sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Aina yhtä ihana Haapsalu - Viro

Joko kerroin että tulee monta päivää =D. Ei haittaa, sillä Haapsalussa riittää näkemistä ja tekemistä. Meidän venekunnalla on muutamia asioita, mitä pitää tehdä tai minne mennä aina kun ollaan Haapsalussa, ja yksi niistä on käydä syömässä Hapsal Dietrichissä. Sieltä vaan saa niiiiiin hyvää ruokaa, että sinne on päästävä joka kerta.


Söin alkuruoaksi käsin tehtyjä pelmeneitä ja niiden jälkeen sinisimpukuita. Siis aivan samat ruoat kuin edelliselläkin kerralla. Joku voisi sanoa, että vaihtelu virkistäisi, tai että kannattaisi maistella muitakin vaihtoehtoja, mutta kun nämä vaan ovat minun suosikkini =D.
Rehellisyyden nimissä tämä kakkupala oli Juniorin, sillä itse olin niin täysi, että en ottanut jälkiruokaa. Palan maistoin tästä ja se vei kielen mennessään.


Tunnelma ravintolassa on intiimi ja kaunis. Eikä siis ole ihme, että paikka on jotakuinkin aina täysi. Onnistuimme saamaan pöydän, vaikka emme olleet varanneet sitä etukäteen.


Toinen must visit paikka Haapsalussa on tämä rantapromenaadi. Se pitää päästä kävelemään joka kerta, oli sää millainen tahansa. Tällä kertaa saimme kävellä sen raikkaassa merituulessa.
Rannan leikkipuistosta löytyi tutut puiset hahmot. Disney fanina minua puhuttelee niistä aina eniten tämä Mikki Hiiri.


Kaksi vuotta sitten kun olimme Haapsalussa edellisen kerran, oli linna remontissa, joten päätimme vierailla uudistetussa linnassa (nyt kun vallankin oli monta päivää aikaa). Seuraavassa postauksessa saatte kuvapläjäyksen mm. sieltä.

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä niin kivalta paikalta ja annokset upeilta! Appivanhemmat oli lomalla Haapsalussa joitakin vuosia sitten ja kuvia katsellessa tuli kyllä mieleen että siellä pitäisi päästä käymään. Tätä postausta lukiessa se ajatus vaan vahvistui:) Kaunista ja mukavaa syyspäivää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähde ilmeessä käymään. Haapsalu on yksi Viron ihan parhaita paikkoja. Ihania syyspäiviä myös sinulle <3!

      Poista