perjantai 17. tammikuuta 2014

Hapelähteenpuiston lähiliikuntapaikka

Aivan Kuopion sataman läheisyydestä löytyy Hapelähteenpuiston lähiliikuntapaikka. Paikalla oli monenelaisia härveleitä ja värikkäitä kokonaisuuksia. Puiston vieressä virtasi Maljapuro, joten myös sorsia oli jonkin verran paikalla.
Minulle ei ihan auennut, mitä kaikkea tällaisella renkaalla voi tehdä. Liekö johtuu tästä iästä, alkaa mielikuvitus jo hiipumaan =D.
Selvitin lisää tietoa netistä tästä hienosta paikasta ja sain lukea, että paikka ei ole vain lapsia varten, vaan sen suunnittelussa on otettu huomioon myös ikääntyvä väestö, todella loistavaa! Netistä löytyi ihan kartta eri aluista: kiipeilyalue, pelialue, leikki- ja toimintavälineet ja senioritoimintojen alue.


Paikalta löytyy alueesta kartta ja ohjeistukset, kuinka alueella ollaan ja mitä kaikkea sieltä löytyy. Kyltissäkin todetaan, että paikka on tarkoitettu kaikille, junioreista senioreihin - yhdessä on mukavaa!
Minusta on hieno idea, että senioireille suunnitellaan muutakin kuin vain penkkejä puistoon. On mahdollisuus harrastaa vaikka ulkopelejä.


Tästä kombinaatiosta löytyy jo vaikka mitä tekemistä. Minusta on kivaa, että värejä on käytetty paljon. Tämä oli sitä leikkialuetta.


Puisto oli iso ja todella huolella hoidettu ja rakennettu. Tällaisia soisi olevan enemmänkin muissakin kaupingeissa. Joten kun menette Kuopioon, suosittelen käymään täällä puistossa. Aktiviteettejä löytyy ihan kaiken ikäisille =).

11 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia jälleen.
  Hyvää viikonloppua ja antoisia kuvaushetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Seijastiina <3! Ajattelin tänään lähteä kuvaamaan pakkasta kun on vapaapäivä. Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Kiitos Katinka! Puistot ovat mainioita vierailukohteita! Kiva kun teit puistopostauksen. Nykissäkin kaikkien pitää käydä tsekkaamassa Keskuspuisto:) Puistot rokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes puistot on in =D. Monesti ne ovat useissa eri kaupungeissa kauniita ja todellakin vierailun arvoisia paikkoja.

   Poista
 3. Ihanat Kuopio-postaukset, kiitos Katinka! :) Kuopiossa minäkin haluan vielä joskus mennä kesällä käymään ja nimenomaan veneellä! Satamat ja puistot, siinä kaksi paikkaa, joissa me aina ensimmäisenä käymme uusissa kaupunkikohteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3! Meillä myös samat kohteet, satamat (jo ihan pakosta jos menee veneellä) puistot ja niiden lisäksi tykkään katsastaa kirkot. Varsinkin sellaiset vanhat kirkot, ne ovat niin kauniita ja kuvauksellisia.

   Poista
  2. No kyllä! Varsinkin vanhat kirkot ja monet muutkin vanhat tai muuten vaan hienot rakennukset kiehtovat, unohtamatta upeita, ainutlaatuisia majakoita!!! :D

   Poista
 4. Moikka. Kurkkaa: http://purjein.blogspot.fi/2014/01/tunnustus.html. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kävin kurkkammassa ja ilahduin ikihyväksi kauniista sanoistasi! Kiitos tuhannesti <3!

   Poista
 5. Onpa kiva paikka, tällaisia lisää!
  Jospa tuossa renkaassa on kesällä vettä ja siellä niitä kaloja jotka nyppivät jaloista kuollutta solukkoa. Tuossa reunalla voisi istuskella ihan rennosti jalat vedessä, lueskella vaikkapa kirjaa ja kalat tekevät sillävälin jalkahoidon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Tuota en tullutkaan ajatelleeksi... hmm kaloja, hyvä idea! Ajatteli, aurinko paistaisi, olisi lämmintä, mikäs siinä olisi istuessa =D.

   Poista