tiistai 22. syyskuuta 2020

Ajelulla Saarenmaalla - Viro

Varasimme yhdeksi päiväksi Lõunarannasta auton käyttöömme. Halusimme käydä katselemassa mm. Saarenmaan seppien töitä. Oli mukava ajella välillä autolla ja ihailla saaren maisemia. Sepän töiden lisäksi määränpäänä meillä oli käydä tutustumassa Virolaiseen pienpanimoon, Pihtla olueen. Kuten Suomessa, myös Virossa on hyvä pienpanimo olut kulttuuri. Pienpanimoista löytyy välillä todella mukavia maisteluoluita.


Meillä kävi hyvä tuuri, sillä paikalle oli tulossa ryhmä maistelemaan oluita. Saimme hietä ennen ihan oman esittelyn maisteluineen.


Paikka oli kivasti sisustettu, mieleen tuli sellainen perinteinen olutpubi.


Laatikkoon sai kerätä oman mieltymyksen mukaan erimakuisia oluita. Näitä on mukava maistella kotona ja muistella lomaa.
Olutmaistelun jälkeen kävimme syömässä välipalaa paikallisessa pikkuisessa ravintolassa Nögesissä.
Poikkesimme Koguvan satamassa juomassa jälkiruoka kahvit. Tässä satamassa emme ole vielä kertaakaan käyneet omalla veneellä. Ehkä pitäisi joku kerta.
Ennen auton palauttamista kävimme vielä Muhun keskustassa kaupassa. Kun kerta oli autilla liikkeellä, oli hyvä tuoda vähän enemmän kaikkea sellaista tavaraa veneelle, joka säilyy hyvin. Kävimme edellisellä kerralla syömässä Muhuritossa. Nyt sen viereen oli tullut Muhupitsaahi. Mukava värikäs trendi oli jatkunut. Näiden herkkujen maistelu jäi seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti