perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kesäloma alkoi

Kesä on edennyt siihen pisteeseen, että on aika aloittaa kesäloma. Suunnittelimme koko kevään aina tammikuusta saakka, että tänä vuona lähdemme Ahvenanmaan saaristoon. Vaan joskus suunnitelmat muuttuvat ja niin kävi nytkin. Kesä on ollut tänä vuona melko vaihteleva, säätä on nähty laidasta laitaan. Ihan hirmuisen lämmintä ei ole luvattu vielä ainakaan viikkoon.


Niinpä suuntaamme huomenna veneen keulan ensin Tallinnaan ja sieltä sitten Viron rannikolle jossa koluamme paikkoja neljä viikkoa. Olimme toissa kesänä edellisen kerran Virossa ja reissusta on jäänyt ihan valtavan hyvä maku suuhun. Ihania ihmisiä, ihania maisemia ja hyvää ruokaa, mitä muuta sitä voisi lomalta toitova? Muutama ihan uusi satama on avattu joten niihin on kiva mennä tutustumaan.

Pääskysestä ei päivääkään, siis lomaan =D. Blogi jää nyt neljän viikon lomalle. Luvassa on kuvakavalkaadia Viron rantuvilta ja lähimaastoista heti loman jälkeen. Oikein ihanaa, aurinkoista, rentouttavaa, makoisaa ja luonnonläheistä kesää teille kaikille!

29 kommenttia:

 1. Mahtavaa lomaa ja reissua! Toivotaan tosiaankin, että lämpötilat muuttuisivat pian vuodenaikaan paremmin sopiviksi. Meillä startti Saaristomerelle edessä 3 viikon päästä - satoi tai paistoi (tai pyrytti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula-Maija! Ihanaa lomaa teillekin sitten kun se alkaa. Kyllä se kesä vielä tästä alkaa =D.

   Poista
 2. Rentouttavaa ja virkistävää lomaa teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa ja antoisaa lomaa!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa! Se oli varmasti hvä ratkaisu. Mieheni on käynyt siellä monta kertaa kisaamassa ja tykkäsi myös kovasti ihan samoin perustein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merenneito. Me ollaan oltu kanssa kanssa kerran viron rannikolla ja siitä jäi tosi hyvä mieli.

   Poista
 5. Oikein hyvää lomaa ja toivotaan, että aurinko paistaa ja meri kimmaltaa. Mielenkiinnolla odottelen kuvia sieltä Viron suunnasta kun lomanne loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos CurryKaneli =). Viro on tosi kiva maa ja kuvattavaa riittää =).

   Poista
 6. Oikein mukavaa merilomaa!
  Tiedättekin varmasti Lohusalun. Mies haki kaveriporukan kanssa pari vuotta sitten purjeveneen Saksasta jolloin ihastuivat kovasti tähän paikkaan sekä palveluun.
  Odotan innolla kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki. Lohusalu jäi viime reissulla välistä joten ajateltiin käydä siellä tällä kertaa. Katsotaan minne vene meitä kuljettaa.

   Poista
 7. Mukavaa lomaa ja suotuisia tuulia!

  VastaaPoista
 8. Oikein mukavaa lomaa sinulle ja nauti nyt Tallinnasta kunnolla,ja sit niitä kuvai tänne katseltavaksi :D,saa ihailla sitten,meijänkin on ollunna tarkotus lähtee Tallinnassa käymään,jospa se....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma on nyt lusittu ja paluu arkeen alkaa huomenna. Kuvia on tulissa roppa kaupalla, sillä paljon ennättiin näkemään neljän viikon aikana =D.

   Poista
 9. Teidän loma on lopuillaan, jollei sitten jo loppunutkin. Ja olitte poissa täältä kun on ollut yhtäjaksoisesti mahtavat helteet yli 3 viikkoa putkeen. Olette varmasti kuulleet tästä ihmekuukaudesta.
  Kohta saadaan ihastella Viron rantoja - kiva.

  VastaaPoista
 10. PS. huomasin nyt tuon edellä olevan kommenttisi, jossa kerroitkin lomanne loppuneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, loma on ohi ja ensimmäinen viikko töitä edessä. Kuvia tuli otettua 3447 kpl joten hieman on perkaamista. Kunhan vain ennätän niiden kimppiin tulee juttua blogiin =).

   Poista
  2. Se on uskomatonta kuinka paljon tulee otettua aina kuvia. Ja sitten on se jälkiperkaaminen .. :)

   Poista
  3. Jes, just se perkaaminen =D. Kyllä niitä vielä ottaa mutta... =).

   Poista