torstai 5. joulukuuta 2013

Itiksen joulu

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, osallistuin kuvauskurssille, joka pidettiin aivan kauppakeskus Itiksen vieressä. Kun saimme kuvaustehtävän, karkasimme kurssikaverini Johannan kanssa kuvaamaan kauppakeskukseen. Siellä oli kerrassaan upea joulutunnelma!


Käytävä Tallinnanaukion vieressa oli vasta alusoittoa. Katossa olevat joulupallot olivat niin kirkkaita, että niistä näki oman kuvan. Yksi edellisen postauksen kuvatehtävistä oli otettu näistä palloista, se jossa seisomme Johannan kanssa pallon alla.


Tässä on porukkaa jo vähän enemmän ympärillä.
Varsinainen joulunloisto alkoi Itiksen pääkäytävällä. Koristeita oli paljon, mutta minusta tunnelma oli silti hillitty. Olin aivan lumoissani ja kamera lauloi. Opettajakin totesi, kun otti tehtäväkuviani muistikortilta, että:" ennätitpä sinä ottamaan tässä ajassa monta kuvaa (132 kpl)".  Tähän minä totesin, että kuvaamaanhan sitä lähdettiin =D.
 

Totuuden nimissä pitää todeta, että kuvia tuli siksi niin palon, kun testailin juuri saatuja oppeja. Säätelin kameraa ja ajattelin koneella katsoa kotona, minkälaista jälkeä tuli.


Keskellä käytävää seisoi komea kuusi. Minusta se oli nätti, vaikka ei ollutkaan vihreä. Kuusessa oli paljon palloja, joita oli ihana kuvata.
Kuusen pallomeri =D. Menin aivan kuusen juurelle ( ja yritin olla kaatamatta sitä) ja kuvailin palloja ylöspäin.
Paikalla oli myös tämä sympaattinen jääkarhuorkesteri. Flyygelin vieressä oli nappi, jota sai käydä painamassa ja karhut alkoivat musisoinnin.
Upea valoporo täynnä sekin palloja.
En ollut käynyt Itiksessä ainakaan pariin vuoteen. Olin kovasti iloinen, että osuin paikalle näin joulunalla ja pääsin näkemään tämän ihanan jouluisen tunnelman. Jos pyöritte idässä päin, pistäytykää katsomaan =).

8 kommenttia: