keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Mietiskelypaikka

Meidän ystävillä on ihanan omakotitalon pihalla minusta kaunis penkki. Heidän tontti on iso ja penkki sijaitsee pihamaan reunalla. Minulle tuli heti mieleen, että tämä on hyvä mietiskelypaikka!


Luonto on muovannut omat taideteoksensa penkkiin. Sammalta ja ajan patinaa, ihana!
Penkin edessä on luontoa. Tällaiselle paikalle kun istahtaa, saa henkinen akku latautua. Jokaisella pitäisi olla tällainen paikka, jonne voisi välillä vetäytyä omien ajatusten kanssa. Ottaa vaikka evääksi termoskannuun kaakaota ja lämmin huopa mukaan. Voisi nauttia raittiista ilmasta omien ajatusten kanssa, omassa hyvästä seurasta =).
Penkki itsessään osaisi varmasti kertoa monenlaista tarinaa, mikäli osaisi puhua. Minusta tämä penkki on aivan ihastuttava.


Nalle Puhilla oli myös puolenhehtaarin metsässä oma mietiskelypaikka. Sellainen voi olla meillä jokaisella. Se voi olla kaatunut puunrunko, iso kivi merenrannalla, ihan mikä vain, mikä itsestä mukavalle tuntuu. Näihin mietteisiin tällä kertaa =).

16 kommenttia:

 1. Olet ihan oikeassa! Jokaisella voi olla oma mietiskelypaikkansa. Tuo penkki on juuri niin ihana, että se suorastaan huutaa vilttiä, kaakaota ja hiljaisia hetkiä. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuli ihan samanlainen tunne kun sen näin =D. Kuppi kuumaa juomaa, raikas viileä sää ja lämmin viltti ympärillä, olisi ihana istuskella =).

   Poista
 2. On hyvä jotta on itellä omia mietiskelypaikkoja,joskus vaatii pientä mietiskelyä omat ajatukset.Hei sinulle ois blogissani tunnustus,käyppäs hakee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tansku! Pitääkin mennä se heti sieltä katsomaan =).

   Poista
 3. Ihan hyviä kuvia, mutta mietiskelypaikka kirjoitetaan yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki2! Myönnän, suomen kielioppi ja ennen kaikkea yhdyssanat ovat minun heikko kohta. En vain millään opi niitä. Kiva jos pidit kuvista =).

   Poista
 4. Ihana penkki. Muistaakseni taiteilija nimeltä Ossi Somma (voin muistaa nimen väärin), harrastaa näitä luontotaideteoksia. Luonto ottaa pikku hiljaa vallan jostain esim. auto. Joskus olemassa olleen muoto on jotenkuten erotettavissa. Tosi jänniä ja katseen vangitsevia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen taide kuullostaa todella kiinnostavalta! Missähän niitä pääsisi näkemään? Pitääkin ihan selvitellä =).

   Poista
 5. On kyllä ihana patinoitunut penkki ♥
  Mielenkiintoisia kuvakulmia, kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seijastiina <3! Itse pidän kaikesta vanhasta, varsinkin rakennuksista ja vanhoista työkaluista. Niissä on jotain ihanaa ajan patina.

   Poista
 6. Hyvä kun löytää paikan missä voi hiljentyä vaikka siten patinoitunut penkki. Itse unohdun kesäsin monasti katselemaan lintuja ja kuvaaminen meinaa unohtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D luonto vie kyllä helposti mennessään! Lintuja on ihana katsella. Meidän perhe on kesällä kaiken vapaa ajan merellä ja siellä niitä piisaa, mutta ei vaan kyllästy ei. Siksi lokeistakin on aivan liikaa kuvia =).

   Poista
 7. Tuolla penkillä voi pohtia vain hyviä ja lempeitä ajatuksia. Ihana mietiskelypaikka.

  VastaaPoista
 8. Mitähän kaikkea tuo penkki on nähnyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi todella mukava tietää. Voi olla, että on nähnyt ja kuullut vaikka mitä =).

   Poista