tiistai 9. heinäkuuta 2013

Storbåt

Juhannusviikonloppuna Gölisnäsissä lipui laituriin harvinaisuus ihailtavaksi, nimittäin Storbåt!


Taas olisi pitänyt saada tuoksu mukaan kuvaan, nimittäin niin ihanasti tuoksui terva =). Katselin venettä jo kaukaa ja sydän hakkasi rinnassa, kuola alkoi valumaan suusta... mikä kuvauskohde! Itsessään jo niin kaunis ja kaupan päälle vielä miljoona ihanaa yksityiskontaa. Ja kyllä, se on tulossa samaan laituriin!


Omistaja pariskunta olivat aivan ihania ja kutsuivat ihmisisä laiturilta kylään tutustumaan veneeseen, arvatkaas lyöttäydyinkö joukkoon kun kerran näin mahtava tilaisuus oli käsillä =D.


Sisältä löytyi todella viehättävä kamina. Varsinaista ruoanlaittoa varten löytyi myös Origo ja tätä käytetään kuulema lähinnä iltaisin luomaan tunnelmaa ja lämpöä. Miettikää miten ihanaa!
Astiat löytyivät korista, eikä mitä tahansa astioita, vaan ihan oikeita astioita, mm. kristallilaseja ja viehättävät kahvikupit! Astioille oli ommeltu lakanakankaasta omat pussit, jotta eivät mene reippaammassa merenkäynnissä rikki.


Kaikki asiat olivat niin veneen tylliin sopivia. Kahvi tällaisesta kupista maistuu aivan varmasti hyvälle.
Tämä kaunokainen on valmistettu Eestissä Saarenmaalla. Tässä näkymä ovensuusta.
 Ja tässä näitä ihania merellisiä yksityiskohtia.
 Kaikki on tehty ajan hengen mukaan ja käytetty oikeita materiaaleja.


 Näitä voisi kuvata loputtomiin...


Tällaisessa veneessä on niin sitä oikeaa asennetta ja pääsee kunnon tunnelmaan. Omistajat kertoivat, että saavat kovasti iloisia huiskutuksia merellä ja kehuja veneen hyvästä tuoksusta =). En ihmettele, niin hyvälle mielelle tulin itsekin.
Iso kiitos veneen omistajille, että sain käydä tutustumassa teidän viehättävään veneeseen ja sain luvan tehdä tämän postauksen. Tällaista harvinaista kauneutta pitää ehdottomasti jakaa kaikkien nähtäväksi =).

2 kommenttia:

  1. Miten kaunis!! Ihania yksityiskohtia olet taas bongaillut ja tuo kamina, oi ei!! Aivan satumaisen kaunis luomus tuo vene kyllä on ja tervan tuoksun melkein jo tunnen nenässäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, voit arvata miltä tuntui kun se lipui laituriin, kaivoin kameran heti esiin =D

      Poista