä puolestaan on tullut kannettua paikasta jos mistä. Jussaröstä tuli kiviä mukaan niin paljon, että ei menannut housut pysyä jalassa, jokainen tasku täynnä kiviä =D.
Tämä puolestaan lähti mukaan muistoksi tänäkesänä Söderskäristä. Tässä näkyy majakan alkuperäinen väritys.


Tykkään myös todella paljon kynttilöistä. Tämän tuikkualustan ostin jokin aika sitten eräästä merellisiä tuotteita myyvästä kaupasta (rehellisyyden nimissä, minulla ei ole mitän hajua, mikä kaupan nimi oli). Vene on rantautunut hyllyn päällä kalliolle =).


Muumit ovat myös lähellä sydäntäni ja ennen kaikkea Tuutikki. Tämän Arabian valmistaman Tuutikin olen myös saanut mieheltäni lahjaksi. Ja minnekkäs se sopisi paremmin kuin majakkasaarelle. Miellä on ikkunoiden välissä hyvin tilaa, joten tämä sommitelma koristaa olohuoneen ikkunan välissä. Takana parvekkeella näkyy tämän kesän ostos vanhantavaran kaupasta Nauvosta, myrskylyhyty. Siitä oli tehty sähköinen versio, mutta mieheni purki sen ja nyt lyhty on palautettu alkuperäiseen tarkoitukseen.

Haaste olisi mukava heittää niin monelle bloggaajalle, mutta jos kerran vain viisi saa laittaa eteenpäin, niin uusia kuvakulmia pääsevät miettimään seuraavat blogaajat:

Merenneito blogista Matkalla merenneidoksi
Ammari blogista Saaressa ja kaupungissa
Elli-Jasmiini blogista Lady Gracen blokikirja
Ansku blogista Tuulta ja tyrskyä
Nonna blogista Pearly White.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!


14 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta :) Oi, tätä täytyykin miettiä oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos yllätyshaasteesta :)

  VastaaPoista
 3. Hei Katinka! Huomasin tämän postauksesi vasta oman tarinani kirjoittamisen jälkeen. En ole haasteessa mukana, mutta kuin vahingossa kirjoitin oman juttuni ihan uudesta kuva- ja tarinanäkökulmasta. Etiäisiä :) Hieno majakkatarina sinulla, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia <3! Hauskaa =D. Pitääkin heti käydä lukemassa!

   Poista
 4. Ihania majakoita ja näkyihän siellä yksi tosi tutunnäköinenkin ;) Ja ihana toi tuikkuvene!! Me taidetaan ihan oikeesti olla sukulaissieluja, sillä täältä löytyy myös niin hyllyltä kuin pihaltakin paljon pyöreitä, soikeita, isoja ja pieniä saarista kannettuja kiviä :D Kiitos haasteesta, otan sen iloisin mielin vastaan, mutta hetki kyllä menee miettiessä kohdetta ja kuvakulmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Take your time, hetki meni minullakin, että sain aikaiseksi kuvat =D. Mielenkiinnolla odotan, mitä kuvia sinulta tulee =)

   Poista
 5. Kiitos hauskasta haasteesta :) Tämä on tosiaan vähän miettimisaikaa vaativa. Just purimme veneestä asumismukavuudet pois, joten saattaa olla, että kuvaan kotinurkkia. Täytyy vähän tuumailla...

  Teillä näkyy merellisyys kotonakin :) Minäkin olen vähän hamstrannut kiviä ja rannanapalasia sekä Suomesta että muualta maailmalta. Niin ja Muumit: <3 katson vieäkin joskus muumeja telkusta ja veneessä juodaan muumimukeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä =). Muumit on aivan ihania. Meillä keräillään muumimukeja ja katsotaan niitä vielä tallenteilta vaikka juniori on jo 9 vuotta. Hän tykkää niistä silti (ja niin pidän minäkin). Vinkkinä, että uusi kuvakulma voi olla vaikka tyhjä vene =). Meillä on sama kanssa kohta edessä, että varusteet pitäisi purkaa ja nostaa kesäasunto pukkien päälle... sniif.

   Poista
 6. Jostain kumman syystä nämä pikku majakat viehättävät erityisesti minua. ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania majakoita. Meilläkin kerätään kiviä muistoiksi. Santorinin lomaltakin toimme aika kasan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Majakat ovat niin ihania, samoin kuin kivet =)

   Poista