maanantai 2. kesäkuuta 2014

Nappisilmä sai viimein mitä halusi

Kun olimme selvinneet sorsien käsittelystä vierasvenesatamassa, lähdimme kävelemään kohti pizzeriaa. Matkan varrella, sen lisäksi, että kuvailin paikkoja, tuli vastaan monia lintuja. Hyvä tilaisuus testailla uutta objektiivia ja nämä linnut eivät tulleet ihan jalkojen juureen =D.


Valkoposkihanhia Suomenlinnassa riittää joka kesälle... paljon! Jotkut voisivat ajatella, että jopa liikaa.


Nyt alkaa sinisorsa kilpailla kuvien määrästä lokkien kanssa =D. Mutta tästä oli pakko ottaa kuva, kun sillä oli niin hellyyttävästi jäänyt nokkaan höyheniä.


Tapasin makalla myös meriharakoita parissakin paikassa.
Ja olihan matkan varrella myös lisää lokkeja (yllätys yllätys) =D.
Ja tässä on nyt sitten se tyttö, joka napsi minua housunlahkeesta! Kun olimme palanneet takaisin veneelle, hän pelmahti jälleen laiturille. Tälläkerralla onni saamisten suhteen oli suosiollinen, sillä juniorimme ei jaksanut syödä kaikkea pizzaa, oteimme loput mukaan. Siitä sitten annettiin pizzan reunaa tälle suloiselle nappisilmälle.

6 kommenttia:

 1. Oi, miten upeita kuvia!! Jos, pitäisi vain yksi kuva valita, olisi tuo lokkikuva suosikkini.

  VastaaPoista
 2. Suokistako noi kaikki linnut bongasit? Tuo meriharakka saa meikäläisen aina hyvälle tuulelle. Jotenki on vain hauskan oloinen. En laita kuvia sen enempää paremmusjärjestykseen kun jokaisessa on hyvät puolensa ja kaikki linnut on hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäpä sieltä, Suokista =D. Sama juttu täällä tuon meriharakan kanssa, aina tulee hyvälle tuulelle, kun näkee niitä. Toinen, joka sai minut suorastaan nauramaan, oli lapasorsa, jonka näin elämäni ensimmäistä kertaa Suomenojan lintujärvellä. Kyllä oli nokalla näköä ja kokoa =D.

   Poista
 3. Ihania kuvia tässä ja edellisessäkin postauksessa!

  VastaaPoista