perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kevät Suinonsalmessa

Viime lauantaina oli mitä mainioin kevätpäivä. Aurinko paistoi ja lämmitti. Heitin juniorin ystävänsä kanssa Soukkaan ja päätin piipahtaa samalla katsomassa, kuinka kevät etenee Suinonsalmessa.
Meri oli salmessa jo avoin! Ai että tuli keväinen olo. Minusta oli jännittävää olla Suinonsalmessa vaihteeksi maissa. Ajamme kesäisin monet kerrat tästä ohi, kun lähdemme merelle. Suinonsalmi on minusta yksi kauneimmista paikoista Suvisaaristossa.


Suinonsalmessa on silta, joten se rajoittaa veneliikennettä hieman. Purjeveneellä tästä ei pääse menemään. Aivan tämän sillan jälkeen on heti Suinonsalmen uimaranta. Minusta on aina mukavaa katsella onko rannalla paljon porukkaa, kun ajelemme veneellä ohi. Välillä rannalta saa iloisia vilkutuksia.


Uimaranta oli vielä autio =).
Pyörin kameriani kanssa rannassa ja ihailin aurinkoa ja merta. Voi kesä, kumpa tulisit jo! Onneksi ollaan niin vankasti jo paremman puolella. Odottaminen vaan ei ole ollut minun vahvuus koskaan =D. Onneksi keväässä on niin paljon ihmeteltävää, että aikaa tuntuu saavan suorastaan siivet.

Ihanaa, aurinkoista ja keväistä viikonloppua teille kaikille!


12 kommenttia:

 1. Tämä on todella mitä kaunein paikka. Joskus tulee käveltyä tänne (ei tosin niin usein, koska tänne on aikas pitkä matka ja suora metsäinen tie). Onneksi siellä on se kesäkioski, josta saa kahvit ja jäätelöt. Niitä on sitten kiva nautiskella ja istua kapeikon kohdalla katsellen ohi lipuavia veneitä. Ne menee tosi hitaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tykkään kanssa tästä paikasta tosi paljon. Ja hitaasti siinä pitää ajella, ettei törmää varsinkin jos tulee vähän isompi alus vastaan =D. Onneksi pian taas pääsee vesille.

   Poista
 2. Suinonsalmi, apua mikä käännös Svinöstä!!!! Kiva paikka tosiaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aina ei käännökset ole parhaita mahdollisia =). Paikka on kyllä mitä mainioin.

   Poista
 3. Katselin tässä että onpa tuttuja maisemia ajoilta, jolloin asuin Espoossa ja Kirkkonummella. Tuosta on moottoriveneellä menty lukuisat kerrat ja kiskalla käyty lasten kanssa jäätelöllä. En ole koskaan kuullutkaan mistään Suinonsalmesta, mutta näin se maailma muuttuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on meillä aina ensimmäisenä edessä kun lähdemme merelle enkä koskaan kyllästy näihin maisemiin =).

   Poista
 4. Kauniit on maisemat ja kesällä varmaan kiva molskia rannalla. Kiitos, samoin sinulle aurinkoista viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi minusta parhaimmistoa Espoon saaristossa =).

   Poista
 5. Kauniita keväisiä kuvia on taasen kameraasi tallentunut. Täälläkin on kaipuu kesään, vaikka aika kuitenkin menee kuin siivillä. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia! Pian se kesä sieltä tulee, ihanaa!

   Poista
 6. Ihanat keväiset kuvat :) aurinkoista viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ryövärintytär =). Samoin sinulle, ihanaa viikonloppua!

   Poista