keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Onnea ja iloa vuodelle 2015

Tänään on se päivä vuodesta, kun muistellaan mennyttä vuotta, mitä kaikkea vuosi toikaan tullessaan. Ja samaan aikaan katse ja ajatukset siirtyvät tulevaan. Valetaan tinaa ja katsotaa, millainen "kökkäre" sieltä vesiämpäristä tulee esiin, mitä kaikkea se uusi vuosi tuokaan tullessaan. Rahaa, rakkautta, onnea vai onnettomuutta?

Tänään kuuntelin radiosta, kun joku elämäntapa valmentaja kertoi, että moni asia on meistä itsestä kiinni. Hän puhui myös positiivisesta energiasta, jota voimme saada mm. ystävistä ja läheisistä. Voimme itse valita, mitä haluamme ja millaisia valintoja teemme. Voimme itse valita (pääsääntöisesti) kenen seurassa vietämme aikaa, saammeko hänestä positiivista energiaa, vai imeekö ystävä kaikki energiat minusta? Samassa ohjelmassa puhuttiin myös uuden vuoden lupauksista. Ja ennen kaikkea siitä, että ei kannatta käytää kielteistä ilmaisua, sillä sitä meidän alitajunta ei vain kerta kaikkiaan hyväksy. Tyyliin, en syö ensi vuonna karkkia. Parempi lupaus olisi, että syön tulevana vuonna vähemmän karkkia, tai että tulevana vuonna kiinnitän huomiota karkin syöntiin (tämä aihe on joka vuosi minulla lupausten listalla =D).

Vuoden vaihde on jotenkin aina sellainen elämän taitekohta. Ennen uutta vuotta pitää päättää projektit, pitää siivota paikat, pitää tehdä sitä ja tätä. Vaikka elämä jatkuu seuraavana vuonna ihan samaan malliin. Uusi vuosi on aina täynnä toivoa paremmasta. Minulle riittäisi, että uusi vuosi olisi yhtä hyvä kuin tämä vuosi oli, sillä se oli hyvä vuosi monella tapaa.

Te blogini lukijat olette omalta osaltanne tehneet minun vuodesta ikimuistoisen. Jokainen kommentti on ilahduttanut minua suuresti. Haluan toivottaa teille onnellista, ihanaa, kuvauksellista, jännittävää, seikkailun täyteistä, mahtavaa, turvallista, hyvän tuulista, upeaa veneily kautta ja uutta vuotta 2015!


44 kommenttia:

 1. Onnellista uutta vuotta 2015 sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Uutta vuotta ja onnellisuutta ja upeita kuvaushetkiä sinulle <3. Uusi vuosi tuokoon tullessaan kaikkea hyvää! Kiitos blogiseurasta ja kommenteista, ne ovat olleet iso ilo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, samoin myös kaikkea hyvää sinulle =). Blogiasi on ollut todella mukava seurata.

   Poista
 3. Ihanaa tulevaa vuotta! Kirjoituksessasi oli paljon hyviä pointteja ja täytyy minunkin yrittää asennoitua samalla tavalla karkin syömiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin myös sinulle ihanaa ja onnellista uutta vuotta =).

   Poista
 4. Parempaa Uutta Vuotta 2015 sinulle blogiystäväni ja kiitos tästä vuodesta,jonka olen saanut olla kaverisi täällä ja lukijasi,ihaillen olen käynyt kattelee kuviasi,hienoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Tansku! Ja samoin, olen myös viihtynyt kovasti sinun blogisi parissa. Ihanaa ja onnellista tulevaa vuotta!

   Poista
 5. Kiitos Katinka sinulle kulunessta vuodesta, kun olen saanut nauttia ihanista kuvistasi ja mielenkiitoisista kertomuksista. Olin kuuntelemassa eräässä tilaisuudessa Henkka Hyppöstä ja hän kertoi eräästä nuoresta amerikkalsiesta miehestä, jolla synnynnäisesti puuttuu osa jaloista ja käsistä, mutta postiivisella asenteella ja uskolla, että asioita pystyy tekemään, jos haluaa eikä anna periksi, niin voi saavuttaa vaikka mitä. Tämä nuori mies oli kiivennyt muistaakseni Kilimanjarolle. lisäksi Henkka Hyppönen sanoi, että ei ole epäonnistumisa vaan mahdollisuuksia oppia. Sitä olen yrittänyt nyt itsekin ajatella, kun jokin asia menee pieleen.
  Toivotaan että ensi vuonna meillä kaikilla on paljon onnistumisia ja vain vähän mahdollisuuksia oppia :). Hyvää vuotta 2015 sinulle ja perhellesi ja Carolinelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos CurryKaneli! Olen vahvasti sitä mieltä, että positiivisella asenteella pääsee asiassa kuin asiassa pitkälle. Upeaa alkavaa vuotta myös sinulle ja Armastuksellesi =).

   Poista
 6. Onnellista uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo, samoin myös sinulle ja läheisillesi!

   Poista
 7. Kiitos samoin sinulle - kuvauksellista ja hyvää uutta vuotta!
  Ehkä on hyvä, että kerran vuodessa tekee tiliä oman elämänsä, toiveiden ja unelmien kanssa, vaikka leikkimielisestikin. Voi taas laittaa asiat omassa päässään tärkeysjärjestykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirjailijatar =). Erittäin hyvä pointti, tämä on hyvä hetki juuri mainitsemallesi asialle. Ihanaa ja onnelista uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 8. A wonderful photo Katinka and wise words for 2015. I wish you and those you love a Very Happy New Year :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks a lot and very happy new year to you too =).

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Tiillariina =), samoin sinulle, oikein hyvää ja kuvauksellista uutta vuotta!

   Poista
 10. Kultainen Katinka! Kiitos! Kaunis kirjoitus! Jaa-a, laiva on lastattu K-kirjaimilla! :)
  Kuvauksellista ja onnellista uutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesisi Tuulia =). Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta myös sinnulle ja läheisillesi <3!

   Poista
 11. Onnellista uutta vuotta, valoa ja iloa myös sinulle Katinka!

  Oma asenne on tosiaan ratkaisevassa asemassa elämän onnellisuudessa ja sitähän voi muuttaa varsin joustavasti.

  Kiitokset taas yhden vuoden ahkerasta postailusta, upeista kuvista ja mielenkiintoisista tarinoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Merenneito! Ihanaa ja turvallista uutta vuotta myös sinulle ja kipparille sekä tietenkin myös namuselle. Turvallisia tuulia vuodelle 2015!

   Poista
 12. Mukavaa pohdintaa! Kiitos sinulle kuluneesta vuodesta, olet omalla blogillasi niin kuin kommenteillasi minun blogiin ilahduttanut monet kerrat. Ihanaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maarit <3! Ihanaa on ollut katsella sinun huippu hienoja kuvia ja mukavia kirjoituksia. Oikein ihanaa ja kuvauksellista uutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

   Poista
 13. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi, Katinka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Susanna. Ihanaa ja kuvauksellista uutta vuotta myös sinulle ja läheisillesi!

   Poista
 14. Onnellista ja iloista uutta vuotta sinulle blogiystäväni ja kiitos kuluneesta vuodesta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku, sinä sielun siskoni =D. Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi. Ja turvallista veneilykautta 2015 <3!

   Poista
 15. Kaunis kuva!

  Oikein ihanaa alkavaa vuotta 2015, Katinka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa, ihanaa alkanuta vuotta myös sinulle =).

   Poista
 16. Oikein hyvää tätä uutta vuotta 2015.
  Vaikutat itse niin positiiviselta ihmiseltä, ettei mitkään elämäntapatohtorin sanat taida olla sinulle uutta.
  Mutta toisaalta aina haluaisi aloittaa puhtaalta pöydältä uuden vuoden, mutta jo viikossa se uutuudenviehätys katoaa, kaikki menee sitten kuten aina ennenkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Orvokki. Yritän ajatella positiivisuuden kautta, mutta rehellisyyden nimissä välillä tapahtuu lipsahduksia =D. Ihanaa ja kuvauksellista alkanutta vuotta myös sinulle <3!

   Poista
 17. Gelukkig nieuwjaar, a very happy New Year to you, Katinka!

  VastaaPoista
 18. Kiitos samoin, Onnellista alkanutta vuotta 2015!
  Tämä on viihtyisä ja mielenkiintoinen seurattavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Vikki =) ja ihanaa ja onnellista uutta vuotta myös sinulle! Tuokoon se tullessaan upeita kuvauskohteita.

   Poista
 19. Tottahan tuo on, että onnellisuus on usein omasta asenteesta ja korvien välistä kiinni (jos nyt on perusterve yms. tärkeät asiat kunnossa) - silti sen unohtaa niin helposti, ja syyttää kaikkia muita ulkopuolisia tekijöitä... Voisin vaikka luvata ottaa ensi vuonna enemmän vastuuta omasta onnellisuudesta!

  Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yritän aina välillä ryhdistäytyä ja ottaa vastuuta omasta onnellisuudesta, mutta välillä se vain unohtuu =D. Ihanaa ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Kiitos Harry, hyvää uutta vuotta myös sinulle =).

   Poista
 21. Ihanat toivotukset sinulle myös tulevaksi vuodeksi. Kiitos kuluneen vuoden kauniista kuvapäivityksistä, joita olen päässyt ihailemaan. Tosiaankin kohti uutta veneilykautta <3 ! Otan vinkistäsi vaarin, pyrin kiinnittämään enemmän huomiota karkinsyöntiini :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Viherrys ja oikein ihanaa alkanutta vuotta ja upeaa tulevaa veneilykautta =).

   Poista