torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuvakävelyllä Helsingissä

Helsinki viikonloppua Kipparini kanssa viettäessä kävimme tietenkin myös kaupungilla. Kyseisenä viikonlopuna oli menossa jos vaikka minkä moista tapahtumaa. Helsinki on kesällä minusta todella kuvauksellinen kaupunki. Tässä teille näytille muutamia kuvatunnelmia.


Sireenit kukkivat ihan parhaimmillaan. Todella huumaava tuoksu!
Tämä ei ole avaruuskapseli, vaan stailattu ratikka =D.


Helsinki on täynnä toinen toistaan upeampia rakennuksia. Pitäisikin joskus mennä ihan vain rakennuksia kuvaamaan.


Senaatintorilla oli menossa Pop-Up Pohjanmaa tapahtuma. Tarjolla oli paljon kaikkea kivaa nähtävää, kuultavaa ja maisteltavaa.
Nämä pläkkipeltiset maitokannut ja ämpärit sulattivat sydämmeni saman tien!Esittelijät ja myyjät olivat tällaisissa konteissa, joten ne sai kätevästi suljettua päivän pääteeksi. Tapahtuma kesti koko viikonlopun ajan.


Tämä ihan auto oli jonkun liikkeen näyteikkunassa =D.
Menossa oli myös (tai oli ollut) illallinen Helsingin taivaan alla Esplanadilla. Ruokapöytää riitti ja riitti ja riitti ja riitii ja riitti ja riitti ja riitti..
Kukkia Espalta.  


Minusta on mukavaa kävellä kameran kanssa ja tallentaa kaikkea hauskaa mitä näkee. Tämä oli vähän kuin sellainen kuvakävely Helsingissä =).

18 kommenttia:

 1. Onpas mukavia kuvia stadista. Kiva nähdä toisen kameran kautta tuttuja kohteita. Tosin en ollut koskaan nähnyt tuota piiiiitkää pöytää, on se tapahtuma ollut jo ainakin muutaman vuoden (2?-3?).
  Hitsiläinen, mikä estäis itseäkin kuleskelemasta tuolla, suunnitteilla olisi, mutta ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta Orvokki kuin otat vain kameran jonain kauniina päivänä mukaan ja lähet Helsinkiin =D.

   Poista
  2. Helpommin sanottu kuin tehty… heh. Olin tänäänkin Hesassa, mutta sellaisen ystävättären kanssa, joka ei mielellään aina odota jos ja kun kuvaan. Ja joka ikinen kerta, kun olen nyt kevät-kesällä siellä ollut, ainakin 5 kertaa, on joko satanut tai muuten vain on ollut paljon asioita, niin ei silloin ole inspistä kävellä kuvaamassa. Tarttis tehdä yksinään ka itsekseen ihan oma kuvausretki.. :D

   Poista
  3. =D. Yksin kannattaa olla liikenteessä. Minullekin käy välillä niin että kun perheen kanssa liikutaan ja jumitan johonkin paikkaan kuvaamaan niin sitten juoksen perhettä kiinni =D.

   Poista
 2. Upeita kuvia!

  Joudun käymään Helsingissä usein. Olen tainnut tulla sokeaksi kaikille kaupungin yksityiskohdille, enkä ole pitkään aikaan käsittänyt, kuinka kaunis tuttu Helsinki voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi =). Helposti käy juuri niin, että jos jotain näkee usein niin siihen turtuu. Tai sitten tulee käveltyä niin nopeasti ohi ettei ennätä havainnoimaan =D. Helsinkiä pitää katsoa myös ylöspäin, vanhoissa rakennuksissa on uskomattoman upeita yksityiskohtia. Kokele joskus =).

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia. Olen myös useasti ajatellut, että pitäisi joskus lähteä kuvaamaan noita Helsingin keskustan taloa, kun ovat niin kauniita, mutta empä ole vielä saanut aikaiseksi. Pitäisi olla liikenteessä sunnuntaiaamuna, kun on vähän liikennettä ja pitäisi olla myös sopiva valo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos CurryKaneli =). Onneksi talot siellä odottelevat kun saat sellaisen sopivan hetken =).

   Poista
 4. Olipas raikkaita kuvia Helsingistä!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia taas. Pöytien kattaminen liikenteen tukkeeksi panee ihmettelemään. Olisihan siinä ollut vieressä yhtä pitkä puistokäytävä. Tapahtumien tarkoituksena tuntuu turhan usein olevan normaalin kaupunkielämän häiritseminen. Kauniita taloja kannattaakin ihastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kviltaaja =). Ja itseasiassa totta, miksi pöydät oli laitettu kadulle kun kaunis Espan puosto on ihan vieressä? En tullut tuota itse ajatelleeksi. Massatapahtumat todella sotkee vallankin kesäaikaan aika usein liikennettä.

   Poista
 6. Hesassa riittää monipuolista kuvaamista.

  Hienoja kuvia sait kuvakävelylläsi.

  VastaaPoista
 7. This is a very sene and varied blog.
  Lots of different items and they are very nice to see.
  Very well photographed and beautifully clear and sharp.
  *******************
  Tämä on erittäin sene ja monipuolinen blogi.
  Paljon erilaisia kohteita ja ne ovat erittäin mukava nähdä.
  Erittäin hyvin valokuvattu ja kauniisti selkeä ja terävä.

  VastaaPoista
 8. Sinulla on mainio kuvaussilmä!
  Ihan erilaisia kuvia, kuin itse otan, mutta niin mahdottoman kauniita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Susanna =). Helsingistä saa kuvattua niin monella ei kuvakulmalla. Lisää kuvia on tulossa, tässähän ei toki ollut vielä kaikki =D.

   Poista