perjantai 13. syyskuuta 2019

Pootsmani Suvekohvik - Kaberneeme - Viro

Pitää myöntää, että kivan sataman lisäksi meillä oli yksi toinenkin syy mennä uudelleen Kaberneemen satamaan. Se syy oli Pootsmani Suvekohvik, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä satamasta, kaupan vieressä. Kävimme täällä kaksi vuotta sitten ensimmäisen kerran ja ihastuimme ikihyväksi. Söimme silloin kalahampurilaiset ja sellaiset oli totta kai saatava nytkin. Toivottavasti olisi vielä listalla. Edellisen vierailun fiiliksiä voi lukea täältä.
Olin vakoillut sen verran täällä käyneiden veneily ystäviemme Facebook päivityksiä, että tiesin paikan olevan vielä olemassa. Ja iloksemme huomasimme, että kalahampurilaiset olivat pysyneet listalla, jes!


Pootsmanista oli tullut parin vuoden sisällä niin suosittu, että tänne olisi kannattanut varata pöytä! Onneksi saimme paikan samasta pöydästä toisen seurueen kanssa. Koska niin moni tykkäsi syödä täällä, saimme odottaa hampurilaisiamme melko pitkään. Vaan eikös se mene niin, että hyvää kannattaa odottaa. Kun vihdoin saimme hampurilaiset eteemme, meni se siihen tahtiin tuulelta piiloon, että en kerinyt ottaa valokuvaa =D. Jos haluat nähdä, miltä se näytti, kurkkaa postauksen alussa olevaa linkkiä kahden vuoden takaiseen vierailuun. Sen voin sanoa, että yhtä hyvää oli.


Odottelusta huolimatta paikka on aivan ihana, joten suosittelen piipahtamista täällä (ja sitä pöydän varaamista), mikäli tulet Kaberneemen satamaan. Samalla voi käydä asioilla viereisessä kaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti