maanantai 15. helmikuuta 2016

Vene Båt 2016 messujen tyynytaivas!

Rakastan kauniita tyynyjä. Niitä on meillä veneessä jo ihan mukava määrä, mutta aina tekee mieli uusia kauniita tyynyjä. Venemessuilla oli jälleen kattava valokoima toinen toistaan ihanampia tyynyjä. Tänä vuonna on messuilla mukana ensimmäistä kertaa New Coast Desingin Kesä 2016 mallisto. Wow, mikä tyynytaivas!

Kaikki tyynyt olivat minun mieleen, mutta ihastuin erityisesti näihin tähtityynyihin! Niissä oli yhdistetty merellesiä kuvia ja tähikuviointi, nerokasta!


Punainen tähti, mikä ihana väripilkku se olisikaan veneessä! Latokuviosta minulle tuli heti mieleen saariston venevajat.


New Coast Desing panostaa ammattitaitoon ja kankaiden laatuun. Se on hyvä, sillä vallankin vesillä kosteissa olosuhteissa ne joutuvat koetukselle. Mallistoa ei ole suunniteltu pelkästään veneisiin, vaan se tarjoaa erityisen korkealaatuisia kodintekstiilejä myös kotiin ja vaikkapa mökille. Kaikki tuotteet on tehty korkealaatuisista luonnonmateriaaleista, puuvillasta, pellavasta ja lampaan villasta.
Vaikka New Coast Desing oli ensimmäistä kertaa venemessuilla, se on toiminut Iberian niemimaalla jo kolmekymmentä vuotta. Yritys on syntynyt Portugalissa.
Alueet Costa Nova sekä American New England ovat olleet inspiraation lähteenä näiden ajattomien ja klassisten tuotteiden suunnittelussa. Kaikki saariston upeat elementit, rannikko, meri, hiekka ja tuuli ovat läsnä. Lisää upeita kuoseja voit katsella heidän nettisivuilta täältä.


Venemessut jatkuvat koko viikon, joten vielä ehdit hankkia itsellesi näitä upeita tuotteita. Heillä on messuilla hyviä tarjouksia, jotka kannattaa mennä tsekkaamaan. New Coast Desingin löydät osastolta 5g21. Messujen jälkeen näitä ihanuuksia voi ostaa hyvin varustetuista sisustuskaupoista ja pian avattavasta Ninnin lifestyle webshopista. Kauppa avautuu maaliskuun ensimmäinen päivä tässä osoitteessa.

Messut ovat avoinna koko viikon seuraavasti:

ma-pe 15.-19.2. klo 11-20
lauantai 20.2.     klo 10-18
sunnuntai 21.2.  klo 10-17

Tämä postaus on toteutettu yhteistyösä Capitexin ja Helsingin Messukeskuksen kanssa.

18 kommenttia:

 1. Ooo, mikä tyynytaivas! Tuskin maltan odottaa että pääsen tuonne osastolle, josta mukaan taitaa tarttua tyyny jos toinenkin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minua jäi kanssa kaivelemaan tuo punainen tähti... pitänee mennä sitä vielä hypistelemään =D.

   Poista
 2. Voi ei, tämä ei tiedä hyvää kukkarolle!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ei niin =D. Minuakin jäi kaivamaan nuo punaiset tähdet =D.

   Poista
 3. Mäkin rakastan (vene)tyynyjä vähän liikaakin - nyt täytyy malttaa mieli, siltä varalta, että vene vaihtuu ja uudessa onkin ihan eri väriskaala :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on periaatteessa kanssa tyynyjä todellakin riittävästi. Vaan aina tekee uutta mieli =D.

   Poista
 4. Hieno ovat. Noissa on vaan se riski, että kun ostat liian hienon tyynyn, niin seuraavaksi pitää uusia koko patjasto sille sopivaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, totta, niin siinä saattaa pian käydä =D.

   Poista
 5. Nämä on kyllä todella kauniit! Nyt on veneessä jo tarpeeksi tyynyjä, mutta jos vene menee vaihtoon, niin sittenhän on hyvä syy hankkia uusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä. Meillä on kanssa veneen vaihto mielessä... hmm... pitäisköhän jo varmuuden vuoksi ostaa uusia tyynyjä =D.

   Poista
 6. Hello Katinka,
  Very funny shots of all these different pillows.
  That's nice for a souvenir.

  Many greetings,
  Marco

  VastaaPoista
 7. Ihania! Ottaisin nuo kaikki mökkiimme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Minustakin ovat tosi upeita. Voisin täyttää niillä veneen keulan =D.

   Poista
 8. Olen tilannut noita itselleni jo syksyllä www.casatieva.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä =). Tietää mistä saa lisää jatkossakin =D.

   Poista