maanantai 13. toukokuuta 2013

Ilta ajelulla

Tämän kauden ensimmäinen koko perheen yhteinen ilta-ajelu tehtiin helatorstain aattona. Ilma oli kuin morsian, lämmin ja tyyni.


Ajelimme Suinonsalmesta kohti Suvisaaristoa.


Tiira katseli meidän menoa.


Merellä on ihania kaikenlaisia yksityiskohtia, vaikka millä mitalla! Värit näyttävät melko syksyiseltä, vaikka onkin kevät.


En kyllä mahda itselleni mitään, taas on lokki kuvassa! Mutta kun oli niin otollisessa paikassa... oli pakko ottaa  =).


Ajelimme Penttaalan ohi ja suuntasimme sieltä kohti kaupunkia.


Rakastan muumeja! Meidän oma merimuumi tekee matkaa meidän kanssa. Muumi on ostettu Sommaröstrandin kaupasta. Rahat menivät hyvään tarkoitukseen, pidä saaristo siistinä!
Haahkat köllöttelivät luodolla. Pitää sitä kilpakosioidenkin välillä levätä, sitten jaksaa taas =).


Katinkan oma kummeli!


Joutsenten ohilento, aina yhtä vaikuttava näky.


Merelle pääsee vaikka ei omistaisi itse venettä.
Merimaisemaa "ikkunasta".


Oho, ja taas lokki!


Ajelimme Pihlajasaaren ohi kohti Suomenlinnaa. Näissä "Pihliksen" uimakopeissa on todellista nostalgiaa. Hiekkaranta on kerrassaan upea.


Kiersimme Suomenlinnan ja piipahdimme Valimon terassilla. Ajelimme takaisin kotiin Kaivopuiston kautta. Näistä tulossa myöhemmin lisää. Kotimatkalla näin ensimmäisen kerran "livenä" Eckerö linen uuden laivan Finlandia. Laiva näytti hienolta, oli raikkaan sinivalkoinen ja siisti.


Ihan viimeisillä merimaileilla tapahtui yksi odottamani haave. Näin nimittäin elämäni ensimmäisen kerran merikotkia! Espoon puolelta löytyy myös Korkeasaari ja nämä kotkat nauttivat varisten kyöräämisestä kyseisessä saaressa. Olivat tainneet tunkeutua varisten reviirille. Tässä kuvassa näkyy haaveeni lisäksi myös tuska! 300 mm objektiivi ei riitä lintukuvaukseen, ellei kohde ole lokki tai pulu. Niitä lähelle pääsee, koska eivät pelkää ihmisiä. Joka tapauksessa näky oli vaikuttava, hienoja lintuja!

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kiva oli löytää blogisi, täällä myös yksi joka haaveilee paremman kuvaustaidon oppimisesta! Sinä tosin olet minua jo paljon edellä, niin hienoja kuvia :)

  Place for Dreams

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Ja kiva että löysit blogoni =) Ja tiedä sitä nyt ollaanko tässä mitenkään edellä =D. Minullakin vielä määrä korvaa laadun, eli kun paljon ottaa niin jokunen saattaa onnistuakin =)Pitääpä tulla käymään vastavieraululla =)

   Poista
 2. Ihania kuvia taas, voi että alkoi tehdä mieli päästä Suomen saaristoon! Onnentyttö olet! Ihana muumi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vera! Saaristo on kyllä minunkin suosikki. Kun tulette suomeen, käykää ajelemassa saaristossa! Esim. kauppatorilta pääsette matkaan =)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Merellisiä kuvia on aina niin ihana katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Merellä on kiva kuvata vaikka tuleekin paljon kuvia lokeista =D Onneksi ovat aina eri asennossa.

   Poista
 4. Oletpa taas ottanut kauniita kuvia ja tallentanut ihania yksityiskohtia! Nauratti tuo lokkien kuvaaminen - harrastan sitä nimittäin myös itse :) Kovalevyllä on varmaan satoja kuvia, joissa lokki lentää, lokki istuu, lokki oikealta, lokki vasemmalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula-Maija ihanasta kommentista, lämmitti mieltä todella! Meidän kovalevy tursuaa myös lokkien ja "käkkärä" mäntyjen kuvia =D

   Poista