torstai 18. helmikuuta 2016

Vene Båt 2016 ja Ocean Spirit

Venemessuilla minulle on aina kohokohta päästä sinne niin sanotulle "tilpehööri" osastolle. Kyseisellä osastolla haluan käydä aina moikkaamassa luottomyyjääni, Ocean Spirittiä. Tältä ihanalta myyjältä olen vuosien saatossa ostanut yhtä jos toista tarviketta veneesemme. Astiat taitaa olla ostettu häneltä lähes kaikki =D. Tälläkin kertaa hymyilevät kasvot löytyivät tutusta kohdasta yläkerran "tilpehööri" puolelta.


Veneemme astiasto on Marine Business sarjasta malli Northwind. Mietin aikanan pitkään, mikä astiaston haluan (malleja oli vaikka millä mitalla) ja valitsin juuri tämän. Enkä ole katunut, se on minusta tosi ajaton ja kaunis. Nyt tähän sarjaan oli ilmestynyt uudet pinottavat mukit. Meidän kahvimukit ovat vanhempaa mallia, eivät ole yhtä hyvin pinottavia mutta pysyvät hyvin pystyssä vaikka vene vähän keinuukin.


Veneemme astiakaappi alkaa olla jo täynnä ja kaikki tarvittavat kipot ja kupit sarjasta jo löytyykin. Mutta ei vielä näitä lasinalusia, ne lähtivät mukaan tälläkertaa. Ovat hyvät kumiset, nyt pysyy mukit pöydällä paikallaan. Northwind sarjaa tietenkin =D.


 


Nämä kauniit merihenkiset sammutuspeitot olivat ihastuttavia. Peitteen päällisestä löytyi vaikka minkälaista kuosia. Tällainen on myös hyvä tuliainen kesällä vaikkapa ystävän mökille. Sammutuspeite on hyvä olla heposti saatuvilla jos sitä sattuu tarvitsemaan.


Tämä kaunis villakangastakki jäi minulta vielä mietintämyssyyn. Olen menossa ensiviikon loppuna uudelleen venemessuille (yhtenä päivänä ei kerta kaikkiaan ennättänyt kaikkea näkemään), joten katsotaan lähteekö se mukaan. Kaunis on, juuri minun makuuni.


Venemessut ovat parhaillaan menossa ja Oscean Spiritin tuotteet löydät osasolta 5g24. Messujen jälkeen voit asioidan heidän kanssa nettikaupassa täällä. Oscean Spiritin valikoimasta löydät vaikka mitä ihanaa merellistä niin kotiin, veneeseen, mökille kuin tuliaisiksi vaikka kylävierailuille. Heillä on myytävänä myös kattava valikoima merellisiä vaatteita vauvasta vaariin. Jos asustelet Turun suunnalla, on Ocean Spiritillä myymälä osoitteessa Linnankatu 37.

Messut ovat avoinna koko viikon seuraavasti:

ma-pe 15.-19.2. klo 11-20
lauantai 20.2.     klo 10-18
sunnuntai 21.2.  klo 10-17

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Helsingin Messukeskuksen kanssa.

11 kommenttia:

 1. Täydellinen kipparitakki! Kipparitakki ja raitavaatteet aina kuuluneet kalustoon ja lisäksi rakastan meriaiheisia sisustustavaroita. Enkä oikeastaan voisi edes hengittää, jos ei olisi meri lähellä.

  Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Meri on osa elämää niin kotona kuin tietty merelläkin =D.

   Poista
 2. Tuo Northwind sarja näyttää täydelliseltä. Haluan ehdottomasti tuota sarjaa, kun saadaan suurempi vene :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella sitä todella. Esm. lautaset ovat hyvän maliset. Kiinnitä lautasen reunaan huomiota. Osassa on sellainen koroke jolloin siitä on esim. pihviä hankala leikata veitsellä. Tämä sarja on minusta tosi ajaton ja väri vaihtelee, välillä valkoinen on pääväri ja välillä sininen.

   Poista
 3. Hienoja nuo sammutuspeitteet ja tuo pelastusrengas, ihan vaan siksi kun siinä on Italiankieltä.

  VastaaPoista
 4. Tämä on minunkin suosikki-merikauppa! Olen onnenpossu, kun pääsen helposti käymään Turun myymälässäkin. Vähän oikeastaan harmittaa, että veneen astiakaapit ovat jo täynnä... kaikki on Oceans Spiritistä hankittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö. Samaa harmittelen minäkin että kun kaukkea jo on ja paikat on täynnä. Pitää hankkia se isompi vene =D.

   Poista
 5. Tuolta osastolta ostin puseron ja hellemekon! Kai niitä helteitä ensikesäle sattuu. Kauniit veeneet ja tilpehööriosastot, ne on just parhaat!

  VastaaPoista