lauantai 11. toukokuuta 2013

Sommaröstrand

Otetaan Tammisaaren lähistöltä vielä yksi paikka tarkasteltavaksi. Sommaröstrand sijaitsee Tammisaaren eteläpuoleisessa saaristossa, Skärlandetin niemekkeessä. Tässä satamassa on se erikoisuus, että se palvelee seitsemän päivää viikossa ympäri vuoden! Kyllä, myös talvella =).


Satamasta löytyy kausipaikkojen lisäksi 20 vierasvenepaikkaa. Sommaröstrand oli vuoden vierassatama 2012!


Satamasta löytyy viehättävä kauppa ja todella viihtyisä ravintola, josta löytyi ihania saaristoherkkuja syötäväksi.


Ravintolassa on tilava terassi, jossa on mukava istuskella kauniina kesäpäivänä, miksei myös iltaisin =).


Vierasvenesatama on rakennettu vuosien 2010 ja 2011 aikana. Vierasvenepaikat on varustettu kävelyaisoilla, joten turvallisuus ja helppo kiinnittyminen on taattu. Kaikki olikin ihan uutta ja paikka oli todella siisti.


Tien toiselta puolelta löytyy huoltorakennus, jossa on mm. wc:t, suihkut, vaatehuoltotilat ja tilaus sauna. Satamassa on tankkausmahdollisuus ja vettä saa suoraan laiturista.

Paikka oli tosi kiva, hauluan piipahtaa siellä jossain välissä ehdottomasti uudestaan. Pääset tutustumaan Sommaröstrandin nettisivuihin tästä. Mikäli liikut veneellä täällä päin, kannattaa täällä vietää yö tai pari.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköistä! Ihana ajatus laittaa puuhun noita kukkaruukkuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse mietin ihan samaa, että jos olisi oma piha ja joutuisi kaatamaan puun, niin tuossa olisi ideaa jättää kanto hieman korkeammaksi =)

   Poista
 2. Ihania kuvia sinulla täällä! :) Niistä oikein huokuu se, että kesä on tulossa! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, se lämmitti kovasti! Vielä pitää fiilistellä vanhoilla kuvilla, mutta onneksi pian saadaan uusia tältä kesältä =)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kesäisen vehreää ja värikästä :) Me yövyttiin viime kesänä 2 krt tuolla, sekä meno- että paluumatkalla, kun käytiin Turussa. Todella viihtyisä ja siisti paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Paikka oli todella siisti. Kävelyaisalaituri on myös aina mukava "yllätys" =D

   Poista