sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Testissä Canon IXUS 135

Sain Canonilta testattavaksi pienen vaaleanpunaisen söpöliinin (jos kameraa nyt voi söpöliiniksi sanoa) IXUS 135. Ihanan kamerasta tekee jo se, että se on vaaleanpunainen, lempivärini =D. Vai eikö värillä muka ole väliä? Myös herkullinen sininen on saatavana, perinteisten harmaan ja mustan lisäksi.


Kamerassa on 8x zoomi, 16 megapikseliä ja Wi-Fi-yhteys, jonka avulla kuvia on helppo jakaa verkossa mobiililaitteiden kautta. Kamerassa on myös mahdollisuus GPS merkintöihin.

Tein perheelle pastaa "omasta päästäni" ja kuvailin samalla IXUS:sella kuvia =).


Ensin tarvitaan sipulia ja paljon.


Ja tietenkin hyvää jauhelihaa.


Kun sipuli ja jauheliha on paistettu, laitetaan sekaan tomaattimurska ja mausteet. Sitten vain annetaan hautua. Mausteita lisään "näppituntumalla", välillä maistetaan ja sitten laitetaan lisää, jos on tarvis =).


Kun kastike hautuu, kiehautetaan hyvää spagettia. Helppoa ja nopeaa!


Stockmannin hulluilta päiviltä jäi käteen uusi huivi. Olin etsinyt jo jonkin aikaa tällaista sini-valkoraitasita. Ja miesten osastolta se sitten löytyi ihan vahingossa.


Kamera oli erittäin näppärän kokoinen ja nätti =). Mahtuu hyvin pienempäänkin käsilaukkuun. Pieneksi kameraksi, siinä oli uskomaton määrä erilaisia, hauskoja luovia kuvausohjelmia. Löytyi esimerkiksi kalansilmäobjektiivi, värikylläisyyttä lisääviä eläviä tehosteita, vanhanaikaista julistetta jäljittelevä tehoste, lelukamera- ja yksiväritehoste.

Kun tarvitset pienen ja näppärän kameran, joka on helppo ottaa mukaan, kannattaa tutustua Canon IXUS 135:teen. Hyvin varteenotettava vaihtoehto.

4 kommenttia:

 1. Hyvän kuuloinen kun on wifikin! voisi olla hyvä ostos jos uusi kamera sattuu hajoamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan näppärä ja oivallinen sellaiseen peruskuvaukseen jos haluaa kuljettaa kameraa mukana (silloin tulee myös kuvattua paljon) =) Wifi auttaa kuvien jakamisessa mukavasti.

   Poista
 2. Ihana huivi. Ja tosi söpö kamera!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivista oli tosiaan iloinen, olin juuri tuollaista katsellut kesäksi veneelle. Kamera oli kyllä kuin pieni karamelli =D

   Poista