torstai 30. toukokuuta 2013

Kylässä maailmalla

Viimeviikon loppuna oli Helsingissä Maailma Kylässä-tapahtuma. Lauantaina päivä oli lämmin ja aurinkoinen. Oli todella mukavaa fiilistellä, maistella ja katsella asioita eri puolelta maailmaa. Vierailijoita tapahtumassa oli ruuhkaksi asti, mutta sopu sijaa antoi.


Tästä hyvää vastajauhettua kahvia piparkakun kera.
Tarjolla oli myös luomutuotteita.


Paikalta löytyi myös Kankkulan kaivo! Oletko sinä joskus heittänyt tavaraa sinne? Minä olen ainakin huomannut, että moni asia joutaisi Kankkulan kaivoon. Nyt selvisi sekin, mistä se löytyy =D. Kankkulan kaivon oli tuonut paikalle Ulkoasiainministeriö.


Suomen luonnonsuojeluliiton kojussa sai käydä äänestämässä kävyillä (ihana idea). Juju oli, että sai itselleen kävyn ja laittoi sen siihen laatikkoon, minkä suojelun puolesta halusi äänestää. Kaikki valittavat vaihtoehdot olivat mielestäni erittäin tärkeitä, mutta meidän perheen kaikki äänet menivät vesiensuojeluun (yllätys yllätys).


Festifaali alueella oli monenlaisia musiikki esityksiä. Oli rennompaa fiilistelyä kadulla ja useampi esiintymislava, jossa saattoi kuulla maineikkaita esiintyjiä.


Erilaisia tuotteita oli myynnissä ympäri maailmaa.

 Panhuilut ovat suosikkini. Itseasiassa omistankin pari panhuilua ja saan niistä jopa äänen irti =D.


Panhuilujen lisäksi Perusta tulee muutakin ihanaa!


Olen ollut aina heikkona tämänkaltaisiin kesäkoruihin. Tuli ostettua pari erilaista =). Valikoimaa oli mistä valita useammallakin eri kojulla.
Minusta on aina kiva katsella, mitä kierrätysmateriaaleista voikaan saada aikaan. Mielikuvitus vain peliin ja melkein mitä vaan voi syntyä mistä materiaalista vaan.


 Oikea nappisilmä =D.


Tuotemyyjien lisäksi paikalla oli monenlaisia yhdistyksiä ja järjestöjä. Kaikille löytyi varmasti jotain, josta kiinnostui.
Makuja oli tarjolla ympäri maailmaa. Meidän perhe rakastaa sushia (italialaisen ruoan lisäksi), joten nautimme sushista nurmikentällä. Hyvää ruokaa ja aurinko helli, oli aika autuas olo!

2 kommenttia:

  1. Kauniita ja värikkäitä kuvia. Menin ohi lauantaina, mutta en poikennut itse tapahtumaan (oli kiire jo bussille)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna <3. Siellä oli tosissa paljon nähtävää ettei mielläkään aika riittänyt ihan kaikkeen =)

      Poista