lauantai 20. huhtikuuta 2013

Stig ombord!

Matka jatkuu, astu laivaan!
Pari kuvaa oli pakko ottaa vielä ulkoakin. Tykkään jotenkin tosi paljon näistä laivojen yksityiskohdista
Ilma oli sen verran viileä ja tuulinen, että kovasti ei ollut kannella ruuhkaa.
Mennään sisään. Hyttimme sijaitsi kannella kuusi. Sauna oli ihan kulman takana. Paluumatkalla kävimme köllöttelemässä porealtaassa ja lämmittelemässä höyrysaunassa. Naisten puolen normisaunassa oli ikkuna! Mikäpä siinä oli ottaessa löylyjä ja katsella saaristomaisemia.
Käytäviä riittää, jos ei ole tarkkana, saattaa jopa eksyä. Olikos se tästä oikealle, vai vasemmalle? Hmm... vai pitikö mennä suoraan... hitsit...


Kun ottaa hytin numerosta kuvan, niin blondikin muistaa, minne piti mennä =D
Gabriella on jo melko iäkäs Lady. Hytit eivät yllätä, sen verran monta kertaa ne on tullut nähtyä, just tällaisina. Blogisti Norppa suunnitteli Sokos Hotelli Aleksanteriin huoneen (pääset tutusumaan tästä). Hei viikkarin pomot, pitäisiköhän kutsua Norppa kylään myös tänne? Voisi olla ihanaa luksusta päästä hänen jäljiltä uudistettuun hyttiin!


Kannella kahdeksan sijaitsi laivan kaikki ruokapaikat. Tämä ihana tapas & vine paikka oli ihana! Tapaksista sai valita mieleisensä herkut ja tilata palan painikkeeksi hyvää viiniä. Nam, olit osi hyvää!


Söisitkö sinäkin?
Laiva on täynnä yksityiskohtoa, kun vain jaksaa suihkia kameran kanssa.
Yhdeksännellä kannella pääsi laulamaan karaokea. En laulanut =).


Laiva ei olisi laiva, ilman peli "luolaa". Täällä pääsee pikkurahoista (osa jopa hieman isommistakin summista) eroon. Itse en ole koskaan innostunut näistä vehkeistä.

Kävimme menomatkalla syömässä laivan legendaarisessa seisovassa pöydässä. Siitä lisää seuraavassa postauksessa =)4 kommenttia:

 1. Laivoissa on jotain kummaa romantiikkaa, vaikka kyseessä olisikin vanhempi Lady. Aurinkoista viikonloppua ja hauskaa laivamatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niissä tosiaan oma tunnelmansa on =). Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Ihania yksityiskohtia olit kuvannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näin jälkeenpäin tulee mielen vaikka kuinka monta muutakin, mitä olisi voinut kuvata. Jostain syystä olen aina jälkiviisas =D

   Poista