lauantai 25. toukokuuta 2013

Kotimatkalla

Ihanan äitienpäivän jälkeen lähdimme ajelemaan pikku hiljaa kotiin päin. Päivä oli ollut täydellinen, hyvää ruoka, ihania maisemia ja fiiliksiä.


Päivän aikana näimme paljon myös eläimiä. Stora Brändössä meitä tervehti laiturin vieressä rantakäärme. Ystävämme olivat tullee hetki ennen meitä saarelta ja vinkkasivat käärmeen olinpaikasta ja siellähän se vielä köllötteli! Näin se myöhemmin päivällä myös uivan.


Haahkoja on ollut tänä keväänä jotenkin erityisen paljon liikenteessä.


Joutsen oli tehnyt jo pesän. Siellä se uusi sukupolvi kehittyy äidin hellässä huomassa.
Rantamaisemia...
Muitakin oli liikenteessä.Vanavedessä =).
Kuka löytää kuvasta jäniksen? Näimme niitä kaikkiaan kolme kappaletta. Helpotan sen verran etsintää, että kuvasta löytyy vain yksi pupu =D.


Tiirasta alkaa olemaan kohta melkein yhtä paljon kuvia kuin lokeista =).
Merimerkki on tämäkin kivikasa, kummeli.


Vesi on todella matalalla tällä hetkellä. Näimme monia kivikkoja ja karikkoja selkeästi, jotka ovat normaalisti piilossa silloin kun vesi ei ole näin alhaalla.

Nautinnollista lauantaipäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, paitsi tuo käärmekuva :)Kammoan käärmeitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna <3! Minä olen aina myös kammonnut käärmeitä, mutta jotenkin tämän rantakäärmeen kanssa olen päässyt niiden kanssa hieman sinuksi. Tämän yksilön kuvauksissa makasin laiturilla mahallani (käärem oli ihan laiturin vieressä juurakon alla) ja jouduin menemään häntä ihan lähelle kamerani kanssa. Joo, myönnän, kyyn kanssa en olisi tehnyt samaa =D

      Poista