torstai 2. lokakuuta 2014

Lauttasaaren rannalla

Kävimme kesällä kävelemässä Lauttasaaren rannalla. Vaikeroin eräässä postauksessani, kun ei tullut kamera mukaan. Näimme silloin vaikka mitä kivaa, joten päätin, että sinne oli päästävä uudelleen kameran kanssa =D. Samalla viikolla heitin saman lenkin Kipparini kanssa kameran kera. Hän on oivallinen opas, sillä hän on kotoisin Lauttasaaresta ja kääntänyt lapsena rannalla kaikki kivet kertaalleen. Itsekin pidän noista maisemista ihan valtavasti.
Maisemana meri, kalliot, kivet ja veneet ihastuttavat minua aina. Mutta Lauttasaaren ranta on jotenkin ihan super ihanat.


Lauttasaaren rannalta näkee Pilajasaaren ihanat uimakopit. Minulle tulee mieleen niistä aina joku vanha suomalainen elokuva =). "Pihlis" on kesällä tärkeä paikka pääkaupungissä kesää viettäville. Sinne pääsee yhteysaluksella, joten se on kaikkien saatuvilla. Saarelta löytyy myös ravintola. Pihlajasaaresta voit lukea lisää täältä.
Meren äärellä kun ollaan, näkee tietysti merellä eläviä lintuja. Joutsenet lensivät yhdessä ohi ja tämä tiira kalasteli. Tiukka katse, taitaa olla saalista tiedossa.


Västäräkki katseli merelle.


Meriharakka kahlaili rannalla. Yritin lähestyä varovasti, mutta niin vaan säihti ja lähti lentoon.


Haahkapesue uiskenteli rannikolla ja näin nämä kauniit linnut monta kertaa illan aikana. Nyt ovat nämäkin pikkuiset jo isoja lintuja.


Ilta-aurinko maalaili maisemaan kauniita sävyjä. Voi ei, näitä kesäiltoja on jo nyt ikävä!


Ja olihan rannalla myös naurulokki =D.

10 kommenttia:

 1. Oi... upeita värikylläisiä kesäisiä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat Larun rannoilta. Olen ollut aikeissa itsekin vanhana larulaisena mennä (eritoten Ryssänkärkeen) verestämään muistoja, kun olen siellä kallioilla nuoruuteni viettänyt. Jostain syystä aina on tyssääntynyt, se meno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki =). Ei muuta kuin otat agendalle ja lähdet käymään. Näin syksyllä siellä on varmasti myös upeaa ruskaa.

   Poista
 3. Todella upeita kuvia! Linnut, meri ja kallio ovat pettämätön yhdistelmä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna =). Samaa mieltä, pettämätön yhdistelmä =D.

   Poista
 4. Uimakopit ovat odella ihania, oikeita ilon pilkkuja!
  Purjeveneet spinaakkereineen, hieno sommitelma!
  Mainio kuva haahkaperheestä! Upeita maisemia, hieno postaus kerrassaan!

  VastaaPoista