keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Vene Båt 2016 ja Studio Ishavet

"Tilpehööri" osaston yksi suosikeistani on myös Studio Ishavet. Meidän veneestä löytyy monta hänen upeaa tuotetta. Nämä tuotteet ovat ajattoman yksinkertaisen kauniita, niihin en kyllästy varmaan ikinä.
Studio Ishavetin tuoteet suunnitellaan ja tehdään luonnonmateriaaleista käsityönä Suomessa. Inspiraatio tuotteisiin tulee maailma meriltä ja rannoilta. Studion työssä mottona on: Karu on kaunista. Olen niin samaa mieltä! Nämä tuoteet ovat todellista aitoutta arvostaville.


Täälläkin on ihania tyynyjä myytyvänä =D.

Studio Ishavetilta on mahdollista tilata myös omia räätälöityjä tuotteita. Miltä kuulostaisi esim. pyyhkeet ja lakanat oman lempipaikan koortinaattien mukaan? Minusta ei yhtään hullummalta.


Studio Ishavetin osasto on aina todella upea. Tuotteet on aseteltu kauniisti esille. Niitä katsellessa silmä lepää (ja rahapussi kevenee =D).


Vielä on messuja jäljellä, joten ennätät mainiosti hakemaan omasi pois näistä ihanista merellisistä tuotteista. Studio Ishavetin löydät yläkerran "tilpehööri" osasotolta paikalta 4f29. Messujen jälkeen voi tuoteita tilata heidän verkkokaupasta täältä. Lohjalla asuvia palvelee heidä oma liike osoitteessa Suurlohjankatu 22.

Messut ovat avoinna koko viikon seuraavasti:

ma-pe 15.-19.2. klo 11-20
lauantai 20.2.     klo 10-18
sunnuntai 21.2.  klo 10-17

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Helsingin Messukeskuksen kanssa.

6 kommenttia:

 1. Tyynyt näyttävät tosi kivoilta!

  VastaaPoista
 2. Raikkaita kauniita merellisiä tuulahduksia.
  Tarjottimet kätevän pieniä. Mahtuvat pienempäänkin veneeseen, pienelle pöydälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on veneellä pari juuri tuollaista pientä tarjotinta, rakastan niitä =D.

   Poista
 3. Minäkin tykkäsin näistä. Tekstiilitarjonta oli ylipäätään parempaa täällä Helsingissä kuin boot Dusseldorfissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama huomio! Meillä on muutenkin ihan kivat messut. Esim. Hampurin messut ovat minusta saman kokoiset ellei jopa vähän pienemmät.

   Poista