keskiviikko 27. syyskuuta 2017

OKO Resto Kaberneeme Viro

Kaberneemen satama oli tosi kiva, mutta minulle suurin yllätys ja suoranainen ilo oli rannasta löytyvä ravintola OKO. Ravintola kuuluu samaan sarjaan kuin Noa ja Tuljak, joissa olemme vierailleet aikaisemmin. Odotukset olivat tässä vaiheessa todella korkealla.
Satamamaksu maksettiin ravintolan kassalle. Sisätilat olivat aivan ihanat ja viihtyisät. Merellinen iskee minuun aina. Rosoisuutta oli haettu eripari mm. tuoleilla. Pöytäryhmiä oli tarjolla isompia ja pienempiä. Saimme kuulla, että sisällä oli kaikki pöydät varattu illaksi. Ei se mitään, mielellämme menisimme syömään ulos, olihan kesä käsillä.


Lapsille oli tarjolla viihtyisä puuhanurkkaus. Vai mitäs sanotte, eikö teltta olekin aina in?


Ulkopuolella oleva terassi oli suuri ja kauniisti kalustettu. Siellä oli tilaa, joten saimme valita minne istuimme. Voitte kuvitella, miten mukavaa on merimatkan jälkeen istahtaa valmiiseen pöytää ja saada gorumet ruokaa, se oli taivaspaikka!


Seuraavana päivänä oli tulossa beach konsertti, joten terassin ulkopuolelle oli aseteltu mukavia istumapaikkoja.


Ihan ensin saimme pöytään saaristolaisleipää ja tämä parasta, mitä olen i k i n ä syönyt! Leipä oli mehukasta, kuohkeaa ja maukasta. Joskus saaristolaisleipä saattaa olla minun makuun hieman liian kuivaa ja tiivistä. Leipä oli leivottu ravintolassa.
Olen aina tykännyt kovasti punajuuresta. Tämän kesän innostukseni on ollut hummus. Monet loman annokset tuli valittua ihan sillä perusteella, missä oli hummusta. Ja se tuntui olevan tällä hetkellä trendikästä myös ravintoloissa, sillä monessa ravintolassa sitä oli tarjolla. Alkuruoka vei kielen mennessään ja tässä vaiheessa viimeistään olin sitä mieltä, että taivaassa ollaan!


Olen myös italialaisen ruoan rakastaja, joten kun tarjolla oli näin herkullinen risotto, eihän sitä voinut olla tilaamatta. Rakastan rucolaa ja parmesaania. Paras syömäni risotto ikinä!


Juustokakku mansikoilla. Voisiko parempaa jälkiruokaa olla herkullisen aterian päätteeksi. Tänne ravintolan on päästävä ehdottomasti uudelleen.
Joten siis kun lähdet veneellä Viroon, ota ihmeessä kohteeksi myös Kaberneeme. Ja tänne pääsee myös omalla autolla. Vain puoli tuntia Tallinnasta, ei ole kaukana =).

4 kommenttia:

 1. herkullisilta näyttävät annokset!

  VastaaPoista
 2. Viihtyisän näköinen ravintola.
  Tarjottavat tuovat veden kielelleni.
  Kauniista on tarjolle laitettu.

  Ihana tuo vene ruukku jossa kasveja.

  Upeita kuvia!

  VastaaPoista