tiistai 4. marraskuuta 2014

InspiraatiohaasteSain inspiraatiohaasteen Orvokki4you-blogin Orvokilta. Kiitos Orvokki ihanista sanoistasi! Ne lämmittivät mieltäni valtavasti. Tässä haasteessa saa esitellä kolme kiinnostavaa blogia.

Itse tykkään kovasti seurata valokuvablogeja, ennen kaikkea sellaisia, joissa on paljon mielenkiintoisia kuvia erilaisista asioista ja ennen kaikkea luonnosta. Kuten blogini sivupalkista voitte todeta, seuraan monia upeita blogeja ja nyt niistä pitäisi esitellä vain kolme! Apua, olen vaikean tehtävän edessä.

Koska itselle valokuvat, luonto ja ennen kaikkea meri ovat erityisen tärkeitä, valitsen tähän haasteeseen seuraavat blogit ja blogistit:

Ansku löytyy Tuulta ja tyrskyä blogin takaa. Anskun ottamia kuvia mereltä en kyllästy katselemaan varmasti koskaan! Niin upeita ja raikkaita kuvat ovat. Ansku on kiireisestä elämäntilanteesta huolimatta jaksanut päivittää blogia säännöllisesti ja esitellä upeita paikkoja, niin maalla kuin merellä. Ansku, olet ehdottomasti ansainnut tämän haasteen!

Merenneito löytyy Matkalla merenneidoksi blogin takaa. Merenneidon blogi on upea kertomus veneen hankinnasta ja matkan varrella veret seisauttavaksi merenneidoksi kasvamisesta. Tämä blogi on täynnä upeita kuvia mereltä ja purjehtimisesta. Kisakuvausket ovat niin innoittavasti kirjoitettu, että tuntuu kuin olisi ollut itse kisakatsomossa mukana. Tämä venekunta  viettää aikaa merellä todella paljon ja heidän kausi taitaa olla pisin mitä tiedän. Merenneito, olet myös ansainnut tämän haasteen ehdottomasti!

Vedenneito löytyy puolestaan Aava kutsuu blogin takaa. Tämän blogin löysin vasta tänäkesänä, mutta ihastuin samantien. Upeita kuvia ihanista ja osittain tutuista saariston maisemista, viihdyttäviä ja joskus jopa jännittäviä tilannepostauksia, joita on mukava lukea ja joihin on helppo samaistua. Ja ennen kaikkea tässä blogissa viehättää se, että venekunta veneilee moottoriveneellä, kuten mekin. Vedenneito, oli ihanaa löytää blogisi. Olet myös ehdottomasti ansainnut tämän haasteen!

Tämän postauksen kuva on Hampurin matkalta toissaviikonlopulta.
7 kommenttia:

 1. Kiva kun otit haasteen vastaan.
  Ihana kuva tuo punavalkotrio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki! Mielelläni otin näin kivan haasteen vastaan =).

   Poista
 2. Kiitos Katinka kunniasta ja kauniista sanoistasi!
  Ne lämmittivät kyllä sydäntä ja tuo kielikuva "veret seisauttavaksi merenneidoksi kasvaminen" sai hihittelemään ;D Otan haasteen ilomielin vastaan ja laitan eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan =). Joka sana on totta. Mukavaa, että otat haasteen vastaan =D.

   Poista
 3. Voi sinua Katinka! KIITOS! Olen todella otettu ja suurella ilolla sekä kunnialla otan vastaan tämän haasteen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan =). Ja ihanaa, että otat haasteen vastaan =D.

   Poista
 4. Kiitos Katinka <3 marraskuun "mordoria" valaisevista sanoistasi, haaste otetaan toki vastaan! :)

  VastaaPoista