sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kuva&Kamera 2016 messulippujen voittaja

Tulevalla viikolla perjantaina alkaa Kuva&Kamera 2016 messut Helsingin Messukeskuksessa. Tarjolla on  vaikka mitä kaikkea kivaa katsottavaa. Lisäksi viidessä ohjelmatilassa ja näytteilleasettajien osastolla on tarjolla ohjelmaa, niin ammattilaisille kuin meille harrastajillekin.
Sain Helsingin Messukeskukselta kaksi vapaalippua Kuva&Kamera 2016 messuille arvottavaksi blogissani. Arvonta päättyi tänään kello 16 ja voittaja on selvillä!


Kaikille osallistujille tehtiin samankokoinen arvontalipuke. 


Ja koska arvotaan lippuja Kuva&Kamera messuille, sai objektiivin suojus olla arvontapussukkana. Onnettarena toimi tälläkin kerralla Juniori. Hetken lappuja sekoitettuaan hän nosti voittajan joka on.... rumpujen pärinää ja trumpetti fanfaari...


 MYY! 

Onnea voittajalle. Lähetän sinulle sähköpostia ja sovimme lippujen toimittamisesta. Nyt sinulla on mahdollisuus mennä yhdessä ystäväsi kanssa katsastamaan Olympuksen kameraasi uutta objektiivia =D.


Lisätietoa messuista ja mm. messutarjoksista, joita päivitetään vielä viikon aikana, voit lukea täältä. Messut järjestetään 4. - 6.3.2016 ja ne ovat avoimena yleisölle seuraavasti:

perjantaina klo 12:00 - 19:00
lauantaina klo 10:00 - 18:00
sunnuntaina 10:00 - 17:00

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Helsingin Messukeskuksen kanssa.

4 kommenttia:

  1. Párekin Palvelijatar28 helmikuuta, 2016 21:43

    Onnea voittajalle. Varmasti mielenkiintoiset messut!

    VastaaPoista
  2. Wau! Se olen minä =) En koskaan voita, toisaalta en hirvesäti osallistukaan ja nyt kun osallistuin heti voitin ;) Mahtavaa, kiitos Katinka ja kiitos onnetar!

    VastaaPoista