perjantai 10. toukokuuta 2013

Predium

Tammisaaren kupeessa mantereelta löytyy luonnon kaunis satama Predium. Satamassa on kaikki mahdolliset fasiliteetit ja mikä parasta, sauna meren rannalta!
Rannasta löytyy kauppa, josta voi tehdä muonatäydennyksiä, sieltä löytyi jopa veneeseen joitakin varusteita ja varaosia huoltamon tyyliin. Samassa yhteydessä on viihtyisä ravontola. Ravintolan takaa löytyy wc. Itsensä lisäksi rannassa pystyy tankkaamaan myös veneen.
Laiturin edustalle oli asetettu puita vaimentamaan merenkäyntiä.


Matkaa Tammisaareen Prediumista on 12 kilometriä. Ajelin tuon matkan edestakaisin taksilla, kun punkki pentele teki kepposet ja piti mennä tuota kepposta näyttämään Tammisaaren terveyskeskukseen. Samalla sai tehtyä muonatäydennykset kaupasta ja reteesti taksilla satamalaituriin =D. Veneilijä on maissa aina "jalkamies".
Saunaranta lyötyy kuvan vasemmalta puolelta. Seillä on myös ihana hiekaranta vaikka auringon ottoa varten. Predium on kiva paikka pistäytyä matkan varrella. Mieleen paikasta jäi hyvä sauna, erittäin hyvin järjestetty jätehuolto ja todella viihtyisä ravintola. Kannattaa poiketa!

2 kommenttia:

  1. Vaikka Tammisaaressa paljon pyörinkin, tuolla Prediumissa en olekaan käynyt. Siellä voisi joskus piipahtaa. Punkit ovat kyllä viheliäisiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Paikka oli ihan kiva. Kovin moneksi päiväksi siellä ei riitä aktiviteettiä. Ravintolan terassi oli ihana. Ja joo, jos jonkin eläimen haluaisin kuolevan sukupuuttoon, niin se olisi ehdottomasti punkki!

      Poista