maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tukholman rannalla

Vasa museon jälkeen päätimme vielä käydä haukkaamassa matkan varrella välipalaa, ennen kuin palaamme laivalle. Ilma oli lauha, lämpötila plussan puolella eikä vettä satanut, joten päätimme kävellä. Sopii minulle, samalla saisin jälleen napsia kuvia =).


Löysin museon pihasta ihastuttavan pyörän. Jotenkin niin ruotsalainen, vai mitä mielä olette?Kuljimme Nordiska museetin ohitse kohti rantaa. Päivä oli sumuinen, aurinko pysyi tukevasti pilvien takana.
Edellisissä postauksissa olen tainnutkin jo todeta, ettei ole olemassa kaupunkia, josta ei löytyisi näitä rakkauslukkoja. Niin löytyy myös Tukholmasta, moneltakin sillalta.


Yksi seurueemme junioreista katsoi sillalta alas jäälle ja löysi nämä hauskat linnun jäljet. Monenlaista tepsuttelijaa on ollut jäällä.
Tukholmassa on paljon saaria ja sen myötä merenrantaa. Tukholman saaristo on iso ja meillä on suunnitelmissa mennä sinne joku kesä omalla veneellä fiilistelemään. Luulen, että silloin tulemme myös käymään.
Koska Tukholmassa on paljon rantaa, on myös veneitä ja venealan yrittäjiä. Mikäs sen mukavampaa. Minä ihailen näitä ilokseni kesät ja talvet.
Näissä laivoissa olisi ollut yksityiskohtia kuvattavaksi vaikka millä mitalla, jos vain olisi ollut aikaa pysähtyä. Suurin osa seurueesta meni edellä ja minä juoksentelin heitä kiinni kamerani kanssa =).
Tässä kohtaa poikkesimme rannasta pikaisesti vanhankaupungin puolelle välipalalle. Jotta ette saisi ihan hirmuista kuvamaratoonia, niin jatketaan matkaa seruaavassa postauksessa =).

8 kommenttia:

 1. Jäällä nähdyt risteilevät linnunjäljet on hieno! Hahaa, juu tuttu tunne "mihin muut katosivat". Linssin läpi tuijottelu on niin muun maailman pois sulkevaa puuhaa. Ihania venebongauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viherrys =). Kiva kuulla, että muutkin saavat juosta toisten perässä =D.

   Poista
 2. Kauniita kuvauskohteita ja kuvia.
  Ihkut tosiaan nuo tipujen riimikirjoitukset lumella ♥
  Oikein ihanaa kevättä ja iloa ja kiitos viestistä blogissani♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seijastiina! Tosiaankin, nuo jäljethän näyttävät ihan riimukirjoitukselta =D. Ihanaa kevättä myös sinulle, nythän se on virallisesti myös kalenterin mukaan käynnistynyt.

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Aivan ihana minustakin tuo linnunjälkikuva :) Ja nuo laivakuvat saavat aikaan sydänalassa aina ihan erityistä sykintää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Kyllä, laiva kuin laiva, niin sykkii täälläkin heti rinnassa toisella tavalla =D. Laskettiin juuri viikonloppuna, että noin kahdeksan viikkoa ja ollaan jo tosi lähellä veneen laskua, jes!

   Poista
 4. Ihania kuvia. Oletko jotenkin käsitellyt näitä, eli sävytellyt?
  Laivat on myös minun suurta herkkua, mutta tässä satsissa ylivoimaisin on ruotsalainen pyörä.. :) Se on hauska, upea ja iloinen, ja niin ruotsalainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki! Lightroomin käyttäö kovasti harjoittelen. Kontrastia olen lisännyt aikaisemminkin, mutta Lightroom mahdollistaa paljon enemmän, kun vain vielä oppisi kunnolla käyttämään =).

   Poista